Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ömer Toprak Kerim Frei Alper Potuk u alarak Türk oyuncuların sayısını artırsak çok güzel olur.Şampiyonlar ligi için de bir sol bek birde iyi bir oyun kurucu alırız ligde arayı açar avrupada da herşey olabilir.

Belhanda yalanlamış kampta sormuşlar..

Ayrıca Carlinhos iyi olacak gibi geliyor. Videolara baktığım kadarıyla eğer alırsa Ebouenin sol bek versiyonunu bulmuş oluruz

Bakın sadece Galatasaray'ın değil TÜrk takımlarının genel sorunu ucuz ya da pahalı oyuncu almak değil. Hep yanlış adam almak veya doğru adamı bitirmek. Mesela biz Stancu'ya 5, Amrabat'a 8 veririz veya Fener gider Güiza'ya 14 verir ama aynı paralara daha iyi oyuncular mümkünken almazlar.

Belhanda tam aradigimiz 10 number!

Alooooooooo yonetim uyumayiniz ,len!

:sgr: :sgr:

[video=youtube;ah9AHU1EQno]https://www.youtube.com/watch?v=ah9AHU1EQno[/video]

Unutum videoyu koymaya :sgr:

adam saniye başı bindiriyor :D

gelirse

carlinhos riera oynatırsak sol kanat çok iyi olur bence.

İnşallah. Hem Rierayıda kanatta kullanırız sol kanat sağlam olur. Rieranın temiz ortaları var teknik ve akıllı bi oyuncu Emrenin,Amrabatın oynamasındansa Riera oynasın daha iyi..

Stancu 5 dediniz de aklıma Traore geldi. Biz Stancu'yu aldık. Traore'yi Ruslar aldı. :(

Transfer yok ve ekran kartımı satamadım hala. Çifte üzüntü.

bir Psg yetmez gibi ikincisi cikti Monaco,100 milyon avro butce ayirmis transfere.

Moussa sissokoya 5 milyon avro yillik teklif etmisler :o

Stancu 5 dediniz de aklıma Traore geldi. Biz Stancu'yu aldık. Traore'yi Ruslar aldı. :(

Yahu hep yanlış seçimi mi yapıyoruz biz şimdi ben inanmıyorum bu olaya biz eğer traore'yi alıp ruslar stancuyu alsaydı şuanda stancunun ardından ağlayacaktık. Bizde ki sistem yanlış hacı, bir şeyler eksik bizim futbolumuzda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt