Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Cevap: Transfer Nöbeti
Haydi geçler bye, Allah muhabbetinizi arttırsın :ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 oynamamış olması bir tarafa oynayınca ne yapmış ki? Porto'daki 1-2 yılı hariç nerede tutunmuş? Hangi takıma ne katmış? Hangi takımda fark yaratmış? Sıradan bir kanat oyuncusundan ne farkı varmış?
O kadar övenler, uçacak kaçacak diyenler bunlara bir cevap verse mutlu olacağım.
Galatasaray'da yönetimler değişir ama transfer politikası değişmez. Genlerimizde var sanırım çapsız transferler.
böyle bişey olmaz tuna. hakan balta'yı verirler gibime geliyor. hakan balta ve ceyhun gülselam misal.

Hacı niye biz oyuncu veriyoruz bu adam 3 ay sonra beleş kalacak zaten.
Versinler 2 milyon€ hakanı alsınlar ne kadar yeteneksiz olsada adam Türkiye'de yetişen ender solbeklerden birisi. İşe yaramasada öyle beleş yok.
Q7 ye hayir demem ama adami bir perfomans testine soksunlar bari ya. antrenmanli ise alsinlar ama yerlerde sürünyorsa toparlayana kadar sezon biter :lol:
kardeşim ben mesele 5 mio olduğunu sanmıyorum. o 5 mio maddesi tinercileri susturmak için. 5 mio felan isteyeceklerden değil. adamlar paso dava kaybediyo zaten, 1 mio+hakan balta'ya verirler, net söylüyorum.