Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Millet Yılbaşı kutlaya dursun ... Aslolan GALATASARAY'dır...

Biz buralardayız..

Bu nasil bir mantiktir yahu? Senin degimine gore eger Arsene Wenger Fransa liginden bir futbolcuyu Arsenal'e transfer etmemisse o futbolcu yetenekli degildir. Var mi boyle bir anlayis? Fofana, 2 milyona Le Havre'den Lyon'a giderken neredeydi yetenek avcisi? Ya da Andre Dos Santosa o kadar para verene kadar Cissokho gibi sol beki yari fiyatina neden transfer etmemis yetenek avcisi? Bu tur mantiklari bol bo. antu'da okuyoruz. Sirf geri biseyler yazacagim diye buradaki sohbet kalitesini antu seviyesine dusurmemeni rica ediyorum.

düz mantık kuran sensin sayın antu okuyucusu.

sen dedin Keita' yı sevmiyorsan, Pino nun geldiğine sevinenlerden birisin diye. ben de senin mantığına göre devam ettim. dediklerim benim fikrim demedim, aynen senin söylediğine göre devam ettim. sadece anlamak istediğini okuma bütünü oku bundan sonra

7 tane yahudi bir araya gelip kurbana ortak olursa bende yılbaşını kutlayacağım :D

Mutlu yillar büyük takim ve büyük taraftari ...:gs::gs::gs::gs::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::f50::f50::f50::f50:

7 tane yahudi bir araya gelip kurbana ortak olursa bende yılbaşını kutlayacağım :D

Bu kadar büyütülecek birşey değil bence.Kutlamak veya kutlamamak bir seçimdir ama insanların mutlu olduğu gün sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyidir bence.Kimseye bir zararı yok sanırım bugünün. :)

Bu kadar büyütülecek birşey değil bence.Kutlamak veya kutlamamak bir seçimdir ama insanların mutlu olduğu gün sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyidir bence.Kimseye bir zararı yok sanırım bugünün. :)

Hindilere zarar hocam :D Kurban bayramında hayvanlar katlediliyor diyen kitleden bunuda düşünmelerini beklerdim:yenieek:

Neyse transfer nöbetini bunlarla doldurmayalım :D

Cebine zararı olan insan kutlamayarak çözebilir sanırım. :)

Hindilere zarar hocam :D Kurban bayramında hayvanlar katlediliyor diyen kitleden bunuda düşünmelerini beklerdim:yenieek:

Neyse transfer nöbetini bunlarla doldurmayalım :D

Bu ülkede yılbaşı kutlayanların %90'ının hindi kesmediğini düşünüyorum.:D Yılbaşını illaki yabancılar gibi kutlanması gerekmiyor sanırım.

Herkese iyi seneler arkadaşlar... sağlıklı, mutlu ve Galatasaray'ın başarılarıyla dolu bir sene olsun inş :cool:

Herkese mutlu yıllar :) Bu arada Ömer Toprak, Kerim Frei, Diego 3 nokta transfer olur bizim için umarım gerçekleştiririz.

Bu ülkede yılbaşı kutlayanların %90'ının hindi kesmediğini düşünüyorum.:D Yılbaşını illaki yabancılar gibi kutlanması gerekmiyor sanırım.

Diğer ülkelerde kesiliyor ben bu ülke diye sınırlandırmadım zaten :yenieek: Yılbaşı tabi ki kutlanabilir benim bir itirazım yok zaten. :D Sanırım Osmanlı'da da kutlanıyormuş (İslami esaslara göre yönetilen devlet olduğu için bu örneği verdim). Bu vesileyle tüm GSC ailesinin yeni yılını kutlarım :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt