- 16 Haziran 2010
- 204.119
- 156.212
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
diego gelsin, o olmasa bernard gelsin oda olmasa felipe anderson gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler 10 numara niyetine nuriyi alalım boşverin sneijderi falan zaten adam top oynamıyor , nuri gelsin :yenieek:
melih sabanoglu @melihsabanoglu
@rahmibasaran ben beklemiyorum. dany, semih, zan, balta ve tomas rotasyonuyla devam ederiz ikinci yarı. o bütçe sol bek ve oos'a ayrılır.
finalize
Şu adamlara prim vermeyin diyeceğim ama bizde transfer dönemleri işkenceye döndüğü için eğlenecek malzeme lazım sonuçta![]()
hiçbiri olmazsa ben gelirim en son.
asıl felipe anderson gelsin üstad, en yeteneklisi o saydıklarının arasından....
Kimse kusura bakmasinda riera bana göre amrabatin sayesin bu kadar iyi oynuyir.amrabat önünde olmadigi zamanlarda bir kere bile sifira inemedi.
Amrabati hem bek hem kanat oyuncusu tutunca riera rahatliyor.dikkat edin amrabat bos kosu yapinca 2 adamda amrabatin tarafina yöneliyor ve rieraya bos alan kaliyor.bana göre sol kanata gecerse yine ayni oynar.ha amrabat cok mu iyi oynuyor hayir hatta cok büyük hayal kirikligi oldu ama benim görüsüm bu riera sol kanatta birsey yapamaz.
beyler 10 numara niyetine nuriyi alalım boşverin sneijderi falan zaten adam top oynamıyor , nuri gelsin :yenieek:
kağıt üstünde öyle ama maçta oyun sıkışınca çektiğimiz çileyi hatırlamakta fayda var yaratıcı oyuncu yok maalesef
Daha enteresan düşünceleride var melih abinin
https://twitter.com/melihsabanoglu/status/284499735681855490
izledinmi renktaş sen bu adamı. ben tanımıyorum. birtane 19 yaşında 1 çocuk var omu.
Daha enteresan düşünceleride var melih abinin
https://twitter.com/melihsabanoglu/status/284499735681855490
Galatasaray'a sezon başında gelen Furkan Özçal, kiralık olarak Mersin İdmanyurdu yolunda.
NTV SPOR
Türkiye milli takımı da benzer sıkıntıyı yaşıyor ki En yaratıcı Selçuk ve Arda bence.. Selçuk da bizde zaten yani yerli olup yaratıcı kimi gösterebiliriz ki..