Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burdan adminlere açık ve net bişey söylüyorumm..

bazı nevizade sakinlerini ya bişey söyleyin ya uyarın. /benide/

fikir tartışmasından çok. yazdıklarımızın içeriğinden çok başka şeylere takıntılı olmuşlar..

cevap yazmasınlar umursamıyorlarsa- ama böylee yok yazısı uzun okuyanmı var?

sonra tartışma-gerilim-dram vs.. neyse.

sorun bende değil, buranın kabadayılığına soyunan insanlarda.. beni bilen bilir. kimseyle ikili tartışmaya girmem kolay kolay. fikir çatışması olur ayrı. umursamayanda umursamaz..

neysee sabırrr sadece...

:trollface:Diego cikti

Galatasaray Tutkudur ‏@GS_Tutkudur

Bülent Korkmaz “Biz ekibimizle Arjantin ligini izlerken Falcao’yu gördük. Müthiş bir gençti..Eğer görevde kalsaydım alınacak ilk isimdi.

üşenmedim baktım falcao arjantinden ilk transferini portoya 6.5 milyon euroya yapmış. şimdi bu doğru olsa bile bizimkiler arjantinde adı sanı duyulmamış adama 6.5milyon verirlirmi diye zaten transferi düşünmezlerdi bile. yani Bülent'in ki sadece halüsülasyon :D

veli baltacı bundan sonra beni alıntılama, cevao da yazma..

burkulan neren olursa umrumda değil..

insan sevdiğine takılırmış r'das neden bu kızgınlık neden ha neden sadece sakaydı re'das sadece şaka :cicek:

üşenmedim baktım falcao arjantinden ilk transferini portoya 6.5 milyon euroya yapmış. şimdi bu doğru olsa bile bizimkiler arjantinde adı sanı duyulmamış adama 6.5milyon verirlirmi diye zaten transferi düşünmezlerdi bile. yani Bülent'in ki sadece halüsülasyon :D

caruscayı kaça aldıkki biz adnan sezgin komisyonda anlaşsaydı alırdı :) cebe ataca cukka önemli onun için barruso gibi

peki giderken neden önermedin Galatasaraya kaptan demezlermi :mad:

tabi orası ayrı bi konu ama ben bizdeki taraftar profilinin de bu tarz transferlere izin vermediğini düşünüyorum ...

Yani bu adamı daha hiç keşfedilmemişken alsak getirsek bu ne yaa yıldız istiyoruz biz bunun gelişmesini beklersek vs vs vs diyen binlerce taraftar çıkardı ... Aynı Ribery'de olduğu gibi ... Geldiği ilk zaman herkes FB Anelka'yı alıyo biz gidip kimi alıyoruz Anelka'nın bonusu vs yorumlar yapıyodu ama sonra Rİbery göstermişti kim kimin bonusu ... Yani bu tarz transferler yapıldığı zaman bizde adı sanı bilinmiyo diye arkasında durmamazlık yapmamalıyız çünkü bu tarz tavırlar yönetimlerinde elini kolunu bağlıyo zor durumda bırakıyo ...

Hala hiç bu tarz girişimlerimiz yok anlamıyorum ya hiçmi scout ekibimiz yok yabancı ülkelerde afrika pazarı olsun brezilya olsun bitane bile genç oyuncu keşfedemezmiyiz aklım hayalim almıyo ya ...

burdan adminlere açık ve net bişey söylüyorumm..

bazı nevizade sakinlerini ya bişey söyleyin ya uyarın. /benide/

fikir tartışmasından çok. yazdıklarımızın içeriğinden çok başka şeylere takıntılı olmuşlar..

cevap yazmasınlar umursamıyorlarsa- ama böylee yok yazısı uzun okuyanmı var?

sonra tartışma-gerilim-dram vs.. neyse.

sorun bende değil, buranın kabadayılığına soyunan insanlarda.. beni bilen bilir. kimseyle ikili tartışmaya girmem kolay kolay. fikir çatışması olur ayrı. umursamayanda umursamaz..

neysee sabırrr sadece...

sorun varsa Ticket ac reis, burada yazman yardim etmez.

GSCimbom.Com Ticket Sistemi Ticket Sistemi

bazı nevizade sakinleri harbi tersler yahu.. sankii damarlarına basıyoruzda hemen kızgınlık-alay edici tavırlar filan.

gören görsün. ceza alsınlar diye uğraşmıyorumm.. benimle uğraşamayın açık ve net yazıyorum..

sen bøyle yazdikca daha ustune gelirler :trollface:

bazı nevizade sakinleri harbi tersler yahu.. sankii damarlarına basıyoruzda hemen kızgınlık-alay edici tavırlar filan.

gören görsün. ceza alsınlar diye uğraşmıyorumm.. benimle uğraşamayın açık ve net yazıyorum..

Takma boşver :)

gelsinler ozaman..

fikir tartışmasına evet..

kusuruma bakmada.

ule uzun yazdık diye bu kadar laf çakılırmı?? okumuyorsan okumasınlar umrumda değil,

Murat şu an zaten o arkadaşın istediğini yapmış oluyorsun..Takma kafana he de geç..

Biraz işim var Amrabat konusunda tartışıcaz daha bekle beni:)

gelsinler ozaman..

fikir tartışmasına evet..

kusuruma bakmada.

ule uzun yazdık diye bu kadar laf çakılırmı?? okumuyorsan okumasınlar umrumda değil,

her cümlenin arasına satır boşluğu bırakınca okuyacağımızı mı sanıyorsun

bu nasıl bişey biliyonmu.

42343243232939 kelime yazmışıni belki saçma, hayalci , süper. o kadar yazının sonuna nokta koymamışsın. biri gelipp nokta koymamışsın diyip laf çakması gibi bişey.

sinirlineiyorum böyle şeylereee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt