Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

marko marinin fos cikaacagini biliyordum

baska bir yeree gitse neysede chelseada yapamayacagi belliydi

Ortalama maliyeti ;

Sneijder = Min. 10 Mn € (15'i bulabilitesi çok yüksek)

Demba Ba = Min 8.5 Mn € (Serbest kalma maddesi)

Ashley Cole = Min. 2.5 Mn € (Bonservis)

Kolo Toure = Min. 3 Mn € (Bonservis) 1 Mn € (Kiralanırsa)

= Ortalama 25 Mn € (Min.)

Maaşları unutmamak lazım

Sneijder 6 M €

Demba Ba 3 M €

A.Cole 3,5 M €

Kolo Toure 2,5 M €

15 M € da minimum maaşlar 40 M € Sence mümkün mü? Bence mümkünse bile olmasın tutmaması durumunda BJK'den kötü oluruz çünkü..

Baros'un yazın gönderilmemesi büyük hataydı 1.35 milyon euro boşa çöpe attık

Maaşları unutmamak lazım

Sneijder 6 M €

Demba Ba 3 M €

A.Cole 3,5 M €

Kolo Toure 2,5 M €

15 M € da minimum maaşlar 40 M € Sence mümkün mü? Bence mümkünse bile olmasın tutmaması durumunda BJK'den kötü oluruz çünkü..

ilk olarak şunu söyleyeyim o transferlerin gerçekleşmesi mümkün değil ama yıllıkları o kadar şişik olmaz vergi yok bizde sneijder net 3.5 oynar dem baba 2.5 a.cole 32 yaşında 2.5 oynar koloda öyle

bizim Nancy ikinci lige dustu sayilir :sad007:, Karaboué ve Moukandjo diye iki oyuncu var ise yarar yonetim bir goz atsa.Istatiklerine bakmayin bizim takim kotu yoksa kaliteli adamlar.

[h=1][/h]

article-2213738-086EE191000005DC-646_634x782.jpg

ikisi de gelsin bence..

ilk olarak şunu söyleyeyim o transferlerin gerçekleşmesi mümkün değil ama yıllıkları o kadar şişik olmaz vergi yok bizde sneijder net 3.5 oynar dem baba 2.5 a.cole 32 yaşında 2.5 oynar koloda öyle

kolo ve cole bencede garanti 2.5 evet der

sneijder garanti 4 ister, sneijder en verimli yaslarinda, daha cok sey kazanabilir, kazandirabilir, bu yuzden kolay degil onu kucuk paralara getirmek, getiremezsin.

4 garanti ister en az, buyuk primlerde ister

Fatih hoca kendi söyledi baros'u çağırdım konuştuk planlarımda yoksun dedim anlayışla karşıladı diye neden gitmesin adam sırf serbest kalmak için sezon sonunu bekliyor

adamın bir açıklaması vardı ilk yarı ortası.

''şu anda para kazanmayımı yoksa daha çok forma giyeceğim bir takımımı seçmem lazım'' gibi bişiler

kolo ve cole bencede garanti 2.5 evet der

sneijder garanti 4 ister, sneijder en verimli yaslarinda, daha cok sey kazanabilir, kazandirabilir, bu yuzden kolay degil onu kucuk paralara getirmek, getiremezsin.

4 garanti ister en az, buyuk primlerde ister

Hamit -Riera 2,9-3m garanti ücrete oynarken Toure,Cole gibi oyuncular 3'ten aşağı bir fiyatı kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt