- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Cevap: Transfer Nöbeti
Aynen. bir de birbirlerinden habersiz konuşuyorlar galiba. Bu sezon Fatih terim çıkıp dedi ki başkanla henüz oturup transfer hakkında konuşmadık. Ertesi gün ünal aysal çıkıyor diyor ki çalışmalarımız sürüyor anlaştığımız bir isim var fakat bunu size söylemem. olan taraftara oluyor. maymun ediyorlar resmen
istediğimizi alırız diyen başkan kakayı alamayız diyor. istiyor ve alamıyorsak istediğimizi alırız demeyeceksin. Geçen gün gazeteye verdiği bir demecini okudum başkanın. Sneijder ile ilgili konuşuyor. dikkatimi çeken bölümü aynen aktarıyorum: ''Sneijderin maliyeti çok yüksek olduğu için vazgeçmek zorunda kaldık.'' iyi yaptınız fakat bu oyuncuyu Fatih terime hocam alalım mı diye sunan sensin. kendisiyle çelişiyor adam. 
ben yönetimi takdir ediyorum ama bazen saçma sapan beklenti yükselticek beyanatlar bulunuyorlar bana sorarsan tek hataları.
deselerki takım için maddi olarak en uygun transferleri yapacağız insanlar bu kadar homurdanmaz.
yazın çilek muhabbet Cris' in hıyar gibi gelmesi.
şimdi istediğimiz oyuncuyu alırız filan
Aynen. bir de birbirlerinden habersiz konuşuyorlar galiba. Bu sezon Fatih terim çıkıp dedi ki başkanla henüz oturup transfer hakkında konuşmadık. Ertesi gün ünal aysal çıkıyor diyor ki çalışmalarımız sürüyor anlaştığımız bir isim var fakat bunu size söylemem. olan taraftara oluyor. maymun ediyorlar resmen