Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arşiv'den Sow transferinin yapıldığı gün yazılanlara bakmak istiyorum.. Başka takımın her yaptığı transferden sonra kendi yönetimini eleştiren başka bir taraftar topluluğu bilmiyorum ben..

Dün gece de söylemistim zaten bizimkiler hayatta adam alamaz. Umarim Besiktas Nene'yi de alir, bizde böyle mal gibi kaliriz. Fener zaten 2 adam daha alacak.

Sonra da lig ikincisi Antalya adam almazsa, ahahahahhah transfer yapmadilar diye burada laflariz.

O değil de ciddi ciddi FB'nin Belhanda'yı Arsenal'ın elinden kaptığına inananlar var. :asd:

Belhanda'nın İngiltere'de gidebileceği en iyi takım QPR beyler (gerçi orada da Belhanda'dan çok daha yetenekli Taarabt var, bari Norwich diyelim) sbt :(

hadi eyvallah bizim forum ahalisi korkmaya devam edin belhandadan :) vay be ne günlere kaldık youtube topçusundan korkuyorlar sabrini bir videosunu yaparım belhandayı ikiye katlar kayseriye attığı kendi yarı sahasından alıp gol yaptığı videoyu izlesinler gören messi der :D neyse herkese iyi nöbetler

Kimse üzerine alinmasin ama dedigin gibi burda bircok kisi belhandayi canli izlememistir.youtubeyi ac oooo süper adam derler.aynisi giovanni dos santos

Fenerin aldığı adam zerre kadar umrumda değil, beni sinir eden bizim kimleri alamayacağımız, yada parayı saçıp hangi saçma sapan adamları toplayacağımız.

O yazıyı yazan benim. Bu yazıda unsurun korku değil "endişe" olduğunu anlayamamışsınız. Tıpkı Belhanda nın nekadar iyi bir transfer olduğunu anlayamadığınız gibi. İkinci devre başlayıpta izlediğinizde birhayli şaşıracaksınız.

Ben belhanda'yı çok beğeniyorum ve evet şaşıracağımı düşünüyorum ama olumsuz performansıyla bu adam bu hallere nasıl geldi diyeceğime adım gibi eminim..

NTVspor'da Fenerbahçe'nin resmi organı gibi ha NTVspor'un da çok patladığını gördük ayrıca ;)

Cadhli fas liamabelcika milli takiminda oynuyor

Bak kimsenin kendini avuttuğu falan yok iş adamı durup dururken para vermez kulüplerin iç tüzükleri var denetim organları var şuan bir şekilde saklanıyor olabilir ama bıraktığı zaman göreceksinizdir. Hiç olmasa o kişilere borçlu durumda olacaklardır.. Yıldırım Demirören gittikten sonra nasıl oırtaya çıktıysa Demirören'e borcu, Serdar Adalı'ya borcu, diğer iş adamlarına borcu, aynı şekilde ortaya çıkacaktır.. Adnan Polat bizdeyken de mali olarak çok düzeldiğimiz falan söylenip durdu başkanlığı döneminde bunun böyle olmadığını bırakınca gördük.. Sen max 3 M €'ya oynayan oyuncuların içine 5 M €'luk bir oyuncuyu koyarsan, takım bütün yükü ona bırakır.. Hele hele bu adam tutmazsa takımda kaldığı her saniye başına dert olur gündem olur.. En belirgin Örneğini Beşiktaş yaşadı, Q7 diğerlerine göre astronomik bir ücret alıyordu. Oynamadığı halde en çok o konuşuldu.. Bundan oyuncularda rahatsızdır o bir ton para alıyor biz oynuyoruz diye..

Fenerin iş adamlarıyla Bjk'inleri bir tutma. Şöyle düşün bizim A.Albayrak kulübe para verse, o parayı istemez bile çünkü o kadar fanatik birisi.

Benim çalıştığım departmanda yan yana çalıştığım arkadaşlarımın bazılarının maaşı benden fazla bazılarında azdır ama hiçbirimiz sorun çıkartmıyoruz.

Demek istediğim her yerde böyledir, hayatın kanunu bu bazıları çok para alır bazıları az. Takım içi denge bu şekilde olmaz.

Sen bütün oyuncularına aynı imkanı verceksin örneğin, X oyuncuya 2 gün izin Y oyuncuya 5 gün izin verirsen, yada maç sonu bir oyuncuya takım otobüsüyle gideceksin diğerine kendi arabanla gidebilirsin dersen işte o zaman orda sorun çıkar. Her oyuncuya değerli olduğunu hissettirdiğin de orta da sorun kalmaz.

Başka bir mantıkla bakarsak; ilk 11 de en ucuza oynayan oyuncu kim Emre çolak diyelim, o zaman bütün oyunculara bu adamın parasını vermek zorundasın yada bu adama da onlar kadar para vermelisinki takım içi denge olsun.

Her oyuncunun belli değeri vardır.

Belhanda çok iyi bir futbolcu Avrupada iş yapar ancak başka takımın transferlerinide kıskanacak değilim.Bizim yönetim Bernard Carlinhos Kerim Frei ve Ömer Toprak ı alsa biz Avrupada bile zor durduruluruz.

Dün gece de söylemistim zaten bizimkiler hayatta adam alamaz. Umarim Besiktas Nene'yi de alir, bizde böyle mal gibi kaliriz. Fener zaten 2 adam daha alacak.

Sonra da lig ikincisi Antalya adam almazsa, ahahahahhah transfer yapmadilar diye burada laflariz.

Boş bir yorum çocuk

Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl Fransa'da yılın futbolcusu seçilen ve Montpellier'in şampiyonluğunda büyük rol oynayan 22 yaşındaki Younes Belhanda ile anlaşmaya vardı.

2014 yılına kadar Montpellier ile sözleşmesi bulunan Belhanda, bu sezon takımının tüm maçlarında forma giydi ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda ise göz doldurdu.

22 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Montpellier ile de 12 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Şu an Afrika Kupası nedeniyle Fas Milli Takımı ile kampta bulunan genç oyuncu, turnuvanın ardından Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalayacak.

4 sezondur Montpellier forması giyen Belhanda, geçtiğimiz yıl 12 gol, 4 asistle şampiyonlukta önemli rol oynarken, büyük takımların da dikkatini çekmeyi başardı.

ve böylece bu transferle Aziz Yıldırım yarım dönemde olsa koltuğunu sağlama almış olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt