Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 1.183
Cevap: Transfer Nöbeti
ooovvvvv karrrdeşim bn ne ikram edeyim sana

ben geldim:troll:
ooovvvvv karrrdeşim bn ne ikram edeyim sana

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben geldim:troll:

Bu nasil bir mantiktir yahu? Senin degimine gore eger Arsene Wenger Fransa liginden bir futbolcuyu Arsenal'e transfer etmemisse o futbolcu yetenekli degildir. Var mi boyle bir anlayis? Fofana, 2 milyona Le Havre'den Lyon'a giderken neredeydi yetenek avcisi? Ya da Andre Dos Santosa o kadar para verene kadar Cissokho gibi sol beki yari fiyatina neden transfer etmemis yetenek avcisi? Bu tur mantiklari bol bo. antu'da okuyoruz. Sirf geri biseyler yazacagim diye buradaki sohbet kalitesini antu seviyesine dusurmemeni rica ediyorum.
Millet Yılbaşı kutlaya dursun ... Aslolan GALATASARAY'dır...
Biz buralardayız..
Millet Yılbaşı kutlaya dursun ... Aslolan GALATASARAY'dır...
Biz buralardayız..
7 tane yahudi bir araya gelip kurbana ortak olursa bende yılbaşını kutlayacağım![]()
Bu kadar büyütülecek birşey değil bence.Kutlamak veya kutlamamak bir seçimdir ama insanların mutlu olduğu gün sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyidir bence.Kimseye bir zararı yok sanırım bugünün.![]()
Bu kadar büyütülecek birşey değil bence.Kutlamak veya kutlamamak bir seçimdir ama insanların mutlu olduğu gün sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyidir bence.Kimseye bir zararı yok sanırım bugünün.![]()
cebe zarar
Hindilere zarar hocamKurban bayramında hayvanlar katlediliyor diyen kitleden bunuda düşünmelerini beklerdim:yenieek:
Neyse transfer nöbetini bunlarla doldurmayalım![]()
Bu ülkede yılbaşı kutlayanların %90'ının hindi kesmediğini düşünüyorum.Yılbaşını illaki yabancılar gibi kutlanması gerekmiyor sanırım.