Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

doğurmuyor analar artik sol bekk.. solbek kisiltigi var dunya futbolunda..

Katılıyorum gerçekten çok güzel işler ama az daha bonkör olsalar şu transfer mevzusunda daha iyi olmazmı :) yani en önemli eksiğimiz olan forvete ya da forvet arkası/kanat oynayabilen şoyle genç gelecek vaat eden bir oyuncuya 10-15 arası 1 kerelik bonservis verilse çokmu yahu :(

Vermeyeceklerini mi dusunuyorsunuz? Ben o kadar karamsar degilim. Ihtiyaclarimiz dogrultusunda en iyi oyuncular alinacaktir, musterih olun.

Bakin mali olarak guclenmenin avantaji oldugu kadar bazi dezavantajlari da soz konusu. Ornegin menejerler bugun en zengin, en cok para koparabilecekleri kulubun Galatasaray oldugunun farkindalar. Dolayisiyla ellerinden gelen en fazla miktari kopartmaya calisiyorlar. Keza Anadolu kuluplerinin sark zihniyetli baskanlari da. KUlubumuzun bunlara karsi temkinli olmasi gerekir.

Bugun Serdar Aziz'e 7m euro istedikleri soyleniyor. Bu rakamlari realist buluyor musunuz? Ortada asiri bir siskinlik var. Bunlarin ustesinden gelmek zaman aldigi icin transferler hemen aninda gerceklesmiyor.

Nerde o eski duyumlar... :sad007:

kuran nusap carpsın dıyen bı eleman vardı nerde o

elın oglu derken saysana bı kac takım ve oyuncu ust duzey olanlarından dunyanın tanıdıgı brezıyadan gelmıs yada guney amreıkadan

onu demek istemedim illa guney amerika li oyuncu falan, elin takimlarinda hic solbek problemi yok onu demek istedim, bi Turk takimlarinda var... bu cok net.

nei vardı ove ove bıtırelemeyen sagbek brezılyalı o ne alemde

onu demek istemedim illa guney amerika, elin takimlarinda hic solbek problemi yok onu demek istedim, bi Turk takimlarinda var... bu cok net.
gercekten solbek bı sıkıntı futbolda okadar lıg ızlıyoruz cl olsun avrupa lıgı olsun su adam dıyemıyoruz harıka dıye

Gelen giden yok mu :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt