Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nedense herkes birilerine takık biri amrabatı beğenmez, biri danny hiç sevmez, hamite saydıranlar olur, buraktan nefret ederler oyuzden sezon sonu başarı geldiğinde yada bu futbolcuların performansı artınıca reis ilan ederler,ben demiştim derler:)

yahu el insaf renktaş adam daha yarım sezon oynadı biraz sabredin ya :)

Renktaş öyle bir hava varki sanarsın amrabat 3. sezonunu oynuyo bizde geldiğinden beri ne yaptı gibi sorular sorulabiliyor :) Toplam 1400 dk oynamış 1400/ 90 = 15 16 maç gibi birşey bu zaman zarfında 1 gol 7 asist yapmış işte :D daha ne olsun amrabat candır :D Senden nie alıntıladım bilmiorum ama yazdım bi kere :D

Renktaş öyle bir hava varki sanarsın amrabat 3. sezonunu oynuyo bizde geldiğinden beri ne yaptı gibi sorular sorulabiliyor :) Toplam 1400 dk oynamış 1400/ 90 = 15 16 maç gibi birşey bu zaman zarfında 1 gol 7 asist yapmış işte :D daha ne olsun amrabat candır :D Senden nie alıntıladım bilmiorum ama yazdım bi kere :D

amrabat hastasıyım bn renkdaş çok umutluyum Aslan parçasından :)

Bu akşam Ünal Aysal ile Fatih Terim zirve yapacaklardı transfer için.

işiniz gücünüz oyunculara salllamak. yetenekleri var-yok ne yahuu..

formayı hak eden-hak etmeyen performans diyin geçin.

melo ne yaptı?? o bu ne yaptıı? takımın genel olarak performansı düşük.. beklentinin altında kaldı diyin..

adamın yetenekleri sorgulamakta ne oluyor.

kayseride oynarken ağzınız sulanır gelsin-kaptırmayalım diye. yarım sezon beklentinin altında kaldığı için silip atalım dersiniz.

1-amarabat 12 üzeri teklif varsa gönderilmeli sebep:kar elde etmek için,daha iyi biri alıncaksa

2-amarabat performansı düşük satılmayacaksada sezon sonu değerlendirmesi yapılmalıı..

3-ondan daha iyi oyuncu yazın desek 10 dan aşağı topçu bulamazsınız-bizim yönetimde 10 üstü vermiyeceğine. adama destek verip sezon sonu görmek var..

her gelen adama ıslık-eleştiri filan yeterr yahuu..

takım iyi olsa bunlar sırıtsa anlarımm.. şu anda takımdaki performansları 2 ye ayırmak gerek.

geçen seneden uzak olanlar

yeteneklerinin yanında eksik özellikleri olanlar..

hamit gelir, adam sanki sağ açık yardırsın diye beklenir..

özellikleri kısıtlı olan adamdan istenmeyecek şeyleri bekliyorsunuz.

şut diyorsunuz. daha ne yapsın nerdeyse önemli maçların hepsinde direğe nişanladığı şutlar var..

asıll sallanması gereken geçen seneki oyunculardır..

geçen sene iyiydide şimdi ne oldu diye?? yeni gelenlere biraz sabır gösterinn..

işiniz gücünüz oyunculara salllamak. yetenekleri var-yok ne yahuu..

formayı hak eden-hak etmeyen performans diyin geçin.

melo ne yaptı?? o bu ne yaptıı? takımın genel olarak performansı düşük.. beklentinin altında kaldı diyin..

adamın yetenekleri sorgulamakta ne oluyor.

kayseride oynarken ağzınız sulanır gelsin-kaptırmayalım diye. yarım sezon beklentinin altında kaldığı için silip atalım dersiniz.

1-amarabat 12 üzeri teklif varsa gönderilmeli sebep:kar elde etmek için,daha iyi biri alıncaksa

2-amarabat performansı düşük satılmayacaksada sezon sonu değerlendirmesi yapılmalıı..

3-ondan daha iyi oyuncu yazın desek 10 dan aşağı topçu bulamazsınız-bizim yönetimde 10 üstü vermiyeceğine. adama destek verip sezon sonu görmek var..

her gelen adama ıslık-eleştiri filan yeterr yahuu..

takım iyi olsa bunlar sırıtsa anlarımm.. şu anda takımdaki performansları 2 ye ayırmak gerek.

geçen seneden uzak olanlar

yeteneklerinin yanında eksik özellikleri olanlar..

okuyacağımızı mı sandın

Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol

Newcastle United teknik patronu Alan Pardew, Demba Ba'nın Chelsea'ye transfer olduğunu açıkladı.

711963535.jpg

okuyacağımızı mı sandın

bazı nevizade sakinlerinden açık ve net şekilde nefret ediyorumm..

buna sende dahil..

bana fikrinle yorum yapmıyosan, laf çakmak için uğraşma. umursamıyorsanda cevap yazmaa..

buranın neyisiniz siz arkadaş... bazı nevizade sakinleri buranın sahibimi?

hakaret etmedikçe-ceza alıcak yorumlar yapmadıkça sanane-sizine benim uzun-kısa yazımdan.

:mad:

yine hayretlerle dengesiz yorumlari okuyorum

Sabri ye edilen laflar yiyip bitirdi taraftar

Sonra Hakan Balta o da kayip oldu

Sonra Emre Colak o da yoklari oynuyor artik

Simdi sira Nordin Amrabatta galiba?

cok tuhaf bir yapi var bizim Galatasaray taraftarligimizda. fark etmiyor yani 11 tane oyuncu olacak sahada en az 1 akil almaz elestirileri yer. Beyler inkar etmeyin transfer bagimligi var transfer olmasi icin de elimizden geleni yapiyoruz.:n:

Quick dog I need a Transfer shot!

yine hayretlerle dengesiz yorumlari okuyorum

Sabri ye edilen laflar yiyip bitirdi taraftar

Sonra Hakan Balta o da kayip oldu

Sonra Emre Colak o da yoklari oynuyor artik

Simdi sira Nordin Amrabatta galiba?

cok tuhaf bir yapi var bizim Galatasaray taraftarligimizda. fark etmiyor yani 11 tane oyuncu olacak sahada en az 1 akil almaz elestirileri yer. Beyler inkar etmeyin transfer bagimligi var transfer olmasi icin de elimizden geleni yapiyoruz.:n:

Quick dog I need a Transfer shot!

taraftarın eleştiri yapma şekli farklıı..

adam değil-topçu olamaz.. yeteneksizz filann..

hep kestirip atmalar..

her takım-her oyuncu-her teknik adam eleştirilir o günkü performans-söylemleri-yaptıkları-yapmadıkları..

hani diyoruz alex ferguson gibi-alt yapı falan.. ne oyuncuya-ne teknik adama sallamaktan bıkmadıkça bişey olmaz.

sonra yönetim niye para vermiyor-teknik adam niye listeye almıyor-alt yapıdan niye oyuncu çıkmıyor... gelende-listedekide-alt yapıdan çıkacak adamda tatmin etmeyecek..

çünkü kıyaslama yapmaktan hayatımızdan kendi değerlerimizi kaybediyoruzz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt