Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fena degilde, kanatlardan gelmemiz imkansiz olur. Bu sistem icin sana bir Xavi, bir Iniesta bir Busquets kalitesinde adamlar lazim. Bol pas yaparak defansi gecmek.

o yazdigim orta saha pas manyagi bir orta saha, sol bek'e bindiren adam aldimmi ucar gider o kadro {honest :ka21:]

Yurt dışından yabancı gelmeyecek. Dışarıdan gelirse ancak yerli oyuncu gelebilir ki benim ona dair pek umudum yok. Genelde iç transfer olacaktır.

Bence; Es-es'ten Diego Angelo ve Alper alınır. Bir de Gökhan Süzen gelir büyük ihtimalle.

Bunun üzerinde gerçekleşecek transferler benim için sürpriz olur.

o yazdigim orta saha pas manyagi bir orta saha, sol bek'e bindiren adam aldimmi ucar gider o kadro {honest :ka21:]

Nuri ve Selcuk'a pas konusunda pek güvenemem. Cünkü bu sistem icin gercekten pas oyununu 100% yapabilen adamlar lazim. Yani önlerinde bir Sneijder olsa tamam derim..

burada çok fazla almanca bilen var sanırım abiler banada öğretsenize hayrına :sgr:

Fatih hoca egite bildigi oyuncularin karakter yapasini hic takip ettiniz mi veya egitemedigi ?! benim bu oyuncu profilerinde her zaman bir sey farkina varmisimdir yani egite bildigi oyuncular klasöründe.

Hirzli sahada sert oyunlari ile kendilerini göstermis oyuncular hocanin egite bilecegi oyunculardir benim gözümde. vurmaz duymaz oyuncular hakan balta olsun ceyhun gülselam olsun sercan olsun ve burda düsen nuri sahin olsun hocamizin profilinde yok olmaya aday oyuncular.

Hasan sa

emre belesoglu

bülent korkmaz

engin

hakan ünsal.. sahada ne kadar sakin bir tafir göstersmis isede cok hirzli bir oyun yapasi vardi

melo

Oyuncuya bagli. Mesela bir Bernard, imkansiz ama süper olurdu.

Benim scout sisteminden anladigim sey farkli. Brezilya´yi az bucuk takip eden herkes Bernard´i bilir zaten. Bonservisi de az degil yani.

Scout sistemi bana Falcao´yu Kolombiya´dan getirecek, Hulk´i Japonya´dan getirecek mesela. Ucuza getirecek.

Bernard´a basarsin 6-7-8 Milyon alirsin. Ama bu bence scoutluk degil yani.

Benim bahsettigim sistem de Türkiye icin gecerli degil. Asarlar yönetimleri valla

Fatih Hoca Adam Eder

tablea.jpg

Ne alaka, birakin su mantigi artik. Tmm Fatih Terim iyi hocada, abartmayin yani, sanki her oyuncuyu üst düzey yapacak sihirli eli var adamin.

Fatih Terim özellikle yerli oyuncular üzerinde müthiş etkisi olan bir adamdır

hangi takımdan olursa olsun çoğu futbolcu onu görünce saygı duruşuna geçer

hatta bırak oyuncuları rakip takımın teknik direktörleri dahi hallerine tavırlarına bir çeki düzen verirler

ama gariptir ki bizim taraftarımız Fatih Terim etkisini bilmiyor

her neyse lafı fazla uzatmayalım kısacası umarım bizim yöneticiler Nuri Şahin'le ilgileniyorlardır

Fatih Terim'in elinde müthiş bir performans gösterebilir demiyorum direk gösterir diyorum

Nuri ve Selcuk'a pas konusunda pek güvenemem. Cünkü bu sistem icin gercekten pas oyununu 100% yapabilen adamlar lazim. Yani önlerinde bir Sneijder olsa tamam derim..

selcuk inan gibi pas ustasinin nesine guvenmion hako. nuri de dortmunda yilin en ara pascisiydi o sezong

onlerine koy diego falan rakip ambele olur.

Sezon başında geldiği Galatasaray ile yolları ayrılanCris, Facebook sayfasından veda etti. Ülkesinde Gremio ve Cruzeiro takımlarıyla adı anılan Brezilyalı stoper "Aşkı Galatasaray'da öğrendim" dedi. Crisduygularını şöyle dile getirdi:

"Herkese merhaba, ben Galatasaray ile sözleşmemi dostane bir şekilde feshettiğimizi duyurmak istiyorum. Bana destek veren herkese ve tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde tur atladığımız ve ligde yolumuza devam ettiğimiz için memnunum. Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Ben aşkı bu kulüpte ve bu güzel ülke Türkiye'de öğrendim."

fatih hoca iyidir hoşturda engin baytarın bu adam olmuş halimi şimdi

ya transferleri scoutlar yapmaz bu adamlar izler getirir raporlarını bırakır gider.

küçümsediğin ekip Avrupada ''örnek'' scouting departmanı seçildi

Kim örnek scouting departmanı seçmiş ? Merak ettim :)

Scouting Avrupa'da yıldızı çoktan parlamış, birçok büyük takımın takibine girmiş oyuncuları bulmak ve almak değildir.Bu oyuncuları zaten sen, ben dahil hepimiz biliyoruz, teknik ekip de biliyor. (örn: Shaqiri, Podolski...) Zaten bu şekilde rapor veren, oyuncu izleyen ve öneren scouting siteleri var.Bizim de üyesi olduğumuz Wyscout gibi...

Önemli olan bilinmeyen oyuncuları bulabilmek.Falcao'yu Arjantin'deyken, Javier Hernandez ve Jackson Martinez'i Meksika'dayken keşfedebilmek.

Şimdi benim evimde izlediğim Independiente'li Galeano'yu izleyemiyor mu scouting ekibimiz ? Eminim ki benim kadar bile futbolcu bilgisi yok teknik ekibin, onlara bilgi sağlayacak scout ekibi yok.Ya da biz göremedik şimdiye kadar.

fatih hoca iyidir hoşturda engin baytarın bu adam olmuş halimi şimdi

:asd:

selcuk inan gibi pas ustasinin nesine guvenmion hako. nuri de dortmunda yilin en ara pascisiydi o sezong

onlerine koy diego falan rakip ambele olur.

Selcuk Inan daha cok ara paslari/uzun pas atarak basarili oluyor. Ama bu sistemde gercekten merkezde kisa pas yaparak ilerlemelisin ve Selcuk ve Nuri bunu dar alanda yapabilirmi bilemiyorum. Ben hep kanat'li sistemleri tercih etmisimdir.

gençlerin çoğu burdaymış ya sa beyler varmı adam akıllı tıkırtı?

Kim örnek scouting departmanı seçmiş ? Merak ettim :)

Scouting Avrupa'da yıldızı çoktan parlamış, birçok büyük takımın takibine girmiş oyuncuları bulmak ve almak değildir.Bu oyuncuları zaten sen, ben dahil hepimiz biliyoruz, teknik ekip de biliyor. (örn: Shaqiri, Podolski...) Zaten bu şekilde rapor veren, oyuncu izleyen ve öneren scouting siteleri var.Bizim de üyesi olduğumuz Wyscout gibi...

Önemli olan bilinmeyen oyuncuları bulabilmek.Falcao'yu Arjantin'deyken, Javier Hernandez ve Jackson Martinez'i Meksika'dayken keşfedebilmek.

Şimdi benim evimde izlediğim Independiente'li Galeano'yu izleyemiyor mu scouting ekibimiz ? Eminim ki benim kadar bile futbolcu bilgisi yok teknik ekibin, onlara bilgi sağlayacak scout ekibi yok.Ya da biz göremedik şimdiye kadar.

gutto.biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt