Burak Malkoc
Kırmızı Üye
- 19 Kasım 2012
- 1.958
- 20
- 728
Cevap: Transfer Nöbeti
Faslı renktaş
Belhanda cezayirli renktaş.
Faslı renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde 1. bizsek ve ŞL de son 16 da olan bizsek demek doğru bir şeyler yapılıyor değil mi ? :yenieek:

hadi eyvallah bizim forum ahalisi korkmaya devam edin belhandadanvay be ne günlere kaldık youtube topçusundan korkuyorlar sabrini bir videosunu yaparım belhandayı ikiye katlar kayseriye attığı kendi yarı sahasından alıp gol yaptığı videoyu izlesinler gören messi der
neyse herkese iyi nöbetler
Fas milli takımında oyunuyo ama
O yazıyı yazan benim. Bu yazıda unsurun korku değil "endişe" olduğunu anlayamamışsınız. Tıpkı Belhanda nın nekadar iyi bir transfer olduğunu anlayamadığınız gibi. İkinci devre başlayıpta izlediğinizde birhayli şaşıracaksınız.
Chadli pek iyi degil Amrabatin aynisi
Bak kimsenin kendini avuttuğu falan yok iş adamı durup dururken para vermez kulüplerin iç tüzükleri var denetim organları var şuan bir şekilde saklanıyor olabilir ama bıraktığı zaman göreceksinizdir. Hiç olmasa o kişilere borçlu durumda olacaklardır.. Yıldırım Demirören gittikten sonra nasıl oırtaya çıktıysa Demirören'e borcu, Serdar Adalı'ya borcu, diğer iş adamlarına borcu, aynı şekilde ortaya çıkacaktır.. Adnan Polat bizdeyken de mali olarak çok düzeldiğimiz falan söylenip durdu başkanlığı döneminde bunun böyle olmadığını bırakınca gördük.. Sen max 3 M €'ya oynayan oyuncuların içine 5 M €'luk bir oyuncuyu koyarsan, takım bütün yükü ona bırakır.. Hele hele bu adam tutmazsa takımda kaldığı her saniye başına dert olur gündem olur.. En belirgin Örneğini Beşiktaş yaşadı, Q7 diğerlerine göre astronomik bir ücret alıyordu. Oynamadığı halde en çok o konuşuldu.. Bundan oyuncularda rahatsızdır o bir ton para alıyor biz oynuyoruz diye..
Dün gece de söylemistim zaten bizimkiler hayatta adam alamaz. Umarim Besiktas Nene'yi de alir, bizde böyle mal gibi kaliriz. Fener zaten 2 adam daha alacak.
Sonra da lig ikincisi Antalya adam almazsa, ahahahahhah transfer yapmadilar diye burada laflariz.