Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-------------------Muslera-------------------

Eboue----------Semih--------Ömer Toprak------------Riera

Hamit----------Melo-----------Selcuk---------------Amrabat

--------------Berbatov------------Burak------------------

Cok iyi öneriler Emrah, ama hepsi hemen hemen zor. Ayew'in yerine Boudebouz, Gargano'nun yerine Hernanes.

Boudebouz bir kez olsun izlemedim o yüzden bir şey diyemem.

Orta sahada Gargano istememin sebebi böyle ufak tefek olup hayvan gibi güçlü adamlar genelde takımı ateşleyenler oluyor.

Hücüm'u sever..Ama unutmaz savunmayı..Tekniği muazzam,bileklerine çok hakim..Agresif oyuna uyum sağlar..Temastan kaçmaz..Atletik.

seri bek çalım atar hücüma sık sık gidiyor dinomo gibi orta pek yapmak juninhonun aksine daha net oynar santosa göre ama daha defansif anlamda fizigede iyi . her türlü fizksel yükü kaldırır.

Ozaman Carlinhos + Bernard..

transfer kapatilir olursa bide saglam bi 10 numara.. Diego mesela..

Brezilya ekolune burunuruz

Boudebouz bir kez olsun izlemedim o yüzden bir şey diyemem.

Orta sahada Gargano istememin sebebi böyle ufak tefek olup hayvan gibi güçlü adamlar genelde takımı ateşleyenler oluyor.

Gercek piskopat, Lorik Cana'nin futbolcu halini mi istiyorsunuz. Tamam dikkat simdi, sizlere öneri: Gary Medel !

-------------------Muslera-------------------

Eboue----------Semih--------Ömer Toprak------------Riera

Hamit----------Melo-----------Selcuk---------------Amrabat

--------------Berbatov------------Burak------------------

olmamış

bu kadroda kimsenin tanımadıgı brezilyalı topcu yok hic

[video=youtube;QzNEbtMnd_o]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QzNEbtMnd_o[/video]

Shaqiri'den tek eksiği gücü...Shaqiri çok güçlüydü..

[video=youtube;NzdZEx0E_0w]https://www.youtube.com/watch?v=NzdZEx0E_0w[/video]

Hiç kimse keşfetmeden biz alsak..Güçlü ve hızlı...

Aslına bakarsan Ajax ın maçlarını sadece özetlerden seyredebiliyorum, bildiğim 23 yaşında kaptan olduğu Ajaxın önemli bir oyuncusu olduğu, gördüğüm kadarıyla iyi şut çekiyor.Ama bize daha çok Diego tarzı bir adam iyi olur.

Abi bizim lig sen daha iyi bilirsin oynatmamaya dayalı bir lig. Fizik güce dayalı. Diego için doğru adresin türkiye olacağını sanmıyorum. Kaldı ki diego eski diegoda değil. iki oyuncuyu karşılaştırdığımız zaman fizik güç olarak de jong diegodan daha iyi. ikinci avantajı yaşı genç. üçüncü avantajı hollanda ekolü var. alt yapısı sağlam yani. Eksi tek özelliği diego kadar pasör bir oyuncu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt