Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şaka maka alıyolar galiba Belhanda reyizi ya hadi be başkan yap bi güzellik daha iyisini getir olmadı Bernard'ı getir

ya olm alın getirin şu bernard'ı allah aşkına be.

bernardla ilgileniyormuyuz acaba beyler ???

Bizde gidip Chamack aliriz, vizyon yok

Paniğe gerek yok istediğini alsın Fener biz bizim iş yapacak 3 adama ihtiyacımız var, bence alınacaktır da.

hadi eyvallah bizim forum ahalisi korkmaya devam edin belhandadan :) vay be ne günlere kaldık youtube topçusundan korkuyorlar sabrini bir videosunu yaparım belhandayı ikiye katlar kayseriye attığı kendi yarı sahasından alıp gol yaptığı videoyu izlesinler gören messi der :D neyse herkese iyi nöbetler

[video=youtube;GZYsVbVjbBU]https://www.youtube.com/watch?v=GZYsVbVjbBU[/video]

youtube çok değişik bi yer :asd:

ne bernard la :D 1.sınıf genç yetenek nereye alıyon

Bence bizim ilgilendigimiz isimler pek heyecan verici degil ve super transfer de olmaz ama takima katki sagliyacak isimler olur. Fb'nin kadrosuna bakinca guzel isimler yer aliyor ama birde oyunlarina bakinca, hiç uyum diye birsey yok. Yonetime guveniyorum ama bizim buyuk menajerlerimiz yok, transfer gorusmeleri çok uzun suruyo ve kotu pazarlik yapiyoruz

yahu feneve gitti diye kötülemeye gerek yok adamı montpeilerin şampiyonluğunda ciddi katkısı vardı iyi oyuncu

Bizim Selçuk-Melo-Hamit biraz formda olsa yine yıkıp geçicezde...

Gidip Amrabat'a 8 veririz :)

Şaka gibi ya Dünya'da oyuncu yokmuş gibi..

Ben belhanda'yı çok beğeniyorum ve evet şaşıracağımı düşünüyorum ama olumsuz performansıyla bu adam bu hallere nasıl geldi diyeceğime adım gibi eminim..

Umarım ben yanılırım ve siz haklı çıkarsınız.

La bu fenerin adligi topcular bizde olsaydi , suanda champs bile bizim elimizde ola bilirdi ..

Stoch/Dia/Niang/Emenike/Lugano/Sow/Krasic ama olmuyor iste formanin rengi adamlarin performansini etkiliyor :asd::asd:

Carlinhos + Sneijder + Taşçı

diyorum ben halen, en az ikisi gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt