Taner-Odabaş
Sarı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Sordum ama şuan bir girişim yok dedi çok ilginç
renkdaş şu playmaker olayını bi sor be![]()
renkdaş şu playmaker olayını bi sor be![]()
biliyorum izledim o çocuğu potansiyel fazlasıyla var ama geleceğe yatırım transferi olur ilk planda şu hücuma yönelik kendini ispatlamış birine ihtiyacımız var adaylarım sırasıyla : hernanes-sneijder-bernard-diego
nasıl girişim yok arkadaş şu bizim yöneticlerin rahatlığı öldürecek la beni sonrada transfer gecikiyor tabi niye gecikmesin

Dediokodu listesi kabardı:
Frei,Bernard,Carlinhos,Diego,Hernanes,Serdar Taşçı,Serdar Aziz,Ömer Toprak,Alper

Ordan Diego, Bernard ve Hernanes'i sil, Kerim'i parantez icine al.
Kerim'i izlemişssindir diye umuyordum. İzleyen,tanıyan birinin Frei'in bu saatten sonra Premier ligi,Fulham ilk 11'ini,o kendisine inanan taraftarı bırakıp **************************** ligine gelmeyeceğini bilir.
Haksızmıyım ?
Tabi ki haksiz degilsin. Sadece ona güvenen taraftar degil, yönetim ve teknik ekibi cok büyük konusuyorlar Kerim icin. Ben bu transfere basindan beri olmaz dedim. Biraz da bunu diyerek beklentiyi düsürmek istiyorum kendi adima.
Ama mesela ben Kerim'in Isvicre milli takimini birakip bizi sececegine de inanmamistim. Adam kaptan di, A milli hocasi yeni Shaqiri ve daha iyi olacak fln diyordu. Gelirse büyük is, ama pk ihtimal veremiyorum bende.
Ekleme yapayım hoca ile daha görüşülmemiş bile bilmem tehlikenin farkındamısınız.Nöbet 31 ocak saat 23:59'a kadar heyecanla sürer.
![]()