Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Savas corlu fotomac yazari degil mi,hani gecen yaz soldado'yu alacagimizi söyleyen gazeteci :D

beyler o değil de riera sol açığa geçince geçen seneki gibi oynamaya başlamasın yine :o

Yerli stoper sart,ujfa'ya guvenmek sacmalik zaten yavasti simdi sakatliktan dolayi dahada yavaslar.

Toparlarsaa.. O begenmedigij Hamiti Selcugun yanina koyma cesaretini buluyorsun ama? Bide Melo'yu kesiyorsun, saka gibi..

Hamit'i ben beğeniyorum. Melo'dan daha verimli oynadığınıda rahatlıkla söyleyebilirim ilk yarı. Melo son 3-4 maç biraz daha toparlamaya başladı. Ayrıca yabancı kontenjanını düşünerek Yekta'yı koydum oraya ki bence ilk yarı sergiledikleri oyunlara bakarsak şuan formayı hak eden oyuncu Yekta. Ayrıca Hamit-Selçuk'nun yanına Melo'yu da koyarsan biraz ağır bi orta saha olur. Yekta orda daha pırpır bi oyuncu o dengeyi sağlayabilir. Bir de Yekta oynadığı zaman Selçuk'un da artan performansını göz önünde bulundurmak lazım.

hakikaten ya , rierayı sol öne atarız diye düşünüyorduk da umut burak bizi kanser eder yine 2. yarı, 10 numara gelirse işler sıkıntıya girecek yabancı konusunda :SS:

aynen tek çare stopere danynin yerine Türk almak ama bana göre ilk yarınının en iyisi dany kesilmez sıkıntı büyük :(

Muslera

Eboue-Semih-Dany-XXXX

Melo-Selçuk

Hamit-XXX-Emre

Burak

çıkarız sanırım Eğer 2 yabancı alınırsa :SS:

beyler 10 numara niyetine nuriyi alalım boşverin sneijderi falan zaten adam top oynamıyor , nuri gelsin :yenieek:

Misimovic Çin'e gitti.....

vay be Nereden nereye...

Muslera/Onur ve ya Dany/Ömer-Taşçı transferleri olmazsa gerçekten sıkıntı yaşıycaz yabancı sınırlamasında :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt