Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tam 1 sene sonra kontratı bitiyor. seneye ocakta.

Tek ümidim bu :D

Hocam hatırlar mısın bilmem..

VV Venlo'da oynarken ciddi ciddi alacak gibiydik.

Hatta Hollanda Ligi yanıltır adamı oradaki oyuncu risk taşır diyorlardı bizim spor emekçilerimiz o dönemde..

Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?

Bernard'in riski Diego'dan daha fazla bence. Biz de cok az oyle genc bir oyuncu alip onu parlatip ustune koymak, aksine genc oyuncular Turkiye'de geriye gidiyor. Arda disinda bizim olmadi hic son yillarda Emre cikti iste o da iste kenarda o kadar maci izleyip topun suda gitmedigini gordugu halde suda bale yapmaya calisti oyuna girdiginde. Turkiye'de zor oyle genc oyuncu alip ustune eklemesi ve parlamasi. Cogu ozelligi de korelir gelisime acik olan.

Oyuncu zaten parlamış 13 15 verip alacaz alabilirsek :asd: Ordaki oyununu oynasın yeter

Bernard'in riski Diego'dan daha fazla bence. Biz de cok az oyle genc bir oyuncu alip onu parlatip ustune koymak, aksine genc oyuncular Turkiye'de geriye gidiyor. Arda disinda bizim olmadi hic son yillarda Emre cikti iste o da iste kenarda o kadar maci izleyip topun suda gitmedigini gordugu halde suda bale yapmaya calisti oyuna girdiginde. Turkiye'de zor oyle genc oyuncu alip ustune eklemesi ve parlamasi. Cogu ozelligi de korelir gelisime acik olan.

bu biraz Türk insanının mentalitesinin zayıflığını gösteriyor. Genellikle orta sınıf ve altı ailelerin çocukları futbol ile ilgileniyor ve büyük klüplere geldiklerinde ve parayı bulduklarında tamam hayatımı kurtardım diye düşünüp büyük bir çoğunluğu kendini geliştirmek için çaba sarf etmiyor biraz da hocaların da suçu var bu konuda. Eğer bir futbolcu bu şekilde düşünüyorsa senin ona bireysel antrenman uygulatıp özelliklerini gelişmesini sağlaman lazım. sadece kendi isteğiyle yapmaması lazım.

Bernard'i alacaksan Eriksen'i de alalim o zaman.

Hatta Hollanda Ligi yanıltır adamı oradaki oyuncu risk taşır diyorlardı bizim spor emekçilerimiz o dönemde..

valla tam olarak hatırlamıyorum :D

Herkes cok ovuyor Eriksen'i Danimarka'da. Gelecegin Laudrup'u falan diyorlar.

beyler bilgisayarında pes 13 olan varmı bi yardım isteyeceğim alakasız oldu ama :lol:

bu biraz Türk insanının mentalitesinin zayıflığını gösteriyor. Genellikle orta sınıf ve altı ailelerin çocukları futbol ile ilgileniyor ve büyük klüplere geldiklerinde ve parayı bulduklarında tamam hayatımı kurtardım diye düşünüp büyük bir çoğunluğu kendini geliştirmek için çaba sarf etmiyor biraz da hocaların da suçu var bu konuda. Eğer bir futbolcu bu şekilde düşünüyorsa senin ona bireysel antrenman uygulatıp özelliklerini gelişmesini sağlaman lazım. sadece kendi isteğiyle yapmaması lazım.

Aslında Afrika ve Güney Amerika'ya bakarsan orda durum farklı değil hatta öyle ki "fakirlik" kelimesi o coğrafyada anlam kazanıyor.Bana soracak olursan sorun bizim ırk olarak çalışmayı sevmediğimizden kaynaklanıyor ve bu antrenörlerin çözebileceği bir sorun değil.

A.Polat döneminde ciddi bir şekilde ilgilenmiştik ama hem Japon hemde Hollanda liginden olmasından dolayımıdır bilmem iş fazla ciddiye binmemişti.

Aslında Afrika ve Güney Amerika'ya bakarsan orda durum farklı değil hatta öyle ki "fakirlik" kelimesi o coğrafyada anlam kazanıyor.Bana soracak olursan sorun bizim ırk olarak çalışmayı sevmediğimizden kaynaklanıyor ve bu antrenörlerin çözebileceği bir sorun değil.
Evet ve hayir. Turklerde cok ortasi yok calisan ya deli gibi calisiyor calismayan da hic calismiyor kilini bile kipirdatmiyor :D Mesala ilk gocmenler ciddi ciddi cok calismislar sabah aksam demeden ama sonradakiler calismiyor. Issizlik orani Almanya'da %6 Turklerde ise issizlik orani Almanya'da yasayan %22 civari idi herhalde.

kabahati sadece antrenörlere atmadım ben. bu ülkelerdeki insanlar kendi kültürlerine bağlılar. bir çoğu sömürü olduğu için diğer insanlara bir şeyler kanıtlama çabası için sürekli çalışıyorlar. Bizde ki bir Türk dünyaya bedel olayının arkasına çok yaslanıp dediğin gibi çalışmayı sevmiyoruz artık.

Bizde ki bir Türk dünyaya bedel olayının arkasına çok yaslanıp dediğin gibi çalışmayı sevmiyoruz artık.
Cogu sey bundan oluyor zaten. Afrikalisi, Asyalisi Turklerden daha cabuk dil ogrenip adapte oluyor universitelere falan gidiyor. Turklerin calismayan kismi da ( ki calisanlari ciddi iyi calisiyor ) oturup elestirip elestirip biz soyleyiz boyleyiz diyor. Ne kendisi dil biliyor ne de cocuklari iyi bir okula gidebiliyor.

Evet ve hayir. Turklerde cok ortasi yok calisan ya deli gibi calisiyor calismayan da hic calismiyor kilini bile kipirdatmiyor :D Mesala ilk gocmenler ciddi ciddi cok calismislar sabah aksam demeden ama sonradakiler calismiyor. Issizlik orani Almanya'da %6 Turklerde ise issizlik orani Almanya'da yasayan %22 civari idi herhalde.

Osmanlı döneminde gayrimüslimler hariç herkes non-stop asker olduğundan esnaf kültürümüz yok olanlarda Rum-Ermeni kırıntıları.Yani biz hep savaşmışız genelde yıkmışız ve fazla yapıcı olmamışız . Bu yüzden üretken olamıyoruz. Tek iyi yapabildiğimiz şey tarım ve hayvancılık onlarada getirilen saçma sapan vergiler ve kotalar ek olarak toprak ağaları insanları üç kuruş için göçe zorlamış. (Konu çok uzaklaştırdım ben duruyorum burda :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt