Kadir Can ŞEN
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2010
- 1.842
- 7
- 1.148
Cevap: Transfer Nöbeti
bobi brown sol bekmi la
bobi brown sol bekmi la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bobi brown sol bekmi la
1-Azizin yanına Mouyu ver bi bok yapamaz
2-td DEĞİL SPORTİF DİREKTÖR DEDİM
bobi brown sol bekmi la
1-Azizin yanına Mouyu ver bi bok yapamaz
2-td DEĞİL SPORTİF DİREKTÖR DEDİM
Ogan Tarhan var düzgün bir Türk scout arıyorsan
Türkiye'de sportif direktörlük diye bir kurum yok teknik direktör olarak denendi pek başarılı olamadı ayrıca aragones'in yardımcılığını da yaptı dediğim gibi o sene fenerin neler çektiğini herkes hatırlar heralde demek istediğim tv'de konuşmakla sahaya inmek arasında çok fark var rıdvan'da müthiş bir yorumcu ama mtk'ya elenmişti takımı.
Bir iddiaya göre Ogan Tarhan'ın sürekli Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin ile iyi ilişkiler içinde olduğu Federasyon yetkilileri tarafından ifade edildi.
![]()
![]()
Bir iddiaya göre Ogan Tarhan'ın sürekli Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin ile iyi ilişkiler içinde olduğu Federasyon yetkilileri tarafından ifade edildi.
![]()
![]()
gareth bale nasıl olur yeni keşfettim sırıtmaz sol bekte :cool:
:sad007:
Sahaya insin demiyorum futbolun başıda ki yönetice olsun diyorum
sol bekte sırıtmazda ingiltereden sırıtır![]()
Türkiye'de zaten t.d demek futbolun başındaki yönetici demek değil mi renktaş ?
leeds united'in solbek'ini izleyen var mi
o herifi simdi almayan dizini dover f'sheur.
dunya capinda buyuk takim olucaz diyoruz, millet sakir sakir transfer yapiyor bizimkiler yine bu gidisle son gune kadar beklerler...lig'de sampiyon ol, super kupa'yi al, sampiyonlar liginde son 16'ya kal...simdi paramiz yoksa ne zaman paramiz olcak merak ediyorum.