Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya 6 yabancı hakkımızın 5'ini defansif olarak kullanıyoruz (muslera,eboue,dany,sol bek,melo)
o adam cska ile anlaştı veremezler bize.
matias suarez süprizi olurmu. hoca okadar bu adamı istiyordu. ismide geçmedi![]()
DrogBaros @DrogBaros
Bonservisi biraz tuzlu olacak gibi ama Carlinhos'ta sona çok yakınız
valla tuzlu muzlu bi sol bekimiz var deriz hiçyoktan![]()
melih abiye carlinhos bitti mi abi dedim cevabı;
melih sabanoglu @melihsabanoglu
@turguttokatl @rahmibasaran bilmiyorum açıkçası. bildiğim tek şey bir dahaki hafta galatasaray'ın bir şeyleri finalize etmeye başlayacağı.
Toparlarsaa.. O begenmedigij Hamiti Selcugun yanina koyma cesaretini buluyorsun ama? Bide Melo'yu kesiyorsun, saka gibi..
beyler o değil de riera sol açığa geçince geçen seneki gibi oynamaya başlamasın yine![]()
beyler o değil de riera sol açığa geçince geçen seneki gibi oynamaya başlamasın yine![]()
hakikaten ya , rierayı sol öne atarız diye düşünüyorduk da umut burak bizi kanser eder yine 2. yarı, 10 numara gelirse işler sıkıntıya girecek yabancı konusunda :SS:
finalize
Şu adamlara prim vermeyin diyeceğim ama bizde transfer dönemleri işkenceye döndüğü için eğlenecek malzeme lazım sonuçta![]()

anlaşmadı bilyorum ben. sakatlanmıştı. hala anderlthde degilmi bu adam.
Çünkü Hücum'da yerlilerin en kalitelilerine sahibiz..