Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yav eskiden bu FM lerde wonderkids diye yazardı 2013 de yazmıyormu ben mi bulamadım?

Iyiki de yazmiyor sonra burasi wonderkid oyuncu onerileriyle dolardi :D

YSadece bir kere oynayim dedim Misimovic im not happy falan dedi ben de biraktim kim ugrasacak diye :D 2-3 saat falan oynadim sadece ki oyunu tam anlamadim bile.

:heyo2:

Loker senin Zarate'ni Fener kapti diyorlar.

Kapsın ben peste aldım onu :D

benim Honda gelsinde 2 tane zarate alsın fenev

bilen yok mu ya fm 2013 de wonderkids diye yazmıyor mu oyuncuların profilinde artık?

Ben hic fm oynamadım nasıl bişey anlatsana :asd:

benim Honda gelsinde 2 tane zarate alsın fenev

bilen yok mu ya fm 2013 de wonderkids diye yazmıyor mu oyuncuların profilinde artık?

Son Dünya kupasında çok beğenmiştim Honda'yı şu an durumu hakkında bilgim yoktu..

Avatarını ve isteğini görünce beğendiğim gibi devam ediyor olmalı.

Diego icin Almanlar dengesiz ama istediginde maci cevirebilecek bir oyuncu diyorlar. Ritm yakalarsa durdurulmasi zor falan diyorlardi. Ama sorunlu futbolcuymus biraz.

Diego gelse Kral olur. müthis bir Futbolcu...

Bernard'in riski Diego'dan daha fazla bence. Biz de cok az oyle genc bir oyuncu alip onu parlatip ustune koymak, aksine genc oyuncular Turkiye'de geriye gidiyor. Arda disinda bizim olmadi hic son yillarda Emre cikti iste o da iste kenarda o kadar maci izleyip topun suda gitmedigini gordugu halde suda bale yapmaya calisti oyuna girdiginde. Turkiye'de zor oyle genc oyuncu alip ustune eklemesi ve parlamasi. Cogu ozelligi de korelir gelisime acik olan.

Diego icin Almanlar dengesiz ama istediginde maci cevirebilecek bir oyuncu diyorlar. Ritm yakalarsa durdurulmasi zor falan diyorlardi. Ama sorunlu futbolcuymus biraz.

Honda tam Fatih Hoca' nın istediği gibi bir futbolcu 10 numara oynar kanat oynar az da olsa defansa da yardımcı olur. Keşke alsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt