Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Cevap: Transfer Nöbeti
eyvallah
can sıkıntısı işte. keşke olsa 15 e falan patlardı aşağı yukarı
emeğe saygı uğraşmıssın
eyvallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emeğe saygı uğraşmıssın
eyvallahcan sıkıntısı işte. keşke olsa 15 e falan patlardı aşağı yukarı
melo candır beyler dokunmayın bana göre daha iyisini alamayız.
valla ben sevmiyorum. maddi olarak imkan varken daha iyisini veya potansiyeli olan biri alınsın sene sonu
saygı duyarımda bana göre takımda ki topclass oyuncular arasında.
1-Eboue
2-Melo
3-Muslera
bonservisiyle alinirsa zaten hata olur.. allahtan bu yönetim cok cimri,cogu kisinin hosuna gitmiyordur "star" alinmadigi ama arastirip sorusuturup oyuncu alinmasi daha iyi,tabi bunu da yaparlar mi o baska bir soru isareti
Selçuk daha verimli şu anda Melo' dan bana göre. o eski takımı ateşleyen hali kalmadı.
Umarım 2. yarı farklı bir Melo izleriz beni yanıltır
Dany ilk 11e yazmayanları hayretle izliyorum..
Selçuğun yeri başka hocamda Melo'da son maçlarda eski gücüne kavuştu.Defansif anlamda çok iş yaptı atağın yönünü değiştiren o topları varya en çok o özelliğini seviyorum :ayatollah:
Manu maçında golden önce ateşledi daha ne yapsın![]()
bugün macimiz var oley
Dany ilk 11e yazmayanları hayretle izliyorum..
Dediğin gibi umarım yanıltır, utandırır beni 2. yarı.
ilk yarı sende kabul et beklediğimiz Melo' nun yarısı bile değildi
Posisyon almasini beceremeyen, oyun kurmasini beceremeyen, cok lüzümsuz risk alan ve böylece tüm takimin öz güvenini yok eden ve ilk yarida ligde en cok gol yigen takimlar arasinda olmamiza neden adami niye ilk 11 e yazmali millet ?!
Dany süratli fizigi yerinde ama usain bolt da öyle. ha bolt ha dany yani . biraz antrenman yaptirt bolt a dany den iyi beceriri savunmayi. Urfalusi olsaydi bu takimda yada biraz cris eksi lyon formunda olsaydi simdiden sampionluk turunu atiyorduk .
Orası öyle ama kimse Melodan geçen sezonki gibi gol atmasını beklemesin yoksa büyük hayal kırıklığına uğrar.defansif ve o pasları atıp sorumluluk aldığı sürece benim için sorun yok.
İlkyarı kötü oynamasında yönetiminde suçu var.İlk transfer Melo olsaydı şuan en az 5 puan fazla toplardık.
yönetim mi yat dedi ona 3 ay Allah' ın aşkına
ya bunları daha önce çok konuştuk...sabah sabah boşver uzar gider bu konu
o zamanda iyi hatırlıyorum sen gelmesini istemeyenlerdendin.
Posisyon almasini beceremeyen, oyun kurmasini beceremeyen, cok lüzümsuz risk alan ve böylece tüm takimin öz güvenini yok eden ve ilk yarida ligde en cok gol yigen takimlar arasinda olmamiza neden adami niye ilk 11 e yazmali millet ?!
Dany süratli fizigi yerinde ama usain bolt da öyle. ha bolt ha dany yani . biraz antrenman yaptirt bolt a dany den iyi beceriri savunmayi. Urfalusi olsaydi bu takimda yada biraz cris eksi lyon formunda olsaydi simdiden sampionluk turunu atiyorduk .