Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
F7 icin demis ola bilir bunu. ntv spor muhabiri
F7 icin demis ola bilir bunu. ntv spor muhabiri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okay var Kayseri'de 2 sene icinde kapisilirAslında her ikisi de lazım bize çünkü şöyle bakalım olaya benzetme yaparak bizde orta alanda bulunan ikilide kim oynuyor ?
Melo ve Selçuk
özellikleri neler ; Melo Mücadeleci ve biraz daha defansif yani kesici fakat kesiciliğinin yanında ofansa çok katkısı var , fakat Selçuk oyun kurucu , creatif oyuncu.
İşte burda ayrılıyor zaten Alper'in oyun tarzı Melo'ya , Soner'in ki ise Selçuk'a çok benziyor , gelecekte çok işimize yaracaklar diye düşünüyorum ben şahsen zaten o mevki de başka geleceği parlak oyuncu görünmüyor.
Alper yerine altyapidan Soner Aydogdu'yu cikaralim
şu konuda destekçinim..
alacağımız hiçbir yerli açık ve net.
ilk 11 oyuncusu değil türkiye içinde. sercan sareer-g.töre abartılı hız ve bireysel çalım dışında bişey yaptıklarını görmedim..
kerim frei tercihi yapılmalı..
kerim frei alırsak ancak ilk 11 için en azından lig için, diğer yabancı oyuncu seçeneklerimiz rahatlar..
10 numara-stoper-sol bek-forvette alsak mutlaka bir yerli daha monte etmeliyiz. performans bakımıznda ve yetenek anlamında
emreç.-engin-aydın kanatları kaldırcak seviyede değiller..
Ashley Cole gelirse vizyon mu kalır? Kaç yaşında..Kupayada doymuş adam,hani kupaya aç adam olsa bi nebze
Tribun Dergi @tribundergi
Adi Galatasaray ile de gecen Granqvist, D.Kiev ile anlasti. Kiev, bu transfer icin Genoa'ya 7.2M € odeyecek.
![]()
Böyle bir kadro kurup hemen çam ağacı taktiğine geçmeliyiz, PES'te her zaman iş yapar bu taktik.
https://twitter.com/search/realtime?q=%C3%BCnal+aysal
Ünal Aysal ,Sneijder ve Chivu için İtalya'da .. kaynak DHA

https://twitter.com/search/realtime?q=%C3%BCnal+aysal
Ünal Aysal ,Sneijder ve Chivu için İtalya'da .. kaynak DHA
belki kafa utulemek gibi olacak ama en buyuk transfer sinirsiz yabanci uygulamasi olacak
su dombili giderse Turk futbolunun oinu acilir