Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim beklentilerim büyük illa Sneijder felan beklemiyorum ama artık en azından Carlinhos gelecek gibime geliyor.Yapacakları bir kaç üst düzey transferlerle şampiyonlarliginde yolumuz açılacak bu fırsatı kaçırırsalar çok üzülürüm.

Gerçekten Sow-Kuyt-Belhanda-Stoch-Meirelles filan iyi takım oldular. Allahtan hocaları yok.

Bernard ileride belki çok iyi oyuncu olabilir ama bugun için buyuk risk, yaşı çok küçük ve fiziği zayıf ve Avrupa futboluna uyumu soru işareti?

Fener yine bizi transferde geçti Belhanda, Bernard'a göre çok daha hazır, avrupa futboluna uyum sağlamış, oturmuş bir oyuncu.

Ben derim ki, adam gibi 10 numara alamıyorsak riske girmeyelim. Parayı Kerim Frei, Serdar Taşçı ve sol beke harcayalım. Kerim Frei, Bernard'dan çok mu kötü? Sanmam

Bernard ile K.Frei arasında aman aman bir fark olmaz bence.

izlediğim kadarıyla bernard da aşırı yetenek var.çok pis coşar bizde bence

78 üye 336 konuk...kuşlar basmış gene burayı...yemleyinde gitsinler :cool:

En iyi alabileceğimiz oyuncu Chadli sanırım. O da soru işaretli bi adam

Beni bilenler bilir, 2,5 yildir hep 3 tane fasli futbolcu yazmisimdir. Transfer olmayan 3. Futbolcu Belhanda'ydi.

En son Mehdi Carcela transfer oldu oda Anzi'ye gitti.

Belhanda transferi gerceklesirse cok buyuk is basardi Fener.

Ligin altini ustunu getirir Younnes.

Izlemedende yorumlar yazmayin. Daha yeni Chadli Amrabat'dan farki yik diyenler bile vardi.

Neyse Fatih Terim'in transferleri olsun yeter!

Artık Ünal Aysal Falcao'ya gözü dikmiştir istese alır reis ya..

Gidicek İspanya'ya çıkaracak çek defterini Atletico başkanına ''Yaz abim'' dicek..

Sonra heykelini dikicez başkanımızın :D

chsadli fsalsan luxzumsauxz.

ysa diego'!yu sal ysa dsa ileriye sadsam salmsaysa gerek yok f'!saher

Ama yinede soyluyorum, bu sene bizde olan firsat hiçbir turk takiminda yok, yani demek istedigim, 2000 yillarina donme yollundayiz ve SL çok guzel bir firsat yakaladik ve onu iyi degerlendirmek için en az bir transfere buyuk feda yapilmasi gerekir (10 milyon ustu). Bunu basarirsak, bir seviye atlamis oluruk ve baskanin konusmalari bos olmadigini gosterir.

Mesela PSG, rakibimiz sayilir artik SL'de gidip Lucas Moura'ya parayi basi, Fb Belhanda'ya parayi basti bizde bir kere olsun yetenekli ve anadolu takiminda top kosturmayan birisine imza attiralim

GS1905 ‏@1905GLTSRY

Dün bir duyum aldim Galatasarayin Transfer listesinde olan ama hiç medyaya yansimamis bir 10 numara ... GOURCUFF

ula önceden scoutgs vardı gene ordan öğreniyorduk.şimdi ne duyum var ne bişey

Artık Ünal Aysal Falcao'ya gözü dikmiştir istese alır reis ya..

Gidicek İspanya'ya çıkaracak çek defterini Atletico başkanına ''Yaz abim'' dicek..

Sonra heykelini dikicez başkanımızın :D

valla geçen transfer dönemleri gösterdiki transfer konusunda yönetim zayıf...diğer konularda çok başarılı olabilirler ama tramsfer konusunda ben başkanda dahil yönetime güvenmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt