Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-------------------------------------------------------------------
s_34987_141_2012_12_04_1.jpg
---------------------------------------------------------------

------------------------
s_55619_141_2012_12_04_1.jpg
-------------------------
s_4248_82_2012_1.jpg
------------------------------
s_1792_141_2012_11_19_1.jpg
----------------

------------------------------------------------
s_35026_141_2012_11_19_1.jpg
-----------------------
s_35537_141_2010_1.jpg
------------------------------------------

--------------------
s_41417_2462_2010_3.jpg
-----------------------------------------------------------------------------
s_13058_141_2012_11_19_1.jpg
-----------------

----------------------------------------------
s_60709_141_2012_11_19_1.jpg
s_34593_79_2012_1.jpg
-------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------
s_58088_141_2012_11_19_1.jpg
----------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------
s_34987_141_2012_12_04_1.jpg
---------------------------------------------------------------

------------------------
s_55619_141_2012_12_04_1.jpg
------------------------------
s_1792_141_2012_11_19_1.jpg
----------------

------------------------------------------------
s_35026_141_2012_11_19_1.jpg
-----------------------
s_35537_141_2010_1.jpg
------------------------------------------

--------------------
s_41417_2462_2010_3.jpg
-----------------------------------------------------------------------------
s_13058_141_2012_11_19_1.jpg
-----------------

----------------------------------------------
s_60709_141_2012_11_19_1.jpg
s_34593_79_2012_1.jpg
-------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------
s_58088_141_2012_11_19_1.jpg
----------------------------------------------------------------

:yenieek:

o kadarda değil abi. Dany in hatasından yediğimiz gol 2-3 ü geçmez ki atağa çıkarken top kaptıran futbolcularımız sayesinde veya takip etmesi gereken topları takip etmedikleri için yediğimiz goller en büyük sorun

Ya olurmu. dany den 2-3 gol yemisiz diyorsun .en az 10 gol yedik onun yüzünden. bunun yaninda hata yapa yapa takinin dengesini bozdu resmen. öndekiler arkadasi saglam degil diye gidikce berbat oynamaya basladi. takinin savunmasi daha dogrusu arkadaki adamlarin iyi degilse öndekiler top kaybetmekden korkar resmen. bu korkudan hem oyunumuz gidikce yavasladi hemde senin dedigin o top kayiplari oldu . ligi baslarda izleyin bizim takim gayet iyidi. savunmada hatalar cogaldikca tüm takimin öz güveni gitti oyunda gitti. Dany oynatirsin ama yaninda tecrübeli birisi olmasi lazim. dany semih tarzinda birisi .yani hamle yapan ama orginasyonu beceremiyor. ona liderlik yapacak savunma oyuncusu gerekiyor urfinin semihe yaptigi gibi. semih yapmaya calisdi urfiden ögrendiklerine bakarak ama nereye kadar ki. semih de daha cirak sayilir. o daha hamleci savunmacidan orginasyoncu savunmacaya gecemedi. savunmanin birisi orginasyon chef olur yani biriside hircin topa giren dagitan. bu uyumlu ikiler her zaman basari saglar . örnek bülent korkmaz (hamleyi yapan savaci)-popescu (chef-beyin). daha cok örnek vere bilirim degisik takimlardan. aslinda hemen hemen her takimda bu böyledir savunmasi iyi olan takimlarda.

Diego,Sneijder tarzı adam istemiyorum.Bana göre iyi bir kanat veya 2. forvet bizim için çok daha faydalı olur.

Ya olurmu. dany den 2-3 gol yemisiz diyorsun .en az 10 gol yedik onun yüzünden. bunun yaninda hata yapa yapa takinin dengesini bozdu resmen. öndekiler arkadasi saglam degil diye gidikce berbat oynamaya basladi. takinin savunmasi daha dogrusu arkadaki adamlarin iyi degilse öndekiler top kaybetmekden korkar resmen. bu korkudan hem oyunumuz gidikce yavasladi hemde senin dedigin o top kayiplari oldu . ligi baslarda izleyin bizim takim gayet iyidi. savunmada hatalar cogaldikca tüm takimin öz güveni gitti oyunda gitti. Dany oynatirsin ama yaninda tecrübeli birisi olmasi lazim. dany semih tarzinda birisi .yani hamle yapan ama orginasyonu beceremiyor. ona liderlik yapacak savunma oyuncusu gerekiyor urfinin semihe yaptigi gibi. semih yapmaya calisdi urfiden ögrendiklerine bakarak ama nereye kadar ki. semih de daha cirak sayilir. o daha hamleci savunmacidan orginasyoncu savunmacaya gecemedi. savunmanin birisi orginasyon chef olur yani biriside hircin topa giren dagitan. bu uyumlu ikiler her zaman basari saglar . örnek bülent korkmaz (hamleyi yapan savaci)-popescu (chef-beyin). daha cok örnek vere bilirim degisik takimlardan. aslinda hemen hemen her takimda bu böyledir savunmasi iyi olan takimlarda.

abartıyorsun abi ya neyse.

Hatasız kul olmaz :lol:

İlk yarı ligi lider bitirdik.. Şampiyonlar liginde son 16 ya kaldık. vay be ne kötü defansmış :)

Dany hatası yüzünden yediğimiz bir tane gol söyle? Adam ilk yarı tek hata bile yapmadı. çoğu maçın yıldızıydı özellikle daha ilk kez şampiyonlar ligi oynamasına ragmen şampiyonlar ligi maçlarında hatasız mükemmel oynadı. tutturmuşsunuz risk alıyor diye herkesin dilinde adı çıkmış sadece. İlk yarının en iyi performans gösteren 3 oyuncu say desen Dany kesinlikle ilk 3 de olur.

maclari nerden izliyorsun sen? tv den mi? her mac bin tane hata yapior. Ok cogunu kendisi kicini yirtarak kapatiyor yine hizi ve hirsi ile ama bazialrinda kapatamiyor isde. kendisine sekerek gol olan toplari hata olarak saymiyorum bile .(cluj-antep) Benim dedigim posisyon hatasi yapior her mac.

ben kaçar, herkese iyi sabahlar...

hayırlı nöbetler renktaşlar.

İlk yarı ligi lider bitirdik.. Şampiyonlar liginde son 16 ya kaldık. vay be ne kötü defansmış :)

lig genel olarak kötüydü, yani bütün takımlar.

CL hak ederek son 16 ya kaldık tek başarımız bu ilk yarı itibarıyla.

yoksa ligde bir tane kemik gibi takım olsaydı lider bitiremezdik

Lig tarihinde en az puanla lider olan takimiz. digerleri az puan toplamis banane. sampionlar liginde ise iyi maclar cikartik ama orda da cok basit goler yedik. Ya beni birakin hocamiz bile diyor cok basit tuhaf goler yigiyoruz. posisyon vermeden gol yigiyoruz diyor. burda posisyonu kendimiz yaratiyoruz biz kendimize atiyoruz demek istiyor resmen ama anlayana isde. direk oyuncularini elestirmek istemiyor cünkü bir yeni gelmis bir dany var digeride cok genc semih. onlari elestirmek onlari kaybetmek riski tasiya bilir hocamiz bu tür demecler verirse.

Lig tarihinde en az puanla lider olan takimiz. digerleri az puan toplamis banane. sampionlar liginde ise iyi maclar cikartik ama orda da cok basit goler yedik. Ya beni birakin hocamiz bile diyor cok basit tuhaf goler yigiyoruz. posisyon vermeden gol yigiyoruz diyor. burda posisyonu kendimiz yaratiyoruz biz kendimize atiyoruz demek istiyor resmen ama anlayana isde. direk oyuncularini elestirmek istemiyor cünkü bir yeni gelmis bir dany var digeride cok genc semih. onlari elestirmek onlari kaybetmek riski tasiya bilir hocamiz icin.

abi tek hata savunmada değil benim anlatmak istediğim o.

Atağa çıkarken cok gereksiz toplar kaptırıyoruz defans dengesiz yakalanıyor.

Yada takip etmemiz gereken topları takip etmiyoruz

en büyük etkenler bu 2 si yediğimiz gollerde.

Lig tarihinde en az puanla lider olan takimiz. digerleri az puan toplamis banane. sampionlar liginde ise iyi maclar cikartik ama orda da cok basit goler yedik. Ya beni birakin hocamiz bile diyor cok basit tuhaf goler yigiyoruz. posisyon vermeden gol yigiyoruz diyor. burda posisyonu kendimiz yaratiyoruz biz kendimize atiyoruz demek istiyor resmen ama anlayana isde. direk oyuncularini elestirmek istemiyor cünkü bir yeni gelmis bir dany var digeride cok genc semih. onlari elestirmek onlari kaybetmek riski tasiya bilir hocamiz bu tür demecler verirse.

3 sene önceki defansı düşün biraz.. nerden nereye geldik ?

abi tek hata savunmada değil benim anlatmak istediğim o.

Atağa çıkarken cok gereksiz toplar kaptırıyoruz defans dengesiz yakalanıyor.

Yada takip etmemiz gereken topları takip etmiyoruz

en büyük etkenler bu 2 si yediğimiz gollerde.

Topu takip etmeyen tek hamit . digerleri umut burak dahil bile takip ediyor. Tamam burak bazen yari yolda birakiyor rakibi ama konu orda degil bence. neyse sabah sabah simdi tartismayalim bu konuyu :)

Dany zaten yedek savunmaci olarak alinmisdi. Urfi-semihi bozmayi düsünmüyordu hoca zaten ama dany iyi bir yedek olurdu ve belkide 2-3 sene icinde tecrübe kazanarak ve eksiklerini kapatip urfinin yerine gecerdi diye düsündü hoca ama evdeki hesap sarsiya uymadi isde. urfinin yerine cris alindi oda tatile gelmisdi megerse :) yani Dany ye yüklenmek gibi maksatim yok asla benim ama bizim ilk 11 oyuncumuz degil malesef. en azindan daha degil.

varsayımlar üzerinden yorum yapmak ne kadar doğru?

ne alakası var var sayımla.

Takım iyi değil. Tek iyi oynadığımız yer CL ve fener maçı

Geriye kalan maçlarda çok basit hatalar yapıyoruz.

Ligdeki herkes kötü bu varsayım değil.

Her hafta birileri puan kaybediyor.

Lider ile sonuncu arasında 21 puan fark var sadece ve sonuncu sadece 2 maç kazanabilmiş.

eğer bunlar varsayımsa eyvallah

Topu takip etmeyen tek hamit . digerleri umut burak dahil bile takip ediyor. Tamam burak bazen yari yolda birakiyor rakibi ama konu orda degil bence. neyse sabah sabah simdi tartismayalim bu konuyu :)

Dany zaten yedek savunmaci olarak alinmisdi. Urfi-semihi bozmayi düsünmüyordu hoca zaten ama dany iyi bir yedek olurdu ve belkide 2-3 sene icinde tecrübe kazanarak ve eksiklerini kapatip urfinin yerine gecerdi diye düsündü hoca ama evdeki hesap sarsiya uymadi isde. urfinin yerine cris alindi oda tatile gelmisdi megerse :) yani Dany ye yüklenmek gibi maksatim yok asla benim ama bizim ilk 11 oyuncumuz degil malesef. en azindan daha degil.

Dany uzun yıllar ilk 11 de oynamaya devam edicek görüceksin.. Fatih terim hızlı oyuncuları sever.. tabiki eksiği var hatalarda yapabilir bunlar gayet normal.. zamanla daha iyi olucak ben çok ümitliyim..

Hamit' ten başka Riera, zaman zaman Melo,Eboue de takip etmiyor abi.

Dany dediğin gibi yedek olarak geldi ve görevini yedekten gelen birisi olarak gereğinden fazla yaptı

3 sene önceki Galatasaray belki tarihimizdeki en kötü kurulmus bir kadroydu. sarplar baris özbekler .....:SS:

o kadroyu hatirlatma lütfen sabah sabah insana.

M.Sarp oyun kurucumuz

Barış Özbek b2b oyuncumuz vaybe ne günlerdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt