Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne oynadılar bee

2933598177_1_5.jpg

Luce bi guzellik yapsa..

Gecen sormustum kimse cevap vermedi. Bu adami gercekten izleyen varmi, bir kac macina denk geldim ama tam fikir sahibi degilim. Piyasa degeri cok yüksek sanki..

Sattım Luiz'i 186'ya. Hart, Nasri ve Yaya'yı aldım. Kompany'yi almak için 10 bin daha lazımdı, 10 bin biriktirmeyip pack açtım hepsiyle. Bugün bi 14-15 pack açtım. Hiç bişey çıkmadı tabi :asd:

Ama bişey çıkmasını beklediğimden değil, öylesine pack açtım, zevkine.

Sattım Luiz'i 186'ya. Hart, Nasri ve Yaya'yı aldım. Kompany'yi almak için 10 bin daha lazımdı, 10 bin biriktirmeyip pack açtım hepsiyle. Bugün bi 14-15 pack açtım. Hiç bişey çıkmadı tabi :asd:

Ama bişey çıkmasını beklediğimden değil, öylesine pack açtım, zevkine.

Iste böyle olacak Talha :asd:

Vay saglam kadro kurdun desene.. Nasri nasil ?

Iste böyle olacak Talha :asd:

Vay saglam kadro kurdun desene.. Nasri nasil ?

Çok iyi. Topu sağa çekip bi şutlar çekiyorum, görmen lazım, müthiş vuruyor. Defensive Work Rate'i low olduğundan zaman zaman boş kalıyor orası ama Yaya kapatıyor sağolsun :oks:

Shakhtar'da hayran oldugum Willian, Douglas, Fernandinho, Teixeira var, ama Mkhitaryan'i hic dikkatli izleyemedik daha.

Douglas Costa'yi alabilrmiyiz acaba..

GS Scouting Ekipine bi kac oyuncu önerim bakalim :D

Shaktar'da hayran oldugum Willian, Douglas, Fernandinho, Teixeira var, ama Mkhitaryan'i hic dikkatli izleyemedik daha.

Douglas Costa'yi alabilrmiyiz acaba..

Shaktar bizden daha kalıcı Avrupa'da son senelerde hep var. Sanmam bizim gibi takımın oradan transfer yapabileceğini. Yüksek bonservis ücreti verebiliyorsan o ayrı tabi.

Rosicky reis bu sezon hiç forma şansı bulamıyor.Haldun Üstünel bizde olsaydı hayırlı olsun diyebilirdik.

Gecen sormustum kimse cevap vermedi. Bu adami gercekten izleyen varmi, bir kac macina denk geldim ama tam fikir sahibi degilim. Piyasa degeri cok yüksek sanki..

Bizim fakulte'de 2 ermeni ders arkadasi var onlar sayesinde taniyorum, muthis oyuncu. Cok golcu bir kimligi var ama daha tam 100% takima giremedi. Onun sucu degil, takimda o kadar kaliteli oyuncu var ki hangisini 11'e koyacaksin.

Willian'dan sonra Henrikh takimi sirtlayacak. Muthis bir 10'.

Kronik sakat ve platin Demba Ba iki gol atmis. Ama büyük risk, adam hemen sakatlanir yani.

Hem medyaya küfür ediyorlar GS düşmanı diye hemde adamların her dediklerine inanıyorlar.

Burda en az 100 kere dedim böyle birşey yok diye. Öyle olsa New neden alsın anasını satıyım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt