Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Altyapi önce 165´den uzun ve 50 kg´dan fazla futbolcu yetistirsin, sonra akademi ayaklari yapsin

Abi like verdim ama yetinemedim bir de böyle alıntılayım beğeneyim istedim.Bir altyapıdan hiç mi 1.75 70kg ayarında futbolcu çıkmaz ya.Anlamıyorum ki alt yapı futbolcularını sürekli bebe bisküvisi,süt,milupa aptamil mamayla mı besliyorlar.

birde bu sorun var fizik :asd: aslında en temel sorunda bu :asd: yetenekli velet çok ama fiziksel gelişim 0 ulan hiçmi yaşam koçunuz olmaz danışmak için gitmezsiniz yahu beslenme 0 teknik taktik bilgisi 0 olmaz böyle

Alt yapı liglerimiz amatör ligler gibi olduğundan futbolcular fiziksel gelişimi hiç umursamıyorlar

ulan ben amatörde oynuyordum 17 yaşındayken kilo 70 di boy 1 80 di :asd: keşke devam etseydim ama amatör gerçekten rezalet durumda tesisler antrenörler sistem tam anlamıyla leş tam futbolcu fiziği vardı yetenekde üst düzey olmasada vardı bende hayatımda en çok pişmanlık duyacağım şey futbolcu olmamak olacak ölene kadar

A.Polat zamanında Berk İsmail Ünsal diye bir çocuk aldık esamesi okunmuyor. Noldu ki ona?

ulan ben amatörde oynuyordum 17 yaşındayken kilo 70 di boy 1 80 di :asd: keşke devam etseydim ama amatör gerçekten rezalet durumda tesisler antrenörler sistem tam anlamıyla leş tam futbolcu fiziği vardı yetenekde üst düzey olmasada vardı bende hayatımda en çok pişmanlık duyacağım şey futbolcu olmamak olacak ölene kadar

futbolcularına lisans cıkartmaya üşeniyorlar, başkalarının lisansı ile maç yaptırıyorlar :D

Arkadas sen Türkiye'nin en büyük kulüp ve camialarindan birisisin; bir sürü imkan ve olanaklarin var; karis karis tarayacaksin memleketi ve yetenekli adamlari arayip bulacaksin.

Illallah cekiyoruz yerli sol bek yok diye; ara bul, 80 milyon insandan hic mi sol bek cikmiyor yani?

Onun boy 1.90 falandı hatırladığım kadarıyla, 1.65'e düşürmek için özel formül uyguluyordur bizim antrenörler standartı tutturabilmek için.

ki bu çocuk 2 ayağınıda kullanabilen bir forvet oyuncusuydu. Sercan gibi birisi duracağına yedek bu cocuk dursun daha iyi

ki bu çocuk 2 ayağınıda kullanabilen bir forvet oyuncusuydu. Sercan gibi birisi duracağına yedek bu cocuk dursun daha iyi

Hocam yaramı deştin adeta Sercan neydi ne oldu off off bir gram ilerleme yok adamda ya , bir yere kiralasak da biraz forum tutsa bi kendini gösterse bakalım ne kadar alabileceği yol.

En azından bir Umut kadar olabilecek mi yedek yerli forvet statüsünde bekleyebilir mi onu görelim ?

Hocam yaramı deştin adeta Sercan neydi ne oldu off off bir gram ilerleme yok adamda ya , bir yere kiralasak da biraz forum tutsa bi kendini gösterse bakalım ne kadar alabileceği yol.

En azından bir Umut kadar olabilecek mi yedek yerli forvet statüsünde bekleyebilir mi onu görelim ?

Sercan' dan dona lastik olmaz bu vakitten sonra.

606311_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

=clde yarı final

Ortalama maliyeti ;

Sneijder = Min. 10 Mn € (15'i bulabilitesi çok yüksek)

Demba Ba = Min 8.5 Mn € (Serbest kalma maddesi)

Ashley Cole = Min. 2.5 Mn € (Bonservis)

Kolo Toure = Min. 3 Mn € (Bonservis) 1 Mn € (Kiralanırsa)

= Ortalama 25 Mn € (Min.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt