Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alper Potuk’un menajeri Ali Egesel’in daha önce Felipe Melo transferinde kendilerine zorluk çıkardığını gerekçe göstererek, Eskişehirsporlu futbolcunun transferini durdurdu. (Sportstv)

Manchester United'ın bana göre Sneijder'e ihtiyacı yok çünkü adamların gol sorunu yok zaten peynir ekmek gibi gol atıyor Manu'nun sorunu defans o yüzden Sneijder'i düşünmüyorlardır zaten Lewandovski'ye birsürü para bayılacaklar bide Sneijder yüküne girmezler.

Yabanci sinirini cikaranin ben varya..

Alper Potuk gibi mal mal adamlara bile 5 milyondan fazla istiyorlar. Sinirsiz yabanci olsa 2 milyona bile satarlar böyle rezil herifleri. Kimse yüzüne bakmaz bu rezillerin.

Manchester United'ın bana göre Sneijder'e ihtiyacı yok çünkü adamların gol sorunu yok zaten peynir ekmek gibi gol atıyor Manu'nun sorunu defans o yüzden Sneijder'i düşünmüyorlardır zaten Lewandovski'ye birsürü para bayılacaklar bide Sneijder yüküne girmezler.

Zaten Kagawa'yı aldılar o bölgeye sezon başında..Ben de alacaklarını tahmin etmiyorum..

Bu mesajımı 15 kişi beğenirse yeni 10 numaramızı açıklayacağım.

Bir kez de şu transferlerin birini ilk haftadan açıklasalar da diken üstünde oturmasam.:D

Yabanci sinirini cikaranin ben varya..

Alper Potuk gibi mal mal adamlara bile 5 milyondan fazla istiyorlar. Sinirsiz yabanci olsa 2 milyona bile satarlar böyle rezil herifleri. Kimse yüzüne bakmaz bu rezillerin.

Alper cok iyi futbolcu. 5 Milyon eder mi, o tartisma konusu olabilir. Ama cok iyi futbolcu Alper

Radyospor:Taiwo Aslan mı olacak?

[h=1]Taiwo, Aslan mı olacak?[/h]
28122012_Taiwo-Aslan-mi-olacak-.jpg

Ara transfer döneminde savunmanın soluna alternatif arayan Galatasaray'a önerilen isimlerden bir tanesi Nijeryalı Taye Ismaila Taïwo.

Asıl çıkışını Fransa'da Marsilya formasıyla yapan Taiwo için, futbolcunun Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran Yaşar Çalışır, önemli açıklamalar yaptı.

GALATASARAY İÇİN İYİ BİR ALTERNATİF

Radyospor'dan Özgür Sancar'ınr sorularını yanıtlayan Çalışır, "Dinamo Kiev'de kiralık olarak forma giydi. Şimdi AC Milan'a dönme olasılığı var. Fakat Milan, Taiwo'yu yeniden kiralamak istiyor. Türkiye'yle ilgili çalışmalarımız var. Yarım sezon önce temsilciliğini ben aldım. Şu anda İstanbul'dayım bir takım temaslarımız var. Somut bir gelişme yok. Ama Galatasaray'la ilgili bir gelişme olabilir" dedi.

TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTİYOR

AC Milan'ın futbolcunun kiralık olarak transferi için 1.2 milyon talep ettiğini dile getiren Yaşar Çalışır, "Kendisi yarım sezon için 500 bin euro istiyor; ancak bunlar pazarlık meselesi; ortada somut bir durum olmadığı için daha fazlasını söyleyemem. Taiwo, Türkiye'ye sıcak bakıyor. Yarım seneliğine de gelebilir; bir buçuk sene için de gelebilir. Görüşmelere bağlı. Milan futbolcuyu bonservisiyle satmak istemiyor. Sadece kiralık olarak vermek istiyor" diye konuştu.

DINAMO KIEV FORMASIYLA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI OYNADI

Çalışır, Nijeryalı sol bekin Dinamo Kiev'de Şampiyonlar Ligi'nde maç yaptığını, bu nedenle Galatasaray'ın Schalke'yle yapacağı maçta forma giyme ihtimalinin olmadığını; ancak uzun vadede sarı kırmızılı takıma çok faydalı olabileceğini söyledi.

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNDE

Sol bek arayışı içerisinde olan Beşiktaş'ın da Taiwo'yu gündemine aldığı öğrenildi.

Gokay kardesimiz diyorsa dogrudur , Umut Bulut'un kulubumuze kazandirilmasinda cok emegi gecmistir :happynew:

Umut beklenilenden iyi cikti ama forvetlerimiz yine de yetersiz.

Bize bitane top class striker lazim.

Pato 15m'a Brezilya'ya gitmis. Imkanlari biraz zorlasak bizde alabilirdik.

Karsiliginda da Burak satilabilirdi.

-----------------Burak-------------------

--Amrabat-------Diego------------Hamit--

-----------Melo--------Selçuk------------

--A.cole--------------------------Eboue--

------------S.Taşçı----Semih-------------

----------------Muslera------------------

-----------------Burak-------------------

--Amrabat-------Diego------------Hamit--

-----------Melo--------Selçuk------------

------------S.Taşçı----Semih-------------

----------------Muslera------------------

Amrabat ne ? hem kontejan harciyor hem yeteneksiz.

----------- -----Demba ba-------------------

--Frei-------Diego------------Hamit--

-----------İnler--------Selçuk------------

------------Lescott----Semih-------------

-------------Muslera/Onur------------------

Şöyle bir kadro olmasını isterdim ama imkanı yok.

------------------Muslera--------------------

Eboue----Semih---------S.Taşçı----A.Cole

------------Hamit---Melo---Selçuk---------

----------------------Diego-------------------

--------------Burak-----------Ba-------------

:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt