Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vay arkadaş. 12 milyon euro. ne yalan söyliyeyim Fenerbahçeninde bu özelliği hoşuma gidiyor. geri adım yok. neyse çıkarıp veriyorlar. ama öyle ama böyle..

Çöp muamelesi yaptığınız Elmander Bolton tarihinin en pahalı transferiydi (12.5 m €) bize gelmeden önceki sezonun ilk devresi de PL'in en iyi forvetlerinden biri olarak gösteriliyordu, gelince de şampiyonlukta büyük katkı verdi.

Esas komik olan FB'li oyuncuları öveyim derken, kendi oyuncumuzu böyle yerin dibine sokmak bana göre...
bırak renktaş uğraşma şu tiplerle bilip bilmeyen atıp tutuyor işte elmanderi sowla kıyaslamak futbol cahillğinden başka birşey değildir.

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Fenerbahce'nin Belhanda icin Montpellier'e odeyecegi bonservis: 12.000.000 €

12 milyona ne adamlar alınırdı.

Eksişehirden diego, sivastan ermanı alır kapatırlar ara transferi.

Maalesef transfer konusunda bizimkiler tam bir fiyasko. Allahtan takımın başında Fatih Hoca var da sorunsuz gidiyoruz.

Gerçek bir transfer hamlesi olarak sadece muslerayı görüyorum. Bizim için muslera transferi neyse f5 için belhanda transferi odur.

Vizyonu olan yöneticilerin yapabileceği transferlerdendir belhanda. Adamlar parası neyse verip hızlıca bitiriyor transferi. bizimkiler zirve üstüne zirve yapar, yönetimden çatlak sesler maliyet yüksek vs.. sonra bakmışsın adamı bayern kapmış bilmem hangi kulüp kapmış.

Sıradan bir alper potuk ve serdar aziz transferini bile sonuçlandıramıyoruz. Hadi bunları sonuçlandıramadın nerde senin scout ekibin 2 yıldır scout ekibi var ortada bir tane bulunmuş yetenek yok...

Isin komik tarafi zaten her sezon öncesinde daha önce de duydugumuz gerceklesmeyen vaatler, transfer komitemizi kurduk oyuncu izletiyoruz falan diyorlar, genc oyuncu olarak kimse gelmiyor, süper lig'de kayseri'den gönderilen furkan'i falan getiriyorlar 1 mac bile oynamadi daha. bülent tulun - ali dürüst gibi cimri adamlar yüzünden birsürü oyuncuyu elimizden kacirmisizidir kesin.

Kimsenin ağladığı yok. istedğimiz bir kere de yabancı alırken çaptan dusumus adamları değil formda adamlar almaları...

Misal Kjaer zamanında +10m euroya gitmiş adamdır, ama şimdi çaptan dustu onu almaya çalışıyoruz. fener gidip Rolando peşinde...

Demek istedigin dogruda hocam örnek olmamış

boşberin belhanda yı falan ya elalemin transferiyle gerdeğe girmeyelim bosuna:) bu Chadli nasıl bir adam hiç dikkat etmedim

4 3 3 ün kanatlarında görev yapıyor gol asist ne ararsan var yaşı genç faslı ama belçika milli takımında inşallah alırız ama 4 4 2de ısrar edip bunuda alırsak amrabaat gibi chadliyide harcarız

Vay arkadaş. 12 milyon euro. ne yalan söyliyeyim Fenerbahçeninde bu özelliği hoşuma gidiyor. geri adım yok. neyse çıkarıp veriyorlar. ama öyle ama böyle..

Cepte para olunca vermesi kolay, cepte para olmayınca taraftarın bile dalga geçer işte...

Alın şu hernanes i herkes sussun :D

Belhanda'yı almak mı daha buyuk risk, Bernard'ı almak mı? Bence kesinlikle Bernard daha buyuk risk. bernard'a 12 vermekte tereddut ederim ama belhanda'da etmem yani.

Bernard Belhandadan daha iyi bir oyuncu, daha fazla potansiyeli var. Lakin fiziksel olarak yüksek seviye icin yeterli mi dersen, yetersiz

Transfer olmaz :) Nokta NET !!

Ujfalusinin iyilesmesiyle Defans transferini askiya alinmistir .

Riera'nin performansiyla sol kanata yerini almistir .

I love you Fatih Hocam diyorum , takimi borc batagina sokmak istemedi .. Ve ara transferde iyi futbolcu bulunmuyor ..

Ahanda Aciklama böyle bisey olur :trollface:

Chadli haberi doğrudur inşallahta onu alırız

Fas'tan oyuncu falan alinmaz, kim olursa olsun, adamlarda genel olarak oyun zekasi yok, para icin oynarlar, istikrar yoktur. Avrupada belirli bir disiplinle forma giyen isvec-alman kanat oyuncularini tercih ederim mesela ben bunlara. Chadli, Amrabat gibi elde patlar.

12m€ belhanda

10m€ sow

10m€ meireleş

7.5m€ krasiç

5m€ topal

ne para varmış arkadaş yahu hayret şike yapmıcaklar sanırım

3 transfer yapılsın değil Belhanda sülalesi gelse farketmez.

Stoper-->Serdar T. veya Rolando çapında en az. Dany'i kesecek kadar iyi.

Sol bek---> ?

10,5 numara---> ?

Fas'tan oyuncu falan alinmaz, kim olursa olsun, adamlarda genel olarak oyun zekasi yok, para icin oynarlar, istikrar yoktur. Avrupada belirli bir disiplinle forma giyen isvec-alman kanat oyuncularini tercih ederim mesela ben bunlara. Chadli, Amrabat gibi elde patlar.

Chadli BELÇİKA milli takımında oynuyor Murhan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt