Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;Rp6ITxJCCC0]https://www.youtube.com/watch?v=Rp6ITxJCCC0[/video]

Muslera'ya frikik golü varmış ya la :asd:

Bernard-ömer (serdar T)-frei-Carlinhos u alalım dıgerlerı kımı ısterse alsın. Belhanda falan umarumda degıl. Ama lutfen arık ucun besın pazarlıgına dusup canım adamları kacırmasınlar. Sorada 35 yasındakı adamlara kalıyoruz

Santrafor almayacağız gördüğüm kadarıyla. Turdan ümidim yok bari kadroya cuk diye oturacak 2 adam alınsa da gelecek senenin kadrosu kurulsa.

Yeni Hedef: Wesley SNEIJDER :ayatollah::D

Şimdi refik diyor ki listede büyük isimler var. Amk gazetesi isimleri açıklamış... Yani anlamadığım büyük isimler onlar mı ?

aylardır yatan futbolcuları isimlerini gördükçe , nasıl oluyorda transferini istiyosunuz diye düşünüyorum..

hangi yatan adam gelmişte başarılı olmuş, özellikle son dönemlerde fizik gücün ön plana çıktığı maçlarda.

snejder almam asla aradığımız adam değil. selçuk alsın o görevi melo-yekta geriya yaslansın..

10 numara alacağımızı düşümüyorum. kanatlara ağırlık verilcek bence. bugune kadar çıkan ciddi isimlerde kaka dışında ben 10 numara görmedim. ya kanattır-ya forvettir ismi çıkan über isimler..

şu anda diego ribas var sadece isim olarak alınacak. yoksa bernard-hernanes gibi yeni yetmeler var. yeni yetmelerin çoğuda kanat özellikli..

--------------------muslera--------------------

----------semih--------------ö.toprak-------

----eboue-----------------------carlinhos--

--------------------------------------------------

------------xelçuk---------melo--------------

--------------------sneijder------------------

-------------------------------------------------

-----hamit------------------------amrabat--

--------------------burak---------------------

K.Frei/Sercan S.,Toure/Ömer,Alper,W.Bony madem 10 numara alınmıcak basın parayı alın bunları bi zahmet ya da en azından yakın isimleri

--------------------muslera--------------------

----------semih--------------ö.toprak-------

----eboue-----------------------carlinhos--

--------------------------------------------------

------------xelçuk---------melo--------------

--------------------sneijder------------------

-------------------------------------------------

-----hamit------------------------amrabat--

--------------------burak---------------------

bu kanatlarla bi yol alamayiz...

Bence iyi transferler yapacagiz, ama umarim Schalke maci icin yeterince calisma firsati bulurlar. Sonucta transferi genel anlamda CL icin yapiyoruz.

Türkiye´nin acik ara en iyi Türk kadrosu bizde. Yabancilara saldirmak lazim simdi. Hataya yer yok. Tek eksigimiz cok kaliteli 2 yabanci. Cok kaliteli diyorum

Esesli Diego gibi adamlar degil yani. Cok begendigim halde Batalla gibi adamlar da degil

Slm renktaşlar bişey soracam aranızda açıköğretim Medya ve İletişim bölümünü okuyan var mı ?

Güncel;

Carlinhos'u kulübü bırakmıyor, Taffi ayrıntılı bir yeni liste sunacakmış Fatih hocaya.

İlk görüşmelerde Ömer Toprak'ın bonservis konusunda uzlaşılamamış. Orta yol bulunmaya çalışılıyor.

Kerim Frei transferinde en büyük engel Martin Jol. Bırakmak istemiyor oyuncuyu.

Alper ve Serdar Aziz transferlerinde istenilen ücretler uçuk ve takasa yanaşmıyorlar.

Bernard haberleri doğru, çaba sarfedilecek ama sonuç alınır mı, meçhul.

Quaresma için devre arası herhangi bir çalışma olmayacak. Sezon sonu bir ihtimal.

ve son olarak Wesley Sneijder için Lütfi Arıboğan'ın İtalya'da olduğu söyleniyor.

Haberler özet şeklinde. Tamamiyle Galatasaray muhabirlerinin derlemelerinden kısa kısa satır araları şeklinde.

Güncel;

Carlinhos'u kulübü bırakmıyor, Taffi ayrıntılı bir yeni liste sunacakmış Fatih hocaya.

İlk görüşmelerde Ömer Toprak'ın bonservis konusunda uzlaşılamamış. Orta yol bulunmaya çalışılıyor.

Kerim Frei transferinde en büyük engel Martin Jol. Bırakmak istemiyor oyuncuyu.

Alper ve Serdar Aziz transferlerinde istenilen ücretler uçuk ve takasa yanaşmıyorlar.

Bernard haberleri doğru, çaba sarfedilecek ama sonuç alınır mı, meçhul.

Quaresma için devre arası herhangi bir çalışma olmayacak. Sezon sonu bir ihtimal.

ve son olarak Wesley Sneijder için Lütfi Arıboğan'ın İtalya'da olduğu söyleniyor.

Haberler özet şeklinde. Tamamiyle Galatasaray muhabirlerinin derlemelerinden kısa kısa satır araları şeklinde.

Biz direk kapatalım transfer sezonunu o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt