Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lig CL'den önemli diyenleri, buna Fazıl Ünverdi de dahil, saçmalıyor. Yahu sanki CL'ye yapılan transfer ligde oynayamıyor. Elinde tarihi bir fırsat var. CL'de Schalke gibi bir kura çekmişsin. Çeyrek Final'de rakibinin kim olacağı belli değil. Bunları bırakarak biz yeterince iyi işler yaptık, burada duralım diye mi düşünülüyor yani? Böyle düşünüyorsa Yönetim ve Hoca saçmalıyor. Uydurma haberse Fazıl Ünverdi ve benzerleri IQ testine tabi tutulsun.

Lazio Başkanı: "Sezon başında Marsilya ve Galatasaray istedi, Zarate gitmedi. Şimdi Lazio'nun çobanı olacaksa olur."

Lazio Başkanı: "Sezon başında Marsilya ve Galatasaray istedi, Zarate gitmedi. Şimdi Lazio'nun çobanı olacaksa olur."

A_w8iocCIAAhhWY.jpg

Gol mu olur ? Dany mi müdahale eder ? kaleci mi kurtarır ? vesayre vesayre vesayre :)

dany müdahale eder ve gol olur.

Riise'yi 32 yaşında almak ne kadar akıl karı olur ki acaba?

vatandaki habere göre stoper almayacakmışız hakan balta ve gökhan zan 3 ve 4. stoperler olarak devam edecekmiş :o tüm bunlar carlinhos içinmiş :SS:

Dany-Semih ilk 11 oynar, Ujfa iyileşip nasıl döner?? iyi olursa rotasyona elbet katılır, ve gördük ki Gökhan Zan o kadar kötü değil.

FB Belhanda Transferini yine aynı M Sow da olduğu gibi Ferit ŞAHENK sayesinde yapıyor , geçen sezon 10000000 Euroya transfer edilen Sow Ferit Şahenk in hediyesidir, kendisine için bir sonraki FB başkanı da diyebiliriz. Herkes tuttuğu takıma destek olabilir tabi bütçesine göre Ferit Şahenk teki biraz fazla olduğu için rakam 8 hanelere çıkabiliyor Euro bazında ancak sıkıntı veren taraf Hem Banka sahibi olması ,Garanti Bankası hemde sözde objektif olması gereken NTVSPOR ve Star Tv nin sahibi olmasıdır , bu beni son derece rahatsız ediyor . Durum şu ki FB camiası oldum olası hep sermaye sahibi kişilere bağımlı olmuştur Ferit Şahenk bunun 2013 versiyonudur , Galatasaray ise hep kurumsal kimliği ile ilerlemeye çalışır ve tabi ki taraftarının desteği ile, bugün size Ferit Şahenk ten daha varlıklı ve büyük bir Galatasaray sevdalısı olan ve kulübe gözünü kırpmadan ve zorlanmadan en az Belhanda kadar büyük bir yıldızı hediye edebebilecek birinden bahsedecektim ancak bizim kulübün yapısında malesef dediğim gibi böyle bir anlayış yok. O yüzden bizim Bütçemiz belli yapacağımız transferlerde buna doğru orantılı ki hiçde fena sayılamayız ancak kimse bir ekstra lüks beklemesin o iş ancak dışardan sermaye aktarımı ile olur

[h=5]Spor Gündemi[/h]

SON DAKİKA: Galatasaray Sneijder İle Her Konuda Anlaşıldı Fatih Terim İsterse İmzayı Atacak.

Fenerbahçe Fransa pazarını çok iyi kullanıyor. Her zaman Fransa dan transfer yapmamız gerektiğiini söylmeişimdir. Fransa bağlarımız çok kuvvetli olduğu halde bunu kullanamıyoruz.

Fransadan Ülkemize gelen oyuncular yüksek performans sergiliyor.

Tüm Süper Lig takımları dahil Fransa dan Ligimize gelipte tutmayan transfer varmı soruyorum size.

[h=5]Spor Gündemi[/h]7 saat önce

Galatasaray'ın Gündeminde Olan Stuttgart'da Forma Giyen Gurbetci Oyuncu Serdar Taşcı'yı Bonservisiyle Almak İstiyen Galatasaray'ı Reddetti.

Bunu Herkesin Bilmesi Gerekli;

FB Belhanda Transferini yine aynı M Sow da olduğu gibi Ferit ŞAHENK sayesinde yapıyor , geçen sezon 10000000 Euroya transfer edilen Sow Ferit Şahenk in hediyesidir, kendisine için bir sonraki FB başkanı da diyebiliriz. Herkes tuttuğu takıma destek olabilir tabi bütçesine göre Ferit Şahenk teki biraz fazla olduğu için rakam 8 hanelere çıkabiliyor Euro bazında ancak sıkıntı veren taraf Hem Banka sahibi olması ,Garanti Bankası hemde sözde objektif olması gereken NTVSPOR ve Star Tv nin sahibi olmasıdır , bu beni son derece rahatsız ediyor . Durum şu ki FB camiası oldum olası hep sermaye sahibi kişilere bağımlı olmuştur Ferit Şahenk bunun 2013 versiyonudur , Galatasaray ise hep kurumsal kimliği ile ilerlemeye çalışır ve tabi ki taraftarının desteği ile, bugün size Ferit Şahenk ten daha varlıklı ve büyük bir Galatasaray sevdalısı olan ve kulübe gözünü kırpmadan ve zorlanmadan en az Belhanda kadar büyük bir yıldızı hediye edebebilecek birinden bahsedecektim ancak bizim kulübün yapısında malesef dediğim gibi böyle bir anlayış yok. O yüzden bizim Bütçemiz belli yapacağımız transferlerde buna doğru orantılı ki hiçde fena sayılamayız ancak kimse bir ekstra lüks beklemesin o iş ancak dışardan sermaye aktarımı ile olur

Ulan kulüplerin vergisini affediyorsun, daha demin GSS-Prim borcu sorgulaması yaptırıyım dedim. Ocak ayında Öğrenci ve gelir tespiti yaptırmama rağmen 1,500 TL borçlu gösteriyor. Ben napıyım şimdi :@

bizmkiler neyi bekliyormuş toplanıp liste verilmesini

Stoperde Dany-Semih-Ujfa-Gökhan yeter, Ceyhun kiralansın ya da satılsın, şimdi stoper almasak da olur,

Sol bek lazım ama Carlinhos o kadar iyi değil, ederi en fazla 4m euro fazla isterlerse alınmasın, kiralansın.

Bir yerli hucumcu şart, Frei-Töre-Sararer oyum Frei'den yana.

Bir de gole yakın 10 numara lazım.

Yabancı stopere karşıyım, sağ bel sol bek iki stoper + kaleci hepsi yabancı olmamalı. Bu 5'liye bir yerli monte etmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt