Bernard bekte oynayabiliyor yanılmıyorsam..
Cok iyi öneriler Emrah, ama hepsi hemen hemen zor. Ayew'in yerine Boudebouz, Gargano'nun yerine Hernanes.
Sevinçten ağlarım.
Net.
Hücüm'u sever..Ama unutmaz savunmayı..Tekniği muazzam,bileklerine çok hakim..Agresif oyuna uyum sağlar..Temastan kaçmaz..Atletik.
seri bek çalım atar hücüma sık sık gidiyor dinomo gibi orta pek yapmak juninhonun aksine daha net oynar santosa göre ama daha defansif anlamda fizigede iyi . her türlü fizksel yükü kaldırır.
Kac macini izledin Yunus? Ve kimlere karsi? (Rakip güclümüydü fln bilmek istiyorum)
Kac macini izledin Yunus? Ve kimlere karsi? (Rakip güclümüydü fln bilmek istiyorum)
Duyum ? Saat 1'i gecti.

Boudebouz bir kez olsun izlemedim o yüzden bir şey diyemem.
Orta sahada Gargano istememin sebebi böyle ufak tefek olup hayvan gibi güçlü adamlar genelde takımı ateşleyenler oluyor.
-------------------Muslera-------------------
Eboue----------Semih--------Ömer Toprak------------Riera
Hamit----------Melo-----------Selcuk---------------Amrabat
--------------Berbatov------------Burak------------------
kaleyede geçebiliyorsa alabiliriz![]()
yanılıyorsun
5 maç minimum . vasco , flemngo , bahia takımlarını hatırlıyorum digerlerini hatırlamıyorum
Aslına bakarsan Ajax ın maçlarını sadece özetlerden seyredebiliyorum, bildiğim 23 yaşında kaptan olduğu Ajaxın önemli bir oyuncusu olduğu, gördüğüm kadarıyla iyi şut çekiyor.Ama bize daha çok Diego tarzı bir adam iyi olur.
Bizim mahalle takiminda. Quaresma'nin ikizi oluyor kendisi.