Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Diego'nun Ft'nin de listesinde olduğunu düşünmüyorum.Net yalan haber

Baskanin boyle isimleri direkt veto etmesi lazim,agirligini koyacak aldirmiyacak.Hoca'nin her dedigi olacak diye bir kaide yok.Terime kalsa brezilyadan 3. sinif kaleci getiriyordu baskanin israriyla Muslera alindi.Bu sene Terim cok serbest birakildi kanisindayim,bir mudahale gerekiyor.

Transfer Nöbeti

dövmicelseniz bisey demek istiyorum :) aslinda bu diego fena degil topu oyuna sokabiliyor ligimizi taniyor, ara transfer döneminde adaptasyon sorunu cekmiyecek oyuncularin alinmasindan yanayim bkz: necati

tmmda kalkip thiago silvayi alcak degiliz ara transfer döneminde iyi futbolcu almak cok zor hangi takim As futbolcusunu satarki?? satsa bile asiri fiyat biciyorlar

orası bizim işimiz değil renkdaş,Cris'in tutmadığı 2-3 aydır belli yerine oyuncu baksalardı o zamandan bu yana

Diego alınsın istemem ama Dany içinde CL topçusu değil dendi. CL' nin en iyi beklerinden biri oldu herif. Şu CL topçusu, şu bu topçusu olayından vazgeçin artık.

zencilerden bi kaleci olmazz, bi de 10 numara olmaz.

Olanlar istisnadir.

Mandanda, Seedorf gibi.

Koy orta sahanın gerisine kossun dursun, koy forvete kanata kossun cevik olsun

Ama koy kaleye koy 10 numaraya apişir kalir :asd:

Diego alınsın istemem ama Dany içinde CL topçusu değil dendi. CL' nin en iyi beklerinden biri oldu herif. Şu CL topçusu, şu bu topçusu olayından vazgeçin artık.

Dany hizli atletik hocam.. hadi bi sekilde acigini kapatabilir.. ama Diego bi pozisyon hatasi yaptimi Tir gibi.. geri donmesi.. Viyana-Turkiye seferi yapan otobus gibi..

O degil de ne Kaka, ne Diego, ne Sneijder, ne Bernard. Bir futbolcu var onu alabilseydik hepsini unuttururdu. Gercek bir yildiz adayi. Ama cok zor alabilmemiz.

Paulo Henrique Ganso

Yerli sol bek, forvet, 10 numara var mı yok ama stoper var (Toprak,Taşçı).

Bu yuzden stopere yerli almalıyız ama bu isim asla S.Aziz olmamalı.

O degil de ne Kaka, ne Diego, ne Sneijder, ne Bernard. Bir futbolcu var onu alabilseydik hepsini unuttururdu. Gercek bir yildiz adayi. Ama cok zor alabilmemiz.

Paulo Henrique Ganso

Bence Bernard daha iyi. Ganso ağır ben çalım atan 10 numara istiyorum artık :) Gansoyu beğenmiyorum nedense şişirilmiş biri. Brezilyadan cıkamaz dışarı kanımca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt