Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alex gibi skor canavarı biri gitti,yerine Belhanda geldi.Bence pek değişen birşey yok.Belhanda çok iyi topçu olabilir,ama Alex kadar skorer olacak mı?

Hala orta sahanın göbeğinde çift yönlü oyuncu eksiklikleri var.İki senedir orayı dolduramadılar.

Puan durumu? Oyuncu mu yarıştırıyoruz anlamadım ki

Puan durumu başka mesele, Sow, Niang kötü mü oynadı, yanlış transfer mi?

Daha net yazayım anlaşılmıyor sanırım, adamlar gidip Fransa'nın en formda oyuncusunu getirbiliyor örn. Niang Marsilya'da her sene 15 civarı atarken geldi, Sow gol kralıyken geldi, Belhanda istim üstündeyken geliyor. Krasic'i ise istim üzerindeyken alamadılar çaptan düştükten sonra geldi.

Bizde ise gelenlerin nerdeyse hepsi çaptan düştükten sonra gelmiş (Elano, Kewell, keita, Baros, Elmander hatta melo) istim üstündeyken formdayken hangi adamı almışız? Sow gibi Niang gibi Belhanda gibi? Belki Muslera ama o da lazio'da aman aman oynamadı aslında

Gelince izleriz ne diyeyim artik. Gercekleri yazmaya calisiyorum.

Belhanda gibi bir oyuncu ilk defa gelecek. Genc ve yildiz (adayi) statusunde Shaqiri'yi ve Suarez istenmisti, bizim yoneticiler 3 kurusluk deyip almadilar.

Bende Belhanda nın çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama tek başına ligi dağıtacak bir adam değil emin ol.Shaqiri konusunda sana katılıyorum Amrabat her ne kadar iyi futbolcu olsada şimdi Shaqiri dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri Bayern de oynuyor.15 verip alabilirdik.Suarez konusu Shaqiri kadar ilerlememişti.Ben şahsen Bernard la Carlinhos gelse çok değişik bir takım olacağımızı düşünüyorum.

yazık yahu gerçekten yazık elmander büyük saygı duyulması gerekirken 2 tane jeneriklik gol atan artist üstün görülüyor yetenek herşey değildir o çok yetenekli gördüğünün sowun attığı gol sayısını kıyaslayın bakalım elmanderle türkiyede ? yaptığı presi hiç konuşmaya gerek yok

Batalla deyip durmayin Allah aşkına..

Birşeyi 4o defa diyoruz sonra oluyor.. :mad:

Wolfsburg'Un teknik direktörüdaha dün oyuncu almayacağız zaten kadromuz kalabalık diye röportaj vermişti. Şimdi Perisiç'i aldılarsa Diego kesin yolcu demektir.

elmander'de pres yapmasa cezasahası içinde salağa yatsa oda en kötü sow kadar atar

dediğim Elmander'i Toulouse'dayken almak, Emana'yı Touluse'dayken almaktı misal...

Bir transfer ile hemen feneri şampiyon yaptınız. Sow,meireles , kuyt , krasisc geldiğinde de aynı lafları yazıyordunuz.

Ayrıca fenerin kadrosu bizden iyi diyenlere de şaşıyorum.Hangisi bizden iyi, Yobo?? bekir, hasan ali, caner stoch selçuk şahin,mehmet topal hangisi kardeşim kaç tanesi ? Bu kadrodan kaç tanesi selçuktan semihten dany den buraktan amrabattan iyi ?

Sizlerin ki komşunun tavuğu göze kaz görünürmüş hesabı.

ya arkadaş sizi hiç anlamıyorum. siz sadece transfer için mi bu takımı tutuyorsunuz. sezon başında hamitler,buraklar,umutlar alınırken yönetim harikaydı süperdi. biraz önce bi arkadaş elmander i beğenmediğini söylemiş. ayıptır ya... geçen sene yapılan transferlerin riera dışındakilerin hepsinden max. verim alındı. fener her adam aldığında burda yönetime sallıyorsunuz. ama sezon sonunda şampiyon olunca yönetim süperdi diyorsunuz.biraz daha mantıklı olun lütfen

Puan durumu başka mesele, Sow, Niang kötü mü oynadı, yanlış transfer mi?

Daha net yazayım anlaşılmıyor sanırım, adamlar gidip Fransa'nın en formda oyuncusunu getirbiliyor örn. Niang Marsilya'da her sene 15 civarı atarken geldi, Sow gol kralıyken geldi, Belhanda istim üstündeyken geliyor. Krasic'i ise istim üzerindeyken alamadılar çaptan düştükten sonra geldi.

Bizde ise gelenlerin nerdeyse hepsi çaptan düştükten sonra gelmiş (Elano, Kewell, keita, Baros, Elmander hatta melo) istim üstündeyken formdayken hangi adamı almışız? Sow gibi Niang gibi Belhanda gibi? Belki Muslera ama o da lazio'da aman aman oynamadı aslında

adamların oturmuş stad gelirleri var store gelirleri daha iyidi daha iyi bir finansal yapılanmaları vardı biz daha bunları yeni yapmaya başladık bir süre bu dönemi geçirdikten sonra gereken hamleler yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt