Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biliyorum izledim o çocuğu potansiyel fazlasıyla var ama geleceğe yatırım transferi olur ilk planda şu hücuma yönelik kendini ispatlamış birine ihtiyacımız var adaylarım sırasıyla : hernanes-sneijder-bernard-diego

Bu üçlüden ikisini alırsan zaten iyi yerlere geliriz. Ama kolay değil üstelik Hernanes banko oynayan biri takımında Lazio'da ligde potada. Bana kalsa iyi bir kanat orta saha ve stoperle bitirmek lazım. Olabiliyorsa birde sol bek.

Herkese inanmayalım arkadaşlar.

Frei yi alalım sonraki transferleri rahat bi şekilde (yani olsada olur olmasada modunda) takip edeceğim ama şu anda onun gelmesini çok istiyorum :ayatollah:

frei potansiyel olabilir ama.şu an için bence daha önemli transfer işlerimiz olmalı.

bir sol bek birde güven veren bir stoper alinsa dany in yerine bana yeter aslinda.

bence gol yeme problemıne çözüp bulmalıyız öncelikle elbet gol atarızçünkü

Dediokodu listesi kabardı:

Frei,Bernard,Carlinhos,Diego,Hernanes,Serdar Taşçı,Serdar Aziz,Ömer Toprak,Alper

Sahidim ben, Ergün dene duyumcu Assaidi'yi gece yarisi Istanbul'a getiren (NTV spro son dakika dan önce), Shaqiri'yi KAP'a düsüren, Amrabat'i bilen ve dogru isimler yalanlayan bir kisidir :asd:

Ama yanlis hatirlamiyorsam o da sonunda patlamisti, Burak konusunda heralde.. Gelmeyecek diyordu.

Ordan Diego, Bernard ve Hernanes'i sil, Kerim'i parantez icine al.

Kerim'i izlemişssindir diye umuyordum. İzleyen,tanıyan birinin Frei'in bu saatten sonra Premier ligi,Fulham ilk 11'ini,o kendisine inanan taraftarı bırakıp toto ligine gelmeyeceğini bilir.

Haksızmıyım ?

Lan tam bir transfer dilencisi konumuna düştük ha. Hadi la adam gibi birini alın getirin :D

Kerim'i izlemişssindir diye umuyordum. İzleyen,tanıyan birinin Frei'in bu saatten sonra Premier ligi,Fulham ilk 11'ini,o kendisine inanan taraftarı bırakıp toto ligine gelmeyeceğini bilir.

Haksızmıyım ?

Tabi ki haksiz degilsin. Sadece ona güvenen taraftar degil, yönetim ve teknik ekibi cok büyük konusuyorlar Kerim icin. Ben bu transfere basindan beri olmaz dedim. Biraz da bunu diyerek beklentiyi düsürmek istiyorum kendi adima.

Ama mesela ben Kerim'in Isvicre milli takimini birakip bizi sececegine de inanmamistim. Adam kaptan di, A milli hocasi yeni Shaqiri ve daha iyi olacak fln diyordu. Gelirse büyük is, ama pk ihtimal veremiyorum bende.

Ekleme yapayım hoca ile daha görüşülmemiş bile bilmem tehlikenin farkındamısınız. :D Nöbet 31 ocak saat 23:59'a kadar heyecanla sürer. :D

Tabi ki haksiz degilsin. Sadece ona güvenen taraftar degil, yönetim ve teknik ekibi cok büyük konusuyorlar Kerim icin. Ben bu transfere basindan beri olmaz dedim. Biraz da bunu diyerek beklentiyi düsürmek istiyorum kendi adima.

Ama mesela ben Kerim'in Isvicre milli takimini birakip bizi sececegine de inanmamistim. Adam kaptan di, A milli hocasi yeni Shaqiri ve daha iyi olacak fln diyordu. Gelirse büyük is, ama pk ihtimal veremiyorum bende.

Sürpriz sekilde 15 Milyon felan gözden cikarirsa bizim yönetim Fulham gönderebilir. Ama nerde bizde o yönetim. Ligimizi tanimiyorki Frei.:sad007:

gerilerden gelen Gerarddd!!! 1.sayfada olmalıydım... zarate :sad007:

Ekleme yapayım hoca ile daha görüşülmemiş bile bilmem tehlikenin farkındamısınız. :D Nöbet 31 ocak saat 23:59'a kadar heyecanla sürer. :D

Yarın transfer toplantısı var Ali Dürüst'ün dediğine göre. 31 Ocak'a oyun kurucu diye Cernat'ı falan getirirler artık :asd::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt