Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1-Azizin yanına Mouyu ver bi bok yapamaz

2-td DEĞİL SPORTİF DİREKTÖR DEDİM

Adam önerir almazlar dediklerini ne yapsın ondan sonra,başkan değil sonuçta.Aziz'in olduğu yerde bir Ayküt'unun lafı geçer bir de kendisinin.İyi ki de öyle,yoksa çok daha tehlikeli olurlardı mazallah.

Ogan Tarhan var düzgün bir Türk scout arıyorsan

1-Azizin yanına Mouyu ver bi bok yapamaz

2-td DEĞİL SPORTİF DİREKTÖR DEDİM

Türkiye'de sportif direktörlük diye bir kurum yok teknik direktör olarak denendi pek başarılı olamadı ayrıca aragones'in yardımcılığını da yaptı dediğim gibi o sene fenerin neler çektiğini herkes hatırlar heralde demek istediğim tv'de konuşmakla sahaya inmek arasında çok fark var rıdvan'da müthiş bir yorumcu ama mtk'ya elenmişti takımı.

Türkiye'de sportif direktörlük diye bir kurum yok teknik direktör olarak denendi pek başarılı olamadı ayrıca aragones'in yardımcılığını da yaptı dediğim gibi o sene fenerin neler çektiğini herkes hatırlar heralde demek istediğim tv'de konuşmakla sahaya inmek arasında çok fark var rıdvan'da müthiş bir yorumcu ama mtk'ya elenmişti takımı.

:sad007:

Sahaya insin demiyorum futbolun başıda ki yönetice olsun diyorum

leeds united'in solbek'ini izleyen var mi

o herifi simdi almayan dizini dover f'sheur.

gareth bale nasıl olur yeni keşfettim sırıtmaz sol bekte :cool:

dunya capinda buyuk takim olucaz diyoruz, millet sakir sakir transfer yapiyor bizimkiler yine bu gidisle son gune kadar beklerler...lig'de sampiyon ol, super kupa'yi al, sampiyonlar liginde son 16'ya kal...simdi paramiz yoksa ne zaman paramiz olcak merak ediyorum.

leeds united'in solbek'ini izleyen var mi

o herifi simdi almayan dizini dover f'sheur.

Hülle yaparsak belki, onlar bize tırnaklarını vermezler:P Verirlerse taraftarları linç eder başkanlarını... Harry Kewel bize geldi die adama düşman oldular... Malum 2tane taraftarları ölmüştü İstanbul'da bizim maç öncesi...

dunya capinda buyuk takim olucaz diyoruz, millet sakir sakir transfer yapiyor bizimkiler yine bu gidisle son gune kadar beklerler...lig'de sampiyon ol, super kupa'yi al, sampiyonlar liginde son 16'ya kal...simdi paramiz yoksa ne zaman paramiz olcak merak ediyorum.

1 buçuk saatte transfer olmasını bekliyodun cidden :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt