Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslında her ikisi de lazım bize çünkü şöyle bakalım olaya benzetme yaparak bizde orta alanda bulunan ikilide kim oynuyor ?

Melo ve Selçuk

özellikleri neler ; Melo Mücadeleci ve biraz daha defansif yani kesici fakat kesiciliğinin yanında ofansa çok katkısı var , fakat Selçuk oyun kurucu , creatif oyuncu.

İşte burda ayrılıyor zaten Alper'in oyun tarzı Melo'ya , Soner'in ki ise Selçuk'a çok benziyor , gelecekte çok işimize yaracaklar diye düşünüyorum ben şahsen zaten o mevki de başka geleceği parlak oyuncu görünmüyor.
Okay var Kayseri'de 2 sene icinde kapisilir

şu konuda destekçinim..

alacağımız hiçbir yerli açık ve net.

ilk 11 oyuncusu değil türkiye içinde. sercan sareer-g.töre abartılı hız ve bireysel çalım dışında bişey yaptıklarını görmedim..

kerim frei tercihi yapılmalı..

kerim frei alırsak ancak ilk 11 için en azından lig için, diğer yabancı oyuncu seçeneklerimiz rahatlar..

10 numara-stoper-sol bek-forvette alsak mutlaka bir yerli daha monte etmeliyiz. performans bakımıznda ve yetenek anlamında

emreç.-engin-aydın kanatları kaldırcak seviyede değiller..

Hem uzun vade düşünüldüğünde hemde Engin ve Aydın'ın kanatları kaldıracak seviyede olmadığından (Emre'den bahsetmiyorum bile) Frei - Sararer - Töre üçlüsü gerekli diyorum. Fatih Hoca ile farklı yerlere gelirler zaten biri as diğerleri yedek olur , Amrabat'ı da iyi paraya gönderip yerine Boudebouz gibi bir oyuncu getirdik mi 2 kanat için 4 oyuncu işte harika daha ne olsun hepsi de birbirinden yetenekli.

Ashley Cole gelirse vizyon mu kalır? Kaç yaşında..Kupayada doymuş adam,hani kupaya aç adam olsa bi nebze

Gelişme var mı beyler?

abDY4xYah4.jpg

Böyle bir kadro kurup hemen çam ağacı taktiğine geçmeliyiz, PES'te her zaman iş yapar bu taktik.

Güzel bir diziliş hazırlamışsın,ellerine sağlık..:D :ayatollah::ayatollah:

Granqvistli Genoa'nin kalesi kova olmustu , hatirlatayim :yenieek:

belki kafa utulemek gibi olacak ama en buyuk transfer sinirsiz yabanci uygulamasi olacak

su dombili giderse Turk futbolunun oinu acilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt