Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ondan oncede vardı isimleri gozlemci ekip diye gecerdi.. O ekip getirdi 7 gana lıyı gs nin alt yapısına...ismi deisti sadece scout oldu...ne demekse

ondan önce olan İ.Cavcav sistemiydi, amatörceydi. hiç bir veriye kayda küreğe bakılmadan 1-2 maç izlenip getirilen elemanlardı ayrıca 4 tane ganalı getirilmişti.

Spor Gündemi

ManU ,Cristiano Ronaldo İçin R.Madrid'e , Valencia , De Gea , Nani , Rafeal , Welbeck , Young ,Kagawa ve 30 Milyon € Önerdi.

Ligtv

az onermis orda valencia young kagawa ve nani disinda tobcu yok.

article-0-16BCBDE2000005DC-874_634x459.jpg

article-0-16BCC4D2000005DC-804_634x484.jpg

article-0-16BCC4D2000005DC-873_306x423.jpg

article-0-16BCC66C000005DC-328_306x423.jpg

article-2256586-16BCC5E6000005DC-142_634x357.jpg

article-0-16BCBDF8000005DC-727_634x492.jpg

article-0-16BCC4CA000005DC-590_634x551.jpg

article-2256586-16BCC63D000005DC-772_634x448.jpg

bu olaylardan sonra balotelli bize gelir :D

ondan önce olan İ.Cavcav sistemiydi, amatörceydi. hiç bir veriye kayda küreğe bakılmadan 1-2 maç izlenip getirilen elemanlardı ayrıca 4 tane ganalı getirilmişti.

bak sen bile diyorsun bir iki mac izleniyor diye...gozlemci ekip iste onlar...cavcav o yolla ne paralar kaldırdı....bizim scoutmudur gozzlemcimidir her karın agrısıysa onlar ne is yaptı klup tarihi boyunca 2013 e kadar

9. maddeyi oku 4 mu 7 mi gozunle gor :D

i szlk - stephen appiah

Buna ben karsiyim ama nedense. adam bilmem kac tane takim degsitirmis gercek potansiyeline varana kadar. bizdeyken belkide okadar iyi degildi hata cok kötüyüdü ama tercübe ve kalitesini sonraki yilardaki oynadigi italina takimlarinda kazandi. her oyuncu öyle pat diye messi olmuyor ki. Sabir göstermek lazim devaminda iyi egitmek lazim oyuncuyu ki sonra iyi oyuncu olsun. Türkiyede sen falcayou getirseydin genc yasda eminim ki bir cacik olmazdi cünkü bizde egitim sorunu var en basda. Bu egitim sorununu hocamiz yavas yavas ortadan kaldirmaya düsünüyor zaten ama öyle pat diye de olacak is de degil. bu konuda mesajlar vermisdi kendisi zaten yanlis hatirlamiyorsam

bak sen bile diyorsun bir iki mac izleniyor diye...gozlemci ekip iste onlar...cavcav o yolla ne paralar kaldırdı....bizim scoutmudur gozzlemcimidir her karın agrısıysa onlar ne is yaptı klup tarihi boyunca 2013 e kadar

anlatamıyorum herhalde. scout getirir listeyi, verilerini bırakır gider gerisi hocaya,teknik ekibe kalmıştır.

son 2-3 senedir scouting profesyonel olarak yapılıyor Galatasaray' da ondan öncesi başı boşluk, saçmalıktı

biz 4 kişiyiz gardaş! :D

bu eskiden yapılan gözlemcilik(!) ile şimdiki scouting olayını Galatasaray' da nasıl çalıştığını anlatmaya çalışıyorum

Cok basit. Teknik ekip bir kac kisi belirler ve oyuncu takibine yollar. Scoutlar oyuncu icin analizi teknik ekipe gönderir ve gerisini onlara birakir.

Scout demeyin lütfen...

2 yıl önce "15 kişilik" bir ekip kurmuştuk ve bunu çok büyük bir işmiş gibi anlatmıştık her yerde.Ekibimiz sağolsun çok güzel oyuncular izledi, karlı transferler yaptık.

Rüya takımı Gaziantep'ten, Kayseri'den kurduk.

Italianlar : balotelli sahalarin en iyi korkucu bir ismi. delidir ne yapsa yeridir bir tarzinda milli oyuncumuz

Ingilizler : Bir Cantona degil...:lol:

Nuri Şahin gelse nasıl olur sizce ???

Orta saha Melo-Selçuk-Nuri Şahin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt