Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo candır beyler dokunmayın bana göre daha iyisini alamayız.

saygı duyarımda bana göre takımda ki topclass oyuncular arasında.

1-Eboue

2-Melo

3-Muslera

Selçuk daha verimli şu anda Melo' dan bana göre. o eski takımı ateşleyen hali kalmadı.

Umarım 2. yarı farklı bir Melo izleriz beni yanıltır

Dany ilk 11e yazmayanları hayretle izliyorum..

bonservisiyle alinirsa zaten hata olur.. allahtan bu yönetim cok cimri,cogu kisinin hosuna gitmiyordur "star" alinmadigi ama arastirip sorusuturup oyuncu alinmasi daha iyi,tabi bunu da yaparlar mi o baska bir soru isareti

bonservisinde sorun yok ki.hatta külübü her türlü kolaylığıda sağlar.mesele yıllık 6 milyon euroluk net alacağında.bu adamın bize ya da türk takımlarına gelmesi bu şartlarda imkansız gibi...

Selçuk daha verimli şu anda Melo' dan bana göre. o eski takımı ateşleyen hali kalmadı.

Umarım 2. yarı farklı bir Melo izleriz beni yanıltır

Selçuğun yeri başka hocamda Melo'da son maçlarda eski gücüne kavuştu.Defansif anlamda çok iş yaptı atağın yönünü değiştiren o topları varya en çok o özelliğini seviyorum :ayatollah:

Manu maçında golden önce ateşledi daha ne yapsın :D

Selçuğun yeri başka hocamda Melo'da son maçlarda eski gücüne kavuştu.Defansif anlamda çok iş yaptı atağın yönünü değiştiren o topları varya en çok o özelliğini seviyorum :ayatollah:

Manu maçında golden önce ateşledi daha ne yapsın :D

Dediğin gibi umarım yanıltır, utandırır beni 2. yarı.

ilk yarı sende kabul et beklediğimiz Melo' nun yarısı bile değildi

Dany ilk 11e yazmayanları hayretle izliyorum..

Posisyon almasini beceremeyen, oyun kurmasini beceremeyen, cok lüzümsuz risk alan ve böylece tüm takimin öz güvenini yok eden ve ilk yarida ligde en cok gol yigen takimlar arasinda olmamiza neden adami niye ilk 11 e yazmali millet ?!

Dany süratli fizigi yerinde ama usain bolt da öyle. ha bolt ha dany yani . biraz antrenman yaptirt bolt a dany den iyi beceriri savunmayi. Urfalusi olsaydi bu takimda yada biraz cris eski lyon formunda olsaydi simdiden sampionluk turunu atiyorduk .

Dediğin gibi umarım yanıltır, utandırır beni 2. yarı.

ilk yarı sende kabul et beklediğimiz Melo' nun yarısı bile değildi

Orası öyle ama kimse Melodan geçen sezonki gibi gol atmasını beklemesin yoksa büyük hayal kırıklığına uğrar.defansif ve o pasları atıp sorumluluk aldığı sürece benim için sorun yok.

İlkyarı kötü oynamasında yönetiminde suçu var.İlk transfer Melo olsaydı şuan en az 5 puan fazla toplardık.

Posisyon almasini beceremeyen, oyun kurmasini beceremeyen, cok lüzümsuz risk alan ve böylece tüm takimin öz güvenini yok eden ve ilk yarida ligde en cok gol yigen takimlar arasinda olmamiza neden adami niye ilk 11 e yazmali millet ?!

Dany süratli fizigi yerinde ama usain bolt da öyle. ha bolt ha dany yani . biraz antrenman yaptirt bolt a dany den iyi beceriri savunmayi. Urfalusi olsaydi bu takimda yada biraz cris eksi lyon formunda olsaydi simdiden sampionluk turunu atiyorduk .

o kadarda değil abi. Dany in hatasından yediğimiz gol 2-3 ü geçmez ki atağa çıkarken top kaptıran futbolcularımız sayesinde veya takip etmesi gereken topları takip etmedikleri için yediğimiz goller en büyük sorun

Orası öyle ama kimse Melodan geçen sezonki gibi gol atmasını beklemesin yoksa büyük hayal kırıklığına uğrar.defansif ve o pasları atıp sorumluluk aldığı sürece benim için sorun yok.

İlkyarı kötü oynamasında yönetiminde suçu var.İlk transfer Melo olsaydı şuan en az 5 puan fazla toplardık.

yönetim mi yat dedi ona 3 ay Allah' ın aşkına

Dany süratli fizigi yerinde ama usain bolt da öyle. ha bolt ha dany yani . biraz antrenman yaptirt bolt a dany den iyi beceriri savunmayi. Urfalusi olsaydi bu takimda yada biraz cris eksi lyon formunda olsaydi simdiden sampionluk turunu atiyorduk .

Dany hatası yüzünden yediğimiz bir tane gol söyle? Adam ilk yarı tek hata bile yapmadı. çoğu maçın yıldızıydı özellikle daha ilk kez şampiyonlar ligi oynamasına ragmen şampiyonlar ligi maçlarında hatasız mükemmel oynadı. tutturmuşsunuz risk alıyor diye herkesin dilinde adı çıkmış sadece. İlk yarının en iyi performans gösteren 3 oyuncu say desen Dany kesinlikle ilk 3 de olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt