Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AMKnin verdiği bi haber vardı Bernard+neves'e 15 m teklif etmişiz diye ses çıkmadı mı o konuda

Uzun zamandan beri kuş girmemişti foruma kaçtı hemen tüh :lol:

Tüh olmadı bu :D Sapıktır bak çok pis, 1tane dişiyi hayattan bezdirdi 3 aya 17 yavru dişi nene oldu bildiğin. Diğerinide 3 günde öldürdü artık kenarda köşede ne yaptıysa bilemeyeceğim. :troll:

Muhabbet kuşumu böyle eğittim ki uçan kaçan kurtulmasın diye illa foruma bekçi olarak mı koyalım arkadaşım :trollface:

+18 videosunu mu koyalım hayvancağızın inanmayıp foruma dalıyorlar vide yahu.

Bigün başlık açacam foruma Foruma ilk üye olanları zorunlu olarak o başlığa yönlendirelim, aralarında kuş varsa sonlarını bilsin garibanlar. :troll:

bernard degildi sanırım o, neves + carlinhos a 15 teklif etmiştik? ben mi yanliş hatirliyorum:o

Beyler kuş kafeste muhabbete devam :ayatollah:

G.Süzen + H.Kabze yaparsak öpüp basimiza koyalim demistik, onu bile beceremedik. Hepimize hayirli olsun. Transfer bekleyenler yine hayal kirikligina ugrayacak. Ben hicbirini beklemiyorum.

Bernard icin ne diyorsun? Bir kac macini izledim bugun, oldukca iyi. Hem de baya iyi.

Hic izlemedim. Fakat bildigim birsey var oda Brezilya ve Arjantin pazarindan kolay kolay kaliteli, o istedigimiz transferleri yapamayacak olmamiz.. Bizde para yok, yada odenmek istemiyor.

Guney-Amerika'dan Sili, Kolombiya, Uruguvay ve Ekvador'a yonelmemiz lazim. Tam bizim disimize gore, istedigimizi alabilecegimiz bir pazar. Cok iyi oyuncular'da cikiyor, keske bizim 20 kisilik yeni scout ekibi oralara yonelse..

Burak

Bernard Belhanda G.Tore

Selcuk Hamit

soyle bi hücum hattımız olsa

Rüyalar güzel tabi.

Günün gelişmelerini özetlerseniz sevinirim.

Bernard'ı bize yedirmezler bence.Shaktar falan havada kapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt