Doğukan Bayar
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2011
- 3.355
- 410
- 1.343
Cevap: Transfer Nöbeti
Diego'nun Ft'nin de listesinde olduğunu düşünmüyorum.Net yalan haber
Diego'nun Ft'nin de listesinde olduğunu düşünmüyorum.Net yalan haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dövmicelseniz bisey demek istiyorumaslinda bu diego fena degil topu oyuna sokabiliyor ligimizi taniyor, ara transfer döneminde adaptasyon sorunu cekmiyecek oyuncularin alinmasindan yanayim bkz: necati
Avrupada harcarlar Diegoyu
tmmda kalkip thiago silvayi alcak degiliz ara transfer döneminde iyi futbolcu almak cok zor hangi takim As futbolcusunu satarki?? satsa bile asiri fiyat biciyorlar
orası bizim işimiz değil renkdaş,Cris'in tutmadığı 2-3 aydır belli yerine oyuncu baksalardı o zamandan bu yana
aynen.... durun bakalim ya cikmadik candan umit kesilmezdiego degildir belki kendi tercihim serdar tasci insallah o gelir

Diego alınsın istemem ama Dany içinde CL topçusu değil dendi. CL' nin en iyi beklerinden biri oldu herif. Şu CL topçusu, şu bu topçusu olayından vazgeçin artık.
O Brezilyalı : Diego Angelo , Paulao , Douglas, Miranda yada Naldo'dur.
O degil de ne Kaka, ne Diego, ne Sneijder, ne Bernard. Bir futbolcu var onu alabilseydik hepsini unuttururdu. Gercek bir yildiz adayi. Ama cok zor alabilmemiz.
Paulo Henrique Ganso
Ben demiştim.
Nuri Şahin haberleri de çıkmış.