Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sürpriz sekilde 15 Milyon felan gözden cikarirsa bizim yönetim Fulham gönderebilir. Ama nerde bizde o yönetim. Ligimizi tanimiyorki Frei.:sad007:

:Roflol:

Kerim'in potansiyeli gercekten cok yüksek bana göre, bunu uzun süredir yaziyorum. Bir Shaqiri hayrani olarak Shaqiri kadar olur diyorum.

Ergün ‏@Cimbomlu_

3. transfer de uygun sartlara göre bir kanat oyuncusu olur. Ama bu arka planda ilk olarak.

2 dkErgün ‏@Cimbomlu_

Bi stoper, kanat, 10 numara, sol bek cikiyor da cikiyor. Devre arasi hangisini aliriz? Hoca net iki pozisyon icin talimat verdi.

2 dkErgün ‏@Cimbomlu_

Serdar Tasci haberleri dogru degil. Neden X isim cikiyor anlamis degilim. Sanki 4-5 transfer olacak.

Selam renkkardeşlerim, hepinize mutlu yıllar, bolluk ve bereketli huzur dolu hayırlı seneler. :ayatollah:

Yarın transfer toplantısı var Ali Dürüst'ün dediğine göre. 31 Ocak'a oyun kurucu diye Cernat'ı falan getirirler artık :asd::D

Ya millet transferleri bitirdi klüplerle anlaşmasını halletti işler imzaya kaldı biz daha yarın toplanıp karar vereceğiz. Ohoo şu transfer işini bi türlü beceremedik yıllardır gitti. Abi sıkıntıya ne gerek var illa yumurtayı niye dayıyoz bi tarafımıza.

Bu takımın eksikleri belli değil mi. Hocadan dönem başı ortası ve sonunda bir rapor istersin ona göre oyuncu baktırırsın. İlla hoca şu şu oyuncuyu izledim iyi mi demesi lazım. Hoca niye hep ekstrem işler yapmak zorunda kalıyor.

Hoca der oyuncu profili bu sen olasılıkları liste yaparsın her oyuncu ile ilgili dvd düzenlersin. Ne bileyim o ülkenin önde gelen futbol adamlarından bir rapor istersin.

Sonra klüpleriyle görüşür ortalama bir fiyatta anlaşırsın.

Hoca der ki şu. Çat telefon açarsın oyuncu gelir. Benim bildiğim transfer böyle olması gerekir. Ama nedense hiç göremedik.

Transfer Nöbeti

Ergün ‏@Cimbomlu_

3. transfer de uygun sartlara göre bir kanat oyuncusu olur. Ama bu arka planda ilk olarak.

2 dkErgün ‏@Cimbomlu_

Bi stoper, kanat, 10 numara, sol bek cikiyor da cikiyor. Devre arasi hangisini aliriz? Hoca net iki pozisyon icin talimat verdi.

2 dkErgün ‏@Cimbomlu_

Serdar Tasci haberleri dogru degil. Neden X isim cikiyor anlamis degilim. Sanki 4-5 transfer olacak.

İngiltereden bize yakin biri 3. De kanat 2. Neymis?

sa duyum var beyler hazırlanın bomba geliyor

Gözümde transfer falan yok gerçekten alınırsa bi 10 numara bu takıma yeterde artar bile. Şu footbonaut aklıma takıldı onu alsınlar yeter. Pas özürlü oyuncularımızın vizyonu gelişse biz feci takım oluruz.

Tabi ki haksiz degilsin. Sadece ona güvenen taraftar degil, yönetim ve teknik ekibi cok büyük konusuyorlar Kerim icin. Ben bu transfere basindan beri olmaz dedim. Biraz da bunu diyerek beklentiyi düsürmek istiyorum kendi adima.

Ama mesela ben Kerim'in Isvicre milli takimini birakip bizi sececegine de inanmamistim. Adam kaptan di, A milli hocasi yeni Shaqiri ve daha iyi olacak fln diyordu. Gelirse büyük is, ama pk ihtimal veremiyorum bende.

Geçen sezon konusunu açmıştım alalım diye. O zamanlar Chelsea maçında oynamıştı bi iyide oynamıştı. İlk 11 de oynamayan çok tanınmayan bir oyuncuydu ama 6 ayda leveller atlattı eleman.

Kızdığım nokta Frei'da ki potansiyel belli iken,Türk iken,Galatasaray'lı iken [öyle diolla] neden erken yapılmadı bu transfer.

Terim bir kaç ay önce ''izliyoruz'' açıklamasını yapmadı mı ? Tamam ne güzel izliyormuşuz,ama neden bu kadar bekliyoruz. Premier ligde fark yaratmasını mı ? Vallahi çok fark yarattı ki topu ayağına aldığı zaman rakip takım tribünleri ayaklanıyor,ayakta alkışlıyor çocuğu bknz: Chelsea maçı.

Chelsea taraftarı ayakta alkışladı Frei'i 0-0 biten maçta maçta maçın en güzel hareketlerini sergileyen oyuncusuydu,maçın heyecan veren ismiydi.

O kadar izledin şimdi al sana Frei. Alabilirsen.

Yıllardır biz neden böyle yetenekler bulamıyoruz diyorduk şimdi buluyoruz ancak Galatasaray kalibresine uygunluğu için aylardır oyuncuyu izliyoruz.

Zaten o sürede kendini gösteremezse almayız,Frei gibi gösterirse de alamayız.

fatih hocamızın yakın doslarından bi amcamızın verdiği duyum rdaşlar

Ozer SARACOGLU‏@ozersozers

Q7 (2013)modelleri gördünüz mü?Yeni renkleri çok yakışmış.Asfaltta pençeleri üstünde gururla duran heybetli aslanı andırıyor...

hayırlı osssu diyelim bence

takım yarın toplanıyo sanırım. terim genelde antrenman öncesi medya mensublarıyla sohbet eder. umarım bu sefer kaka'yı felan sormazlar, veya sneijder'ı. adam akıllı bi soru sorsunlar. mesela; 'transferi hangi bölgeye yapmayı düşünüyorsunuz'.

sonra isim soruyolar, vermeyecek tabii ki hocamız doğal olarak, konu değişecek vesaire vesaire.

şu an hepimiz bir '10' numara bekliyoruz, ancak özellikle son haftalarda sanki daha çok sol bek ve defansın ortasına bi adam arıyoruz.

fatih hocamızın yakın doslarından bi amcamızın verdiği duyum rdaşlar

Ozer SARACOGLU‏@ozersozers

Q7 (2013)modelleri gördünüz mü?Yeni renkleri çok yakışmış.Asfaltta pençeleri üstünde gururla duran heybetli aslanı andırıyor...

hayırlı osssu diyelim bence

Bizim yönetim hangi oyucuda bu kadar diretse bi hayır gelmiyor ondan, bknz. Amrabat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt