Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adebayo+Akinfenwa+Northampton+Town+v+Tottenham+C8StEKWaoyml.jpg

ayı volkan görmesin bunu hemen evinden aldırır yanına :)

[video=youtube_share;_4i2F7NAO2Y]https://youtu.be/_4i2F7NAO2Y[/video]

Geleceğin Ronaldosu

bursa dan batalla gelirse hic sasirmam . Yada eskisehirden diego

Vizyonumuz o kadarmış deriz iç çekeriz be hacı. Başkanda bundan sonra yalancı çoban olur. Hikayesinide yazıyom nah işte burada.

Bir gün çobanın biri koyunları otlatmak için dağları tepeleri aşar.En sonunda bir yere varır.Bir ağacın altına oturup koyunları otlatmaya başlar.Koyunlar otlarken bu çoban da başlar kavalını çalmaya...

Bir süre sonra sıkılır ve kendi kendine der ki:şu köylülere nasıl bir oyun oynasam?sonra aklına bir fikir gelir.Başlar bağırmaya:yetişin köylüler yetişin kurt koyunlara saldırıyor!der demez köylüler koşa koşa gelirler ve etraflarına bakarlar.Ve derler ki:biz kurt murt göremiyoruz derler ve ayrılırlar oradan.Çoban bir kaç kere daha böyle yalan söyler en sonunda da der ki:siz ne aptal köylülersiniz.Ben sizin gibi köylü görmedim yuh size nasıl da inandınız.der ve herkez çok sinirlenir.Başka bir gün koyun sürüsüne gerçekten kurt saldırır.Çoban başlar bağırmaya...:yetişin köylüler yetişin sürüye kurt saldırdı yetişinnn!der ama kimse aldırış etmez çünkü önceden de yalan söylediği için bir daha inanmazlar vekurt sürünün yarısı yer yarısını götürü

Aha hikaye orada başkan ayağını denk alsın!!!1111

:D

neyse beyler burda saat 2 yatış vakti herkese iyi geceler

bu seten denen adam parayla tutulmus yalancının biri sen kimsinki Ünal Aysalla konuşmuşta 1 hafta bekleyin demişte senin yalanlarını s..... :mad:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten Yüzümü azdırıp Ünal Aysal'ı aradım 1 saat önce.. "1 haftadan evvel transferdeki tablo netleşmez, palavra isimlere inanma" dedi..

:lol:

Biri setene yazsın hacılar.

Hangi dakikalar arası kaç dakika konuşmuşlar ve ardından başka biride arama geçmişinin fotosunu çekip twit at desin.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten Yüzümü azdırıp Ünal Aysal'ı aradım 1 saat önce.. "1 haftadan evvel transferdeki tablo netleşmez, palavra isimlere inanma" dedi..

:lol:

Bizim başkana bu saatlerde ulaşacak kadar önemli bir isim değil bu adam,sallıyodur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt