Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rossi Fiorentina da diyebiliriz, kulubler resmi aciklama yaptilar, bonservis konusunda el sikistilar

Snejder yıllık 6milyon eurodan aşağı gelmez, hoş İtalya'da eline bunun yarısı geçiyodur ama Türkiye'ye gelicek olması bile Katar muamelesi yapacaktır... 6milyon eurodan 4 sene gelse 24milyon euro sadece kemiksiz maaşı yapar, maç başını, primini vs geçelim... 10-15milyon euro da bonservisi tutar... 35-40milyon euro... İlerde satıp getirisi olur mu, onu da bilmiyorum ama onun yerine Bernard gibi 20 yaşında birini tercih ederim... 15milyon euro bonservisi desek, 2.5milyon da kendine versek(şuan klubünde 500bin dolar alıyomuş- biz ikna edip alabilmek için malesef 2-2.5milyonu gözden çıkarmamız gerektiğinden yazdım... 4 sene de maaşı 10milyon euro eder. Bonservisi artı maaşı 25milyon euro... Eğer tutarsa maliyetini karşıladığı gibi bize ekstra kazanç da olabilir, olası başarılarmızdaki emeği de cabası...

En azından benim düşüncem... Bernard benim gözümde büyüttüğüm birisi mi, sürekli izleme şansı olan yada oyuncuyu benden fazla bilen birisi varsa düşüncelerini öğrenebilirmiyim... Hoş fiziği biraz cılız, sert futbola dayanabilirmi bilmiyorum ama...

Sneijder'e 6 ya da Bernard için 15 verecek bir yönetim yok bizde. Bu paraların verilmesini de ben doğru bulmuyorum.

Granqvist kiev'e transfer olmadi mi?

Sneijder'e 6 ya da Bernard için 15 verecek bir yönetim yok bizde. Bu paraların verilmesini de ben doğru bulmuyorum.

Renktaş kendisini kanıtlamış oyuncu arıyosan Sneijder, geleceği parlak diyosan bana göre Bernard, bunlara bu parayı vermiceksek kime vericez? Fazla mı ewt ama malesef ülkemizin şartları bunlar, dünden bugüne değişmediği gibi bugünden yarına da değişmicek...

Ben de paranın hesapsız harcanmasına karşıyım ama, orta sınıf futbolculara 3-5-8 dağıtınca daha mı az para harcamış oluyoruz? Bonservisini alıyoruz ya bedava gönderiyoruz yada aldığımız rakamların 5te birine ancak satabiliriyoruz... Kazandıkları 2milyon euro üstü paralar da cabası...

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

ne carlinhosmus bee

bugun radyoda dınledım lıgın altın karmasına secılmıs ve en degerlı 2. oyuncu olmus carlınhos. Bence gelırse ıyı ıs basarmıs oluruz. 3 transder olsun baska sey ıstemem.

Serdar Tascı ( olmadı omerede razıyım)

Dıego ( bernard ıkısınede aynı olcude sevınırım)

Carlınhos ( adrıano-cole) hepsıde muthıs olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt