Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lampard123.jpg

haci'ler ses seda yook.

ibricic kiralık değil miydi ya nasıl Kasımpaşa'ya transfer olmuş? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sözleşmeyi Kasımpaşa'ya falan mı devretmişler?

Bunu Taniyan ugrunda Forumlarda Tapan Agliyan :trollface: Nerde la bu Formica forumda azmi bagirdi millet gelsin diye simdi taniyan yok

577508_10150931686928013_104086851_n.jpg

Boateng-----melo------selcuk. Üclü orta sahasi gecit vermez.

Bernard----burak-----ronaldinho bu üclüde tecavüz eder :asd:

zakaria.jpg

Zakaria Bakkali - PSV - 16 yasinda

Yikacak ortaligi :yenieek:

souleymane coulibaly ( New Drogba ) alma imkanimiz olsa :sad007:

Umarım yönetim bu transfer sezonunda gizliden calisirda su diego gibi isimler yalan cikar ve karsimiza bi anda aciklanan güzel isimlerle gelip yüzümütüzü kara cikartirlar.

Herkese iyi geceler, iyi nöbetler.

Hayatlarindan bir kere bile izlememis insalar tarafindan Formica diye inliyordu buralar. Ingiltere'ye gittiginde ne kufurler yemisti Adnan Sezgin. Hak ediyor gerci ama durum oyleydi:lol:

Umarım yönetim bu transfer sezonunda gizliden calisirda su diego gibi isimler yalan cikar ve karsimiza bi anda aciklanan güzel isimlerle gelip yüzümütüzü kara cikartirlar.

Herkese iyi geceler, iyi nöbetler.

I Love You Fatih Hocam demek istiyorum. Kulübü borca sokmuyor gerçekten söylenen paralara çok büyük paralar.

Diyorum ve baska birsey demiyorum gerisini sen anla

:D

Boateng-----melo------selcuk. Üclü orta sahasi gecit vermez.

Bernard----burak-----ronaldinho bu üclüde tecavüz eder :asd:

Yine yazmak istiyorum boateng değilde paraya kıyıp M'Vila'yı alacan işte o zaman geçit falan vermez o 2 orta saha. Selçukta şow yapar. Artık diğerleri o anda napar bilemiyom :D

Ama yabancı sınırı var biliyon roniyi bende isterim ama freide iyi gider oralara. Çok pis bir takım oluruz cidden

Yine yazmak istiyorum boateng değilde paraya kıyıp M'Vila'yı alacan işte o zaman geçit falan vermez o 2 orta saha. Selçukta şow yapar. Artık diğerleri o anda napar bilemiyom :D

Ama yabancı sınırı var biliyon roniyi bende isterim ama freide iyi gider oralara. Çok pis bir takım oluruz cidden

Bu M'vila da 5 senedir ismi çıkıyor ama bi alan çıkmadı.Çok kaliteli topçu.Ama hala Rennes'te oynaması tuhaf.

ibricic kiralık değil miydi ya nasıl Kasımpaşa'ya transfer olmuş? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sözleşmeyi Kasımpaşa'ya falan mı devretmişler?

Dinamodan belge bekledi Kasımpaşa bonservisini yolladılar faxlamı ne ondan sonrada bonservisini aldı paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt