Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak nerde yasiyorsun?

Ben Astoria, New York'tayim

fener belhandayı alacak gibi duruyor malesef. ve bonservisi 12m euro. yani helal olsun ne diyim. bu adam bizede lazımdı aslında ama bizdeki transfer vizyonu, taffareli brezilyaya gönderip topçu beklemekle sınırlı malesef. iş bitirici yöneticimiz yok. abdurrahim abimiz de yeni yiğitler peşindedir zaten şu ara

Amk dün yeni Shaqiri diyordu :

resize.php

Chadli he yeni bir isim daha hayırlısı be gülüm.:b5:

Arkadaşlar aldığım duyuma göre çok yüksek ihtimalle ve bir aksilik olmazsa Wesley Sneijder Galatasaray'a gelmiyor.

transferler geç yapılacaksa cl için ne faydası olacak ki 1 hafta içinde alınmalı bir stoper bir orta saha

Chadli harika olur ama umarım terim chadliyi 4 4 2de düşünmüyodur

Belhanda TUKURUKCU-SiKEBAHCEYE geliyormus......!!

Yazik oldu............alabilirdik bu futbolcuyu!

10 numariz daha yok!

:sgr: :sgr:

2. Başkanı yabanco sayısı 3' düşsün diyen kulübün taraftarları günaydın. Bu kafayla yönetiliyoruz işte çok fazla uçmayın. Yatın kalkın Terim'e dua edin. Yönetim de etsin.

fener belhandayı alacak gibi duruyor malesef. ve bonservisi 12m euro. yani helal olsun ne diyim. bu adam bizede lazımdı aslında ama bizdeki transfer vizyonu, taffareli brezilyaya gönderip topçu beklemekle sınırlı malesef. iş bitirici yöneticimiz yok. abdurrahim abimiz de yeni yiğitler peşindedir zaten şu ara

Hakkatten ya adamlar alıyor. Sow , Krasiç, Meireles, Belhanda, Kuyt öyle veya böyle alıyor.bizimkilerde yolla tafiyi brezilyaya Shaqiri de yiğite ver 3 milyon bu şekilde yürümez.

2. Başkanı yabanco sayısı 3' düşsün diyen kulübün taraftarları günaydın. Bu kafayla yönetiliyoruz işte çok fazla uçmayın. Yatın kalkın Terim'e dua edin. Yönetim de etsin.

adam kendi fikrini söylemiş. bunun yönetilmeyle ne alakası var guzel kardeşim

herkes bizim gibi düşünmek ve konuşmak zorunda değil ki

bizim yonetim,transfer yapmakta berbatlari oynuyor!F.Terimde basarili sayilmaz!

1994-2000 aralari transferleri F.Suren yonetimi yapiyordu!

:sgr: :sgr:

imparatora guvenın sız.fener gecen sezon devre arasında 10kusur mılyon euro vererek sow u aldı,biz ise bilmem kac bin euro ya necatiyi aldık.sene sonunda olanları hatırlıyosunuz.telaş yok o yuzden:)

biz karşı çıksak ne değişecek

bizim değil fenerbahçenin karşı çıkması önemli.:yenieek:

Kuralın geçip geçmemesi kadar önemli olan konuda bizi yönetenlerin dahi kafasının nasıl çalıştığını görmek.

Adnan Öztürk'e şirketine 3'den fazla yabancı ortak alma, 11 yabancı ortağın 3'ü Türk olacak şartı getirsek ne yapar acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt