Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Iyide ben transfer icin söyledim o cümleyi. Hep tek tarafli bakmayin olaya. Baska takimda yeri garanti olan bir oyuncu bunlari düsünüp 'He bak GS neler yapmis, gideyimmi' diyecek..
Örnek Hernanes. Bizim acimizdan hersey iyi görünüyor, ama bu olayin diger tarafi da var.
Imkansiz olan, enkaz halde bir takimi devralip yeniden kurmak, bu yeni takimla ayni sene iki kere sampiyon olmak, ertesi sezon liderligi kimseye birakmamak, Avrupa'da soz sahibi bir takim haline getirmektir. Tum bunlari yaparken 500 milyonluk borcu 300 milyon'a indirmek, kulube yeni kaynaklar kazandirmak, gecici basarilarin pesinde kosup taraftarin gozunu boyamak adina kulubun gelecegini ipotek altina almamaktir. Imkansiz olan Galatasaray'i bu kadar kisa surede kendi yagiyla kavrulan bir kulup hale getirmek, daha dune kadar mali yonuyle Turkiye'nin en sallantida takimlarindan birini bugun finansal anlamda en guclu takimlardan biri haline getirmektir.
Bu yonetim bunlarin hepsini yapti. Geri kalanlar ise sadece detay. En buyuk transferimiz Unal Aysal/Adnan Ozturk yonetimidir.
Iyide ben transfer icin söyledim o cümleyi. Hep tek tarafli bakmayin olaya. Baska takimda yeri garanti olan bir oyuncu bunlari düsünüp 'He bak GS neler yapmis, gideyimmi' diyecek..
Örnek Hernanes. Bizim acimizdan hersey iyi görünüyor, ama bu olayin diger tarafi da var.