Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sizin dusuncelerinize saygi duyorum renktaslar ve takimimizi çok begeniyorum ama açikçasi Kewell, Lincoln ve Baros'dan sonra, hiç bir yabanci transferi asiri derecede begenmedim ve beni maç esnasinda heycanladirmadi

Bende Belhanda nın çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama tek başına ligi dağıtacak bir adam değil emin ol.Shaqiri konusunda sana katılıyorum Amrabat her ne kadar iyi futbolcu olsada şimdi Shaqiri dünyanın en iyi kanat oyuncularından biri Bayern de oynuyor.15 verip alabilirdik.Suarez konusu Shaqiri kadar ilerlememişti.Ben şahsen Bernard la Carlinhos gelse çok değişik bir takım olacağımızı düşünüyorum.

Aykut faktoru var demi :asd: gerceklesmesini istiyorum. Belhanda gibi biri gelsede gozulerimiz acilsa. Belki artik farkli bir rotaya sapar yoneticilerimiz. Hayir, hangi akla mantik Suarez ve/ya Shaqiri'yi 3 milyonluk ve belcika/isvicre'de oynuyor diye lanse edilir. Unal AYSAL'in aciklamasini hatirlayin.

Bernard'in alinacagina inanmiyorum. Alinsa bile cokgenc

Hemen katki veremez. Belhanda'da durum daha farkli.

Ne alaka, Perisic sol kanat, Diego 10 numara, kanatta eksiklik hissettiler demekki transfer ettiler.

Wolsburgun sportif direktörümü ne buna benzer bir açıklamasını okumuştum bende..

Diego'yu bir şartla veririz demişti heralde..

Oda Perisicin gelmesi ile olur diye.

Arkadaş ondan dedi heralde.

Muslera Burak Yılmaz Selçuk İnan transferlerini yapan yönetimde bizim yönetim transferde Mehmet Topuz a 10 milyon euro Meirelese 10 milyon euro Krasiç e 7.5 milyon euro gibi rakamları veren karşılığında bizim halen gerimizde olan bir takım gibi olmak istermiydin?

Yıllardan beri yerli transferinde de istim üstündekileri alamazdık gidip m.sarp, vs. alırdık. Başkan değişikliği sonra yerli trasnferinde istim üstündeki adamları aldık (Selçuk, Burak) ve aslen onlar sayesinde başarılıyız zaten.

Elmander bu sezon öldü gitti, bir senelik bonservissiz ucuz bir oyuncuydu. Hemen gönderilmelidir normalde. Sow'a laf atmaya calismaniz bile komik geliyor artik.

Çöp muamelesi yaptığınız Elmander Bolton tarihinin en pahalı transferiydi (12.5 m €) bize gelmeden önceki sezonun ilk devresi de PL'in en iyi forvetlerinden biri olarak gösteriliyordu, gelince de şampiyonlukta büyük katkı verdi.

Esas komik olan FB'li oyuncuları öveyim derken, kendi oyuncumuzu böyle yerin dibine sokmak bana göre...

Adamlar bir futbolcu aldı herkes ağlamaya başladı. Ne oldu sanki ? alt tarafı fenerin +10M ye yaptığı klasik bir fener transferi. Bir transfer ile hemen feneri şampiyon yaptınız. Ben yönetime güveniyorum birkaç güne eksiğimiz olan bölgelere takviye gelecektir. :b5:

Belhanda'yı almak mı daha buyuk risk, Bernard'ı almak mı? Bence kesinlikle Bernard daha buyuk risk. bernard'a 12 vermekte tereddut ederim ama belhanda'da etmem yani.

Wolsburgun sportif direktörümü ne buna benzer bir açıklamasını okumuştum bende..

Diego'yu bir şartla veririz demişti heralde..

Oda Perisicin gelmesi ile olur diye.

Arkadaş ondan dedi heralde.

Sol kanat alip 10 numara göndermek sacma ama harcadiklari parayi elde etmek istiyorlarsa satabilirler, onun haricinde cok sacma yani. 8 milyona satmislar, diego icin de 8 isteyeceklerdir.

kusura bakmayın ama çocuk gibisiniz! fb bir transfer yapar ortalığı bir birine katarsınız gelen oyuncu ne olduğu belli olmayan kapalı bir kutu ama burda sanki ronaldoyu transfer etmişler gibi bir ortam olusuşur yaz başı burda asaidi asaidi niye alınmıyor mutiş oyuncu diye lanse ediliyordu adam liverrpolda yerlerde surunuyor.

Insua'yı geri çağıralım.

Adamlar bir futbolcu aldı herkes ağlamaya başladı. Ne oldu sanki ? alt tarafı fenerin +10M ye yaptığı klasik bir fener transferi. Bir transfer ile hemen feneri şampiyon yaptınız. Ben yönetime güveniyorum birkaç güne eksiğimiz olan bölgelere takviye gelecektir. :b5:

Kimsenin ağladığı yok. istedğimiz bir kere de yabancı alırken çaptan dusumus adamları değil formda adamlar almaları...

Misal Kjaer zamanında +10m euroya gitmiş adamdır, ama şimdi çaptan dustu onu almaya çalışıyoruz. fener gidip Rolando peşinde...

Eksişehirden diego, sivastan ermanı alır kapatırlar ara transferi.

Maalesef transfer konusunda bizimkiler tam bir fiyasko. Allahtan takımın başında Fatih Hoca var da sorunsuz gidiyoruz.

Gerçek bir transfer hamlesi olarak sadece muslerayı görüyorum. Bizim için muslera transferi neyse f5 için belhanda transferi odur.

Vizyonu olan yöneticilerin yapabileceği transferlerdendir belhanda. Adamlar parası neyse verip hızlıca bitiriyor transferi. bizimkiler zirve üstüne zirve yapar, yönetimden çatlak sesler maliyet yüksek vs.. sonra bakmışsın adamı bayern kapmış bilmem hangi kulüp kapmış.

Sıradan bir alper potuk ve serdar aziz transferini bile sonuçlandıramıyoruz. Hadi bunları sonuçlandıramadın nerde senin scout ekibin 2 yıldır scout ekibi var ortada bir tane bulunmuş yetenek yok...

Muslera'yı almıyorlardı taraftar baskısından dolayı aldılar.Brezilyadan getireceklerdi bir kaleci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt