Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti

benim ismimin yanında niye + var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim ismimin yanında niye + var

fifa 2013 terk.
Aykut kafasını bırakmalı bence. bir takımda 100 tane aynı özellikli hucumcu olursa başarılı olur diye bir kural yok. Koy melonun yanına M'Vila bak ne oluyor.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Yüzümü azdırıp Ünal Aysal'ı aradım 1 saat önce.. "1 haftadan evvel transferdeki tablo netleşmez, palavra isimlere inanma" dedi..
Yüzümü azdırıp Ünal Aysal'ı aradım 1 saat önce.. "1 haftadan evvel transferdeki tablo netleşmez, palavra isimlere inanma" dedi..
Atletico MG - Fluminense maçının ilk yarısını izledim
Carlinhos gelirse ligimizin en kaliteli sol beki olur o garanti.Fiziği de uygun.
Bernard, boyu küçük gibi görünse de yıkılmıyor pek.Sabri gibi diyelim.Yetenekli, oyun görüşü de iyi.
45 dakikalık izlenimlerim bunlar![]()
Bernard kim yahu alınmayacak?Robinho'nun ilk çıktığı zamanlarda dünyanın en iyi oyuncusu olacak deniliyodu adam 25 yaşında ülkesine geri döndü.Brezilyalılar normal değerinin çok üzerinde pazarlıyolar oyuncularını.
Ahmet güzel gitti sen geldin hmm garip şüphelii hmm Umarım tesadüftür.
Yüzümü azdırıp mı? o ne la?
yüzünü azdırmak nedemek lan.

yüzünü azdırmak nedemek lan.