Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ezikler kimi alırsa alsın başlarında Aykut olduğu sürece bırsey olmaz onlardan...

Yazın eboue gider gibi bence. Ciddi bir teklif gelecektir diye düşünüyorum. O nedenledir ki önümüzdeki 6 aylık süreçte muslera ve eboue giderse diye yerlerine oyuncu bakmamız lazım.

Ben son zamanlarda solbekte bizim takımda oynayan yabancı oyuncu insua harici birini hatırlamıyorum en azından akılda kalmış benim adıma.Sağbek için bir çok yabancı geldi gitti ama solbek genelde yerli oyuncu kullandık hakan ünsal,ergün gibi bir ara tam yeri olmasada abdullah ercanı fln denemiştik o bölgede belki yanlış hatırlıyorum victoria vardı tam yeri solbek olmasada oynadı bazı maçlarda bence artık solbek için kalıcı sağlam bir yabancı oyuncu almanın vakti ülkemizdeki yerli solbek sıkıntısınıda düşünürsek ilk transferimiz ne 10 numara nede başka bir hücum oyuncusu olmalı kesinlikle solbek olmalı hele ki yardıran bir sağbeke sahipken solbekide bu hale getirmek gücümüzü katlar net bir şekilde.Bu yüzden ne diego ne sneijder benim için carlinhos daha önemli.

biz transferde niye dar bakışlıyız hala çözemedim.Millet çatır çatır iyi adamları iyi fiyatlara toplar biz gideriz nerde pahalı gereksiz var onu alırız.bknz:Amrabat 8 Milyon euro

Misi, Elano, Keita gibi oyunculara Dünya'nın parasını verdik hiç kimsenin sesi çıkmadı, Amrabat'a verince olay oldu.. bizim için en pahalı 2. oyuncu olabilir ama Fener'in en pahalı transferler sıralamasında 10. sıraya giremez..

Şu dönem transferin en düzgün yapıldığı dönem çok para harcamıyoruz ki Amrabat ve Muslera hariç hiçbir transferimizin maliyeti 5 M €'yu geçmez.. Şuursuzca yapılan transfer dönemlerini unutmayın lütfen evet biraz ucuza kaçtığımız için bazen sıkıntılar oluyor ama bu da borcun aşağı çekilmesi için önemli.. Sadece biraz daha sabırlı olun..

Guiza 14 M €

M.Topuz 9 M €

Cristian 7 M €

Kezman 7 M €

Dia 6,5 M €

Ortega 6,5 M €

Andersson 6 M €

Hakikaten Fener gibi çok paralar verip şu durumda mı olmak istiyorsunuz? Fener veriyor herkes şahıslar veriyor falan diyor bakın böyle bir saçmalık olmaz bu kulüpler denetleniyor, girdileri çıktıları bellidir yarın Aziz Yıldırım bıraksın, O zaman görürsünüz Fener'in iç yüzünü ya Yıldırım Demirören gibi Yöneticilere falan borçlu olur kulüp ya da dünya kadar borcu çıkar buraya yazıyorum.. 14 yılda toplam 300 M €'ya yakın sadece bonservis bedeli harcaması yaptılar bu parayı kazanmaları mümkün mü sizce? Bi 150-200'e yakında oyunculara verilse.. O paranın ne kadarı kazanılmıştır sizce?

Misi, Elano, Keita gibi oyunculara Dünya'nın parasını verdik hiç kimsenin sesi çıkmadı, Amrabat'a verince olay oldu.. bizim için en pahalı 2. oyuncu olabilir ama Fener'in en pahalı transferler sıralamasında 10. sıraya giremez..

Şu dönem transferin en düzgün yapıldığı dönem çok para harcamıyoruz ki Amrabat ve Muslera hariç hiçbir transferimizin maliyeti 5 M €'yu geçmez.. Şuursuzca yapılan transfer dönemlerini unutmayın lütfen evet biraz ucuza kaçtığımız için bazen sıkıntılar oluyor ama bu da borcun aşağı çekilmesi için önemli.. Sadece biraz daha sabırlı olun..

Guiza 14 M €

M.Topuz 9 M €

Cristian 7 M €

Kezman 7 M €

Dia 6,5 M €

Ortega 6,5 M €

Andersson 6 M €

Hakikaten Fener gibi çok paralar verip şu durumda mı olmak istiyorsunuz? Fener veriyor herkes şahıslar veriyor falan diyor bakın böyle bir saçmalık olmaz bu kulüpler denetleniyor, girdileri çıktıları bellidir yarın Aziz Yıldırım bıraksın, O zaman görürsünüz Fener'in iç yüzünü ya Yıldırım Demirören gibi Yöneticilere falan borçlu olur kulüp ya da dünya kadar borcu çıkar buraya yazıyorum.. 14 yılda toplam 300 M €'ya yakın sadece bonservis bedeli harcaması yaptılar bu parayı kazanmaları mümkün mü sizce? Bi 150-200'e yakında oyunculara verilse.. O paranın ne kadarı kazanılmıştır sizce?

Bonservisini yazanlar H.Ali Kaldırım kadar ücrete oynadığınıda yazsalar ya.

Guiza 14 M €

M.Topuz 9 M €

Cristian 7 M €

Kezman 7 M €

Dia 6,5 M €

Ortega 6,5 M €

Andersson 6 M €

Anelka için de baya para vermişlerdi.

[h=1]Nordin Amrabat Galatasaray'da[/h]

Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcu Nordin Amrabat ile 5 futbol sezonu için anlaşmaya vardığını duyurdu.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kayserispor Kulübü profesyonel futbolcularından Nordin Amrabat'la 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 8.000.000 EUR bonservis ücreti ve Kayserispor'un futbolcunun bir önceki kulübü PSV Eindhoven'la yapmış olduğu sözleşme gereği PSV Eindhoven'a 600.000 EUR ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR,1.300.000 EUR ve 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve her bir sezon için 17.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Buna mukabil futbolcuyla varılan yazılı mutabakat ve feragat gereğince, transfer sözleşmesine göre Kayserispor Kulübü'ne ödenecek olan bonservis ücreti üzerindeki %10 paya tekabül eden 800.000 EUR tutarındaki alacağından futbolcu feragat etmiştir.

800.000 EUR Fedakarlığı cabası

Kadro şiştikçe transfer yapmak zorlaşıyor. Bence seneye

Onur

Eboue Semih Ömer T. Carlinhos

Hamit(?) M'Vila Melo Kerim frei

Selçuk

Burak

Gibi bir 11 ile girmeliyiz. Bunun için Ocak'da Ömer ve Carlinhos, Haziran'da da diğer üç transfer yapılabilir. Eğer Hamit ve Amrabat ikinci yarı istenen performansı sergileyemezse, bir kanat adamı da alınabilir. CL'de çeyrek final görebilirsek, Muslera seneye gidebilir 18-22 milyon € arası bir rakama. Yabancı sınırını düşünürsek, Onur da tek alternatif. 7.5 milyon € rahatlıkla eder, sözleşmesindeki rakam gayet uygun.

Oyy kemik gibi oldu sanki

Guiza 14 M €

M.Topuz 9 M €

Cristian 7 M €

Kezman 7 M €

Dia 6,5 M €

Ortega 6,5 M €

Andersson 6 M €

Şike olayı olmasaydı görürdün.Adamlar alır başını giderdi.

Santos

Lugano

Niang

Alex

Edu

Aurelio

Deivid

Nordin Amrabat Galatasaray'da

Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcu Nordin Amrabat ile 5 futbol sezonu için anlaşmaya vardığını duyurdu.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kayserispor Kulübü profesyonel futbolcularından Nordin Amrabat'la 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 8.000.000 EUR bonservis ücreti ve Kayserispor'un futbolcunun bir önceki kulübü PSV Eindhoven'la yapmış olduğu sözleşme gereği PSV Eindhoven'a 600.000 EUR ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR,1.300.000 EUR ve 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve her bir sezon için 17.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Buna mukabil futbolcuyla varılan yazılı mutabakat ve feragat gereğince, transfer sözleşmesine göre Kayserispor Kulübü'ne ödenecek olan bonservis ücreti üzerindeki %10 paya tekabül eden 800.000 EUR tutarındaki alacağından futbolcu feragat etmiştir.

800.000 EUR Fedakarlığı cabası

Şu adam 1 M € ya oynuyor hala laf ediyoruz bonservisine.. Şu ayarda kaç futbolcu bu paraya oynuyor allahınızı severseniz ya.. Tamam bende çok beğenmiyorum Amrabat'ı da adama da fazla haksızlık yapılıyor.. Sırf fazla para verildi diye gereksiz ilan ediliyor..Bekir, Caner, Sezer falan bu paradan daha fazlasını alıyor ya, Semih Ş. neredeyse 2 katını Mehmet topuz 2,5 katını alıyor..

Carlinhos + Neves'e 15milyon teklif edilmis "oha" diyenler bir yanda... kuslar parayi basip aliyor bizim yonetim cimri diyenler diger yanda... yok mu bunun ortasi?

Carlinhos + Neves'e 15milyon teklif edilmis "oha" diyenler bir yanda... kuslar parayi basip aliyor bizim yonetim cimri diyenler diger yanda... yok mu bunun ortasi?

Bizim taraftarın büyük ikilemidir o. Az paraya oyuncu alırsak Fener basıyor alıyor bizimkiler cimri derler, çok para verince kendi ceplerinden çıkmış gibi isyan ederler. İkisin ortasını bir bulamadık :D

Bu arada Carlinhos+Neves 15'in kaynağı ne bilmiyorum ama normal yani o fiyat.

Ben daha o çok verilen para sonrası isyanını henüz yaşayamadım. Bi 10 milyon'un üstüne çıksakta biz de yaşasak o isyanı.

Fenerin yıllardır stadyum avantajı var yalnız gelir olarak.Biz o avantajı daha 2 senedir yaşıyoruz.

Şike olayı olmasaydı görürdün.Adamlar alır başını giderdi.

Allahını seversen nereye gidiyorlar nedir bu sizdeki Fener hayranlığı anlamıyorum gitti kendi taraftarı bile farkında 3 temmuzdan önce neredeydiler 2003'den beri 10 yıldır bu ligde tek başınalar.. Biz borçlarla cebelleşiyorduk sürekli kaos vardı, Bjk kendi halindeydi.. Ona rağmen alıp başlarını gidemediler ya..

Son 5 yılda 1 tane şampiyonlukları var onunda mahkemece şikeli olduğu kanıtlandı..

10 yıldır 4 şampiyonluk anca alabilmişler 1 Türkiye kupaları var. Birde Avrupa'da çeyrek finalleri bizimde onca kaosa borca rağmen 3 şampiyonluğumuz var.. Onların yerinde başka kulüp olsa yada adam gibi yönetilselerdi o 10 yılın en az 9 şampiyonluk alırlardı..

Ben daha o çok verilen para sonrası isyanını henüz yaşayamadım. Bi 10 milyon'un üstüne çıksakta biz de yaşasak o isyanı.

Zor iş be Refik. Yani Amrabat örneği ne kadar ortada. Kaldı ki Amrabat'ın yıllık ücreti çok fazla düşük. 10+ adama bir de dünya kadar yıllık vereceksin. Her transfer risktir, hiç bir oyuncu için gelip uçurur diyemezsin. Krasic, Meireless örnekleri ortada Fener'de..Biz de öyle fiyata gelip de tutmayan oyuncu olursa ortalığı yıkar taraftar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt