Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fifa 2013 terk.

Aykut kafasını bırakmalı bence. bir takımda 100 tane aynı özellikli hucumcu olursa başarılı olur diye bir kural yok. Koy melonun yanına M'Vila bak ne oluyor.

fifa 2013 oynamadim daha, sinavlardan kismet olmadi diyelim.

Ben meloyu bu sene begenmiyorum. Geçen sene cok cok iyiydi, ama taraftar olarak adami yere göge sigdiramadik 1 senede, adam bu sene yoklari oynuyor.

Performansı bu kadar düşük olmasına ragmen hala gidip tatil yapsın, anca twitterdan fotograf paylassin. Bu sene sonunda alınması taraftari degilim.

Kısacasi benim gözümde şımardı.

Adam resmen BEN NEYMİŞİM BE ABİ dedi.

Geçen sene twitterda yazı dişinda bişey yapmayan adam her gün donlu fotograf paylasiyor showman oldu iyice

Brezilyadan birini alacagiz gibi ama kim belli degil,Taffarel antremanlarda yok buyuk ihtimal brezilya'da dir.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Yüzümü azdırıp Ünal Aysal'ı aradım 1 saat önce.. "1 haftadan evvel transferdeki tablo netleşmez, palavra isimlere inanma" dedi..

Şu adamı hiç anlayamıyacağım sanırım nasıl bir beyini var bunları yazarken ne düşünüyor çok merak ediyorum insanların onunla dalga geçtiğinin farkında değil mi acaba ?

Atletico MG - Fluminense maçının ilk yarısını izledim

Carlinhos gelirse ligimizin en kaliteli sol beki olur o garanti.Fiziği de uygun.

Bernard, boyu küçük gibi görünse de yıkılmıyor pek.Sabri gibi diyelim.Yetenekli, oyun görüşü de iyi.

45 dakikalık izlenimlerim bunlar :D

Ahmet güzel gitti sen geldin hmm garip şüphelii hmm Umarım tesadüftür.

Hatta ekleme yapayım ahmet güzelin son hareketi 23:57 ve sen 23:58'de birşey paylaşıyorsun. Hmm

Haftaya Cumadan önce bişey olmaz bence, Cuma 15:00 den sonra falan olur bişeyler geçen seneden tecrübe:D

bizden ses soluk yok nedir bu?

Herkese iyi geceler yarın Carlinhos + Bernard + Kerim + Serdar Taşçı 'nın açıklanması dileğiyle esen kalın :uyy:

31 ocak gene?

3042Pierre-Emerick-Aubameyang-120123-Applauds-AI-300.jpg

ya disiplinli adam gibi karakteri olan koşan pres yapan tekniği olan biri gelsinde brezilyalisi kamboçyalısı, zencisi beyazı kalmadı bu işlerin..

Bernard kim yahu alınmayacak?Robinho'nun ilk çıktığı zamanlarda dünyanın en iyi oyuncusu olacak deniliyodu adam 25 yaşında ülkesine geri döndü.Brezilyalılar normal değerinin çok üzerinde pazarlıyolar oyuncularını.

Kac milyon bonservis istiyorlar? Brezilya ve Arjantin liginden oyuncu almak, degerinde almak cok zor.

Sili, Kolombiya, Ekvador ve ozellikle Uruguvay'in bence hicbir eksigi yok, fazlasi var. Oyunculari ikna etmek bir kere daha kolay olacaktir. Oyle ucuk bir bonservis bedeli de istenmeyecektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt