Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haydi geçler bye, Allah muhabbetinizi arttırsın :ayatollah:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

6 oynamamış olması bir tarafa oynayınca ne yapmış ki? Porto'daki 1-2 yılı hariç nerede tutunmuş? Hangi takıma ne katmış? Hangi takımda fark yaratmış? Sıradan bir kanat oyuncusundan ne farkı varmış?

O kadar övenler, uçacak kaçacak diyenler bunlara bir cevap verse mutlu olacağım.

:ayatollah:

şu ergun cimbomlu ve onun türevlerine gıcık oluyom.ana avrat sövesim geliyo.fatih hoca daha listeyi bile vermemiştir.başkan tatilde diye bilyorum.yarın falan döner anca

Ya arkadaşlar adam Q7 yazdı diye sizde takıma transfer etmişsiniz resmen hemen. Gerek yok bunlara yalan haberdir mantıklı değil 5 aydır doğru dürüst antreman bile yapmayan adam 1 ay içinde hazır olamaz. Bunun farkındadır teknik heyet öyle düşünüyorum. Yaz başında olsaydı tamamda şimdi çok zor.

inşallah şu Q7 denen şaklabanı almazlar...şu herifin nesini beğeniyor terim anlamış değilim...:SS:

ergun cimbomluya güvenirim

dedikleri zaten en çok bize uyan o

ya q7 muhabeti nerden cikdi birden beyler. bir yemek yemeye cikdik geldik q7 mi almisiz :confused:

hakan balta-baros+ bi miktar para karşılığı anlaşılmış olabilir

bence

böyle bişey olmaz tuna. hakan balta'yı verirler gibime geliyor. hakan balta ve ceyhun gülselam misal.

Hacı niye biz oyuncu veriyoruz bu adam 3 ay sonra beleş kalacak zaten.

Versinler 2 milyon€ hakanı alsınlar ne kadar yeteneksiz olsada adam Türkiye'de yetişen ender solbeklerden birisi. İşe yaramasada öyle beleş yok.

Quaareejmaaaaa Quaareejmaaaaa oleeey oleeey oleeey:asd:

Beyler şaka bir yana eğer gelecekse ben baros+ceyhun tarzı bir takasa razıyım bunlardan bizde para kazanamayız zaten ama Q7 bizde iş yapar ama bjkye para verilipte alınmasın

Q7 ye hayir demem ama adami bir perfomans testine soksunlar bari ya. antrenmanli ise alsinlar ama yerlerde sürünyorsa toparlayana kadar sezon biter :lol:

Hacı niye biz oyuncu veriyoruz bu adam 3 ay sonra beleş kalacak zaten.

Versinler 2 milyon€ hakanı alsınlar ne kadar yeteneksiz olsada adam Türkiye'de yetişen ender solbeklerden birisi. İşe yaramasada öyle beleş yok.

kardeşim ben mesele 5 mio olduğunu sanmıyorum. o 5 mio maddesi tinercileri susturmak için. 5 mio felan isteyeceklerden değil. adamlar paso dava kaybediyo zaten, 1 mio+hakan balta'ya verirler, net söylüyorum.

q7 ye bu kadar kötümser bakmayın arkadaşlar. Tam ihtiyacımız olan oyuncu aslında. 4-5-1 oyna q7 yi serbest bırak. Eğer olursa bence katkısı büyük olur. Hem Beşiktaş adamın karizmasınız çizdi. Bizde kendini tekrar ispatlama moduna gireceğini düşünüyorum. q7 Beşiktaş tan değilde Avrupadan bi takımdan gelseydi 10 milyona da alınsa taklalar aratdınız.

Ha işin şurası var. 6 ay sonra beleşe alabileceğin adamı Beşiktaşa 5 milyon kazandırarak alıyorsak buna itirazım olur. Sanmıyorum ben yönetimin 5 milyon vereceğini. Anlaşmışlardır bi şekilde.

Kuverejmacılar gelmiş. napcanız la Allah'ın apaçisini

Muhteşem Quaresma'yı 6-7 aydır bir tane kulüp almadı, BJK muhtemelen 1-2 milyona bırakacaktı.

Almayız inşallah. Hoca böyle bir hata yapmaz umarım.

Hoca bu cekilde düsünyor kadroyu büyük ihtimalde >>>

608383_Galatasaray_SK.jpg

Is yapar gibi duruyor

kardeşim ben mesele 5 mio olduğunu sanmıyorum. o 5 mio maddesi tinercileri susturmak için. 5 mio felan isteyeceklerden değil. adamlar paso dava kaybediyo zaten, 1 mio+hakan balta'ya verirler, net söylüyorum.

Bence ciddi bir şekilde 5 milyon€ var çünkü sezon başında takas+ parayı kabul etmediler. Aç gözlü bir rakipten bahsediyoruz. Ne kadar dava kaybetselerde vermezler o adamı öyle kolay kolay. Olası bir quaresma patlamasında kaçacak delik arayacaklarını biliyorlar. Amaçları bu sene quaresmanın bizde oynamamasını sağlamak.

Ek olarak aziz babaları şike vs yaparak bizi alaşağı edeceğinin planlaması yapılmıştır. Yani ne kadar başarısız olursak onlar için nimet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt