Kadir Can ŞEN
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2010
- 1.842
- 7
- 1.148
Cevap: Transfer Nöbeti
haci'ler ses seda yook.
haci'ler ses seda yook.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon kod adi Diego Forlan = Bizim baskan anlar Hasan KAbze :lol:
Bunu Taniyan ugrunda Forumlarda Tapan Agliyan :trollface: Nerde la bu Formica forumda azmi bagirdi millet gelsin diye simdi taniyan yok
![]()

Bunu Taniyan ugrunda Forumlarda Tapan Agliyan :trollface: Nerde la bu Formica forumda azmi bagirdi millet gelsin diye simdi taniyan yok
![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Yüzümü azdırıp Ünal Aysal'ı aradım 1 saat önce.. "1 haftadan evvel transferdeki tablo netleşmez, palavra isimlere inanma" dedi..
Anlamadım ?
Umarım yönetim bu transfer sezonunda gizliden calisirda su diego gibi isimler yalan cikar ve karsimiza bi anda aciklanan güzel isimlerle gelip yüzümütüzü kara cikartirlar.
Herkese iyi geceler, iyi nöbetler.
Boateng-----melo------selcuk. Üclü orta sahasi gecit vermez.
Bernard----burak-----ronaldinho bu üclüde tecavüz eder![]()
![]()
Zakaria Bakkali - PSV - 16 yasinda
Yikacak ortaligi :yenieek:
Hayatlarindan bir kere bile izlememis insalar tarafindan Formica diye inliyordu buralar. Ingiltere'ye gittiginde ne kufurler yemisti Adnan Sezgin. Hak ediyor gerci ama durum oyleydi:lol:
Yine yazmak istiyorum boateng değilde paraya kıyıp M'Vila'yı alacan işte o zaman geçit falan vermez o 2 orta saha. Selçukta şow yapar. Artık diğerleri o anda napar bilemiyom![]()
Ama yabancı sınırı var biliyon roniyi bende isterim ama freide iyi gider oralara. Çok pis bir takım oluruz cidden
ibricic kiralık değil miydi ya nasıl Kasımpaşa'ya transfer olmuş? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sözleşmeyi Kasımpaşa'ya falan mı devretmişler?